На море в Гърция 2015 - VII

• 68 115
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Е, чак пък час и половина... Има завои, да, но ние преди седмица минахме разстоянието от Агиос Никитас до Василики общо 4 пъти и винаги ни е било 35-40 мин. Плажът Катизма е на 3 км преди това, така че не би трябвало повече от 40 мин. да се пътува при нормално шофиране - като километри е около 23, но наистина не може да се кара бързо...

Аз тези дни ще пусна подробен разказ за почивката ни, защото съм много доволна, но чакам муза.  Crazy

# 691
Здравейте,
Дали утре сутрин на границата ще са опашки?

# 692
  • София
Здравейте,
Дали утре сутрин на границата ще са опашки?

Не мисля, че някой може да ти даде адекватен отговор, всичко е относително - по кое време ще тръгнат хората. Като цяло е много вероятно да има.

# 693
  • София
Теди, вие ще ходите ли към Гърция?

# 694
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е, чак пък час и половина... Има завои, да, но ние преди седмица минахме разстоянието от Агиос Никитас до Василики общо 4 пъти и винаги ни е било 35-40 мин. Плажът Катизма е на 3 км преди това, така че не би трябвало повече от 40 мин. да се пътува при нормално шофиране - като километри е около 23, но наистина не може да се кара бързо...

Аз тези дни ще пусна подробен разказ за почивката ни, защото съм много доволна, но чакам муза.  Crazy

Да чак, ние толкова пътувахме от хотела ни на 5 мин. от Катизма до Василики /1 час, но има семейства с малки деца, пътуват по- бавно на такъв път и слагам доп. още половин/. А аз споделям собствените си впечатления, не твоите или на кака Пенка. А предполагам, че друг може да го мине с личен хеликоптер и за 5 мин.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 20:18 от Вселена

# 695
  • София
Вероятно да ,още го мисля.

# 696
  • Варна
Момичета,виждам в синоптика ,че в понеделник  времето  в Лефкада се  разваля Cry . Дайте идея  какво  да  се  прави? Sad

Faneromeni Monastery между Лефкас и Тцукаладес.

# 697
На ОМВ Сандански е ад, а опашката за границата започва малко след началото на новооткрития участък на магистралата...

# 698
  • София (Възраждане)
На ОМВ Сандански е ад, а опашката за границата започва малко след началото на новооткрития участък на магистралата...
Уха! Въпреки трудното начало пожелавам на признуващите в Гърция хубаво време и веселба! Hug

# 699
  • София
Ако е голям ад можете да минавате през Златарево-Струмица-Богородица (Гевгелия). Особено ако сте за олимпийската и Солун ще е удобно от там.

# 700
Хора, не пътувайте по Струма. АД Е. 4 часа минавахме 15 км. Преди Дупница има километрични опашки!

# 701
  • София
Хора, не пътувайте по Струма. АД Е. 4 часа минавахме 15 км. Преди Дупница има километрични опашки!

Peace
Сестрата на мъжа ми ни звънна около обяд да ни предупреди същото..добре, че се бяхме замотали и още не знаехме дали ще пътуваме днес или утре. Тя беше бясна.

Лек път на всички и слънчево време!

# 702
Не пътувайте и през Тракия-София-Пловдив днес следобед за 4часа... Mr. Green

# 703
Ако е голям ад можете да минавате през Златарево-Струмица-Богородица (Гевгелия). Особено ако сте за олимпийската и Солун ще е удобно от там.
Ние чакахме само час Simple Smile, но на връщане ще се възползвам от съвета ти! 

# 704
  • София
Ние се отказахме, страх ме е, че ще отидем и 2 дни ще вали. Не ме яд (много  Wink ), все пак това лято се находихме из гръцко достатъчно. Догодина пак  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт