На море в Гърция 2015 - VII

• 68 219
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
emonaem, чуден залез! Амудия на Йонийското крайбрежие, нали? Как ти се струва водата  сега там, дали е чувствително по-ниска от на Халкидики за този период?
Приятна почивка!
Водата в Амудия и близките заливи е много топла, те са и доста плитки, само на Лихнос онзи ден беше една идея по - хладна, но пък той е и по - дълбок, може би за това.

# 121
  • Асеновград
За круиза от Урануполи сядайте на седалките на левия борд Simple Smile А с капитана  ще се снимате още  на качване(няма не искам ) Grinning

# 122
  • Стара Загора
Тъкмо реших да ходим на Фанари , но ММ днес измисли друго  Crazy.Искал да тръгнем вечерта и детето да си спи в колата цяла нощ.За това дестинацията ни трябва да е по- далечна ...и попадах на тази оферта https://grabo.bg/kasno-liato-v-gartziia-0643t- плажът ми се вижда хубав и отзивите за студията са добри, та се замислих кое не е наред ,за да е толкова евтино  Thinking
Интересува ме ако някой е ходил в селцето дали има добри места за хранене (може и в друго близко градче)

# 123
  • София
Цените в букинг са съвсем малко по-високи от тези на офертата за произволни дати през септември. Може би при директна резервация в хотела да са по-ниски от букинг. Това не й е наред на офертата - че не е оферта Simple Smile

# 124
  • София, ж.к."Разсадника"
Запис! Тъкмо прочетох на мъжа ми съобщението от МвнР и още го обсъждаме, че сме минали между капките, когото вчера качихме едно лелче между Сивота и Платария - разстояние от около 10 км Mr. Green Ако бях прочела по-рано сайта на външно, горката женица щеши да продължи да се пържи на слънце Sick Подозирам Игуменица като порта за централизирано изсипване на нелегални имигранти за Македония от гръцките власти, но градът гъмжи главно от италионски каравани и не събрах никокви доказателства даже и около албанската граница Laughing #Crazy
То понякога човек е по-добре да не знае. И да постъпи човешки. Късметлийка е била жената.  Simple Smile Божа работа е това.

# 125
Здравейте, да попитам тези, които скоро са били в Северна Гърция- приемат ли гърците разплащане с карти, или още търсят основно плащане в кеш? Интересува ме предимно за супермаркетите и бензиностанциите. Благодаря! Simple Smile

# 126
В Северна Гърция по селата плащането с карти никога не е вървяло. Иначе банкоматите си работят.

# 127
Здравейте, да попитам тези, които скоро са били в Северна Гърция- приемат ли гърците разплащане с карти, или още търсят основно плащане в кеш? Интересува ме предимно за супермаркетите и бензиностанциите. Благодаря! Simple Smile

суперите никакъв проблем

# 128

суперите никакъв проблем

Предполагам веригите супермаркети имаш предвид- Лидл, Масутис /за които основно питам/.

# 129
  • Бургас
На бензиностанция в Комотини платихме с карта, в Lidl в Ѝерисос ни отказаха.

# 130
  • София
Момичета, прибираме се към България днес. Някой знае ли дали Космос и Икеа в Солун работят в неделя?

# 131
  • София
В Масутис , Никити плащане с карта -без проблем.
Космос НЕ работеше в неделя, но инфото ми е от м.г. , Икеа  - също.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 08:35 от bibi

# 132
Някой щеше да ходи в Псакудия, дали се върна да каже нещо. Ние пътуваме за там в сряда.

# 133
Някой щеше да ходи в Псакудия, дали се върна да каже нещо. Ние пътуваме за там в сряда.
Здравейте!
Clevermary, пътуваме на там в момента... Ще пиша като събера малко впечатления Wink

# 134
Здравейте! Някой има ли впечетление от хотел Превеза бийч?

Общи условия

Активация на акаунт