МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря Ви ,Започвам да ги редувам по един ден ,надявам се на успех.А коя е Фб групата ?

# 436
  • София
6 х 2 х 2-Диетата на Ваня Червенкова
Това е името, не знам дали мога да пусна линк.

# 437
  • София
Всяка сутрин се взема на гладно 1 аспирин и 1 вит. С, а ако се пропусне аспирина дали ще е фатално?

# 438
Всяка сутрин се взема на гладно 1 аспирин и 1 вит. С, а ако се пропусне аспирина дали ще е фатално?
Аз не приемам нито витамин ц, нито пък аспирин. Не смятам и да взимам. Peace
След плодовите дни се чувствам по-лека, но си обещах чак в други ден сутринта да се тегля, когато съм свършила с първия цикъл. Днес ми е първи ден на к.м. и за сега съм ОК, не е толкова тежко, колкото си го представях. Не знаех, че мога да изпия 1кофичка к.м. на веднъж, но ето... Laughing цял ден съм само на нея и не чувствам глад

# 439
  • София
Почивката се прави след първите 12 или след 24 дни?  Rolling Eyes

# 440
  • ...на безопасно
Почивката се прави след първите 12 или след 24 дни?  Rolling Eyes

24

# 441
Мисля, че по-скоро се почива след 12тия ден, защото диетата е 12дни, повтарянето й е препоръчително, но не задължително. Може и да бъркам, не знам  Peace
Аз, лично,ще я направя след 12тия ден, т.е. утре и в други ден. После пак застъпвам 12.

# 442

Laughing Краси Рядков
тук същата диета, само че е на Ани Цолова
Скрит текст:
http://pik.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%BE … 9-news169645.html
Скрит текст:

както диетата на В.Ч  /Ваня Червенкова/
въобще има безброй диети които са кръстени на известни лица които са ги правили и са постигнали забележителен резултат.
Мисля си , че е разумно да се пробва и има логика в режима който е създал Петър Димков - !

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 10:31 от Glamur

# 443
  • Sofia
Aни Цолова не знам дали е спазвала тази диета,но тя много спортува,всеки ден Naughty

# 444
Aни Цолова не знам дали е спазвала тази диета,но тя много спортува,всеки ден Naughty

В тази връзка да споделя, че моите резултати ги задържам вече 6-7 месеца благодарение на това, че ходя пеш по 6 спирки, плюс разделното хранене, плюс ограничените въглехидрати. Peace

# 445
  • Sofia
Трябва си ограничение,балансирано хранене и много движение.Само с глад и диети не се живее Thinking

# 446
  • София

В тази връзка да споделя, че моите резултати ги задържам вече 6-7 месеца благодарение на това, че ходя пеш по 6 спирки, плюс разделното хранене, плюс ограничените въглехидрати. Peace
Засичала ли си, приблизително колко километра е това?

# 447
  • Sofia
и аз ходя около 6 спирки,от Красно село до бул.Македония,за около 1/2ч.,мисля че е към 3км. Thinking

# 448
mimeime, Doli, вижте в гугъл. Има опция да ви изчисли разстоянието от точка А до точка Б. Аз си играх така преди, за да видя какво разстояние изминавам пеша  Peace

# 449
  • Sofia
ще потърся Peace

Общи условия

Активация на акаунт