На море в Гърция 2015 - VII

• 68 159
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Hotel Porto Kallialli е точно на плажната ивица в двукилометровата зона преди Урануполи. От самия хотел нямам впечатления, защото ние бяхме в съседния, но плажът пред него е изключително спокоен, имат два реда шезлонги и чадъри, които при нашето посещение /края на юни-началото на юли/ бяха половината свободни, много хубава музичка се чува от хотела, любезно обслужване...Самата плажна ивица е с малко камъчета в началото на водата и по брега, но после е пясък-чисто и красиво. Хотелът също ми се стори много приятен, но вътре не сме влизали.

# 571
  • Sofia
За Уранополи и района ще дам отзиви към края на месеца. Насочихме се към х-л Кари, с нови собственици е от тази година. Иначе отзивите са малко противоречиви, но ще видим. Ние също се отказахме от Амуляни за цялостна почивка. Ще му отделим 1 ден, може и 2 ако ни хареса. Силно се надявам и водата да е топла в този район.

# 572
Hotel Porto Kallialli е точно на плажната ивица в двукилометровата зона преди Урануполи. От самия хотел нямам впечатления, защото ние бяхме в съседния, но плажът пред него е изключително спокоен, имат два реда шезлонги и чадъри, които при нашето посещение /края на юни-началото на юли/ бяха половината свободни, много хубава музичка се чува от хотела, любезно обслужване...Самата плажна ивица е с малко камъчета в началото на водата и по брега, но после е пясък-чисто и красиво. Хотелът също ми се стори много приятен, но вътре не сме влизали.

а сега де,кой ли е съседния newsm78
а иначе благодаря за бързите отзиви

# 573
Hushpuppy, няма проблем да изкажеш възмущение, въпроса е, че точно в тази тема има доста любители на Гърция, които няма да четат с удоволствие твоето недоволствие и естествено ще те репликират където могат.

# 574
Съседният е  ARISTOTELES HOLIDAY RESORT & SPA Wink

# 575
  • София
Hushpuppy, няма проблем да изкажеш възмущение, въпроса е, че точно в тази тема има доста любители на Гърция, които няма да четат с удоволствие твоето недоволствие и естествено ще те репликират където могат.

Момичето за мен е направило грешен избор,грешен ръкав,грешен хотел и от там грешни впечатления  Peace
Аз нямам нужда да убеждавам някой,колко е прекрасна Гърция,напротив Mr. Green

# 576
Wild poppy, благодаря! Успокои ме. Приятна почивка на вас!

# 577
Съседният е  ARISTOTELES HOLIDAY RESORT & SPA Wink
живо ме интересува програмата на инклузива в този хотел,от инфото на агенциите го рабирам като ограничен.има ли условия за деца,гръцка вечер,на плажа какво се плаща,алкохол от 11 до 23 часа или ?,и още и още.
 много ще съм благодарен за изчерпателна информация,ако е уместно kiko_nekulov@abv.bg

# 578
  • в града на вечния купон
Нас отново не ни свърта на едно място и решихме спонтанно да направим едно "последно" за месеца море в Гърция. Тъй като най-вероятно ще сме сами - 2 възрастни и девойка на 4 и ще е само за 2-3 дни, реших да рискувам и да погледна хотелите, които не са много на почит в темата. Simple Smile

Спрях се на две предложения:
Dion Palace Spa Resort 5*
  и
Pallini Beach Hotel
.

Оскъдните коментари, които намерих за тях са от преди 5-6 години. Дали някой тук има по-скорошни наблюдения и впечатления от двата хотела?

Благодаря предварително!

края на месеца  бях в Дион,перфектен
Ако те интересува  нещо  конкретно  питай.

# 579
Както те успокоих, преди малко се събудихме от гръмотевична буря...

# 580
Както те успокоих, преди малко се събудихме от гръмотевична буря...

Благодаря, много си мила, няма проблем.  Hug
На нас ни стигат едни 3-4 часа следобеден плаж. Повече време по принцип никога не можем да изкараме на едно място. Останалото на балкончика и в разходки. Току що погледнах в гръцкия сайт - дават за днес на някои места буря и дъжд, следобед се прояснява, а от утре си е ок за периода. Надявам се да имате възможност за маневри и да намерите слънчево място.

# 581
  • София
Скрит текст:
Нас отново не ни свърта на едно място и решихме спонтанно да направим едно "последно" за месеца море в Гърция. Тъй като най-вероятно ще сме сами - 2 възрастни и девойка на 4 и ще е само за 2-3 дни, реших да рискувам и да погледна хотелите, които не са много на почит в темата. Simple Smile

Спрях се на две предложения:
Dion Palace Spa Resort 5*
  и
Pallini Beach Hotel
.

Оскъдните коментари, които намерих за тях са от преди 5-6 години. Дали някой тук има по-скорошни наблюдения и впечатления от двата хотела?

Благодаря предварително!
края на месеца  бях в Дион,перфектен
Ако те интересува  нещо  конкретно  питай.

Благодаря за бързия отзив!

Това, което ме интересуваше беше плажът. Бях срещнала коментар, че е чакълест и далече от хотела, което беше точно обратното на това, което успях да намеря като информация и снимки.
Та въпросът ми е какви са плажът и морето - плитко ли е или става по-бързо дълбоко?

Бих била благодарна, ако някой сподели дали разликата в температурата на водата (Литохоро) по това време е осезателно по-ниска от тази в "затвореното" пространство на ръкавите на Халкидики?
Ние прекарваме цялото време на плажа и във водата и за три дни това е нещото, което ме интересува най-много, осъзнавайки, че е краят на септември. Естествено и да се върна след това в чисто легло все пак. Wink

# 582

За който го интересува темата с Кресненското дефиле:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/09/11/2 … etlina_za_tunela/

# 583
Всичко хубаво си има край, само кренвиршите - два. Дойде краят и на нашето гръцко море за тази година (с първолак - няма как).
Ето няколко албума от него, да оплакнем очи и да се надяваме на топла есен, мечтаейки за бъдещите пътувания:
Аморгос
Малки Циклади
и Наксос

# 584
  • София
Прекрасни снимки, Параход   bouquet
Аморгос изглежда много интересен..а колко време изкарахте на Наксос? Успяхте ли да разгледате селцата във вътрешността?
Ех, каква носталгия ме обхвана.

Общи условия

Активация на акаунт