На море в Гърция 2015 - VII

• 68 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
И аз съм така, но много негативни неща се изписаха, сякаш четох за нашето море.
В същият момент си изкарахме супер и тази година, кво ще обръщам внимание на негативите.

# 421
  • София
Май ще си развалим кефа от гръцкото море ако се пишат неща и анализи, които скоро ще отминат.

Нетпет пита как е ситуацията, аз отговарям, тъй като бяхме из Додеканезите доста време. Пиша каквото съм видяла.
Дали ще отминат, не знам. Световни наблюдатели и специалисти твърдят, че няма. Аз се надявам да се оправят нещата. Към момента също планирам некст съмър да сме в Гърция, както всяко лято от последните девет. Изобщо не ми хрумва да си променям плановете.

Аз и щерката си изкарахме супер  Sunglasses

# 422
Аз не толкова само за това, а малко от преди, мръсни плажове с л----разправии за глупости.
Да му се отще на човек да чете
Иначе защо не, ние пак ще си ходим.

# 423
  • София
Аз не толкова само за това, а малко от преди, мръсни плажове с л----разправии за глупости.
Да му се отще на човек да чете
Иначе защо не, ние пак ще си ходим.

Пишат се всякакви наблюдения и мнения, все пак Гърция не е някакъв нов Рай, без нито един проблем. Имаше потребители, които се върнаха разочаровани това лято, по техни си причини. Те също имат място тук. Всеки има място тук, не само апологетите.

Ако си затръгвала за Додеканезите точно сега, е по-добре да знаете И за тази, не толкова приятна част от почивката. Нетпет с право пита, хубаво е човек да е информиран.

# 424
Tаис мерси за инфото.
Сега ми стана ясно защо изкарахме затворени един час в митницата на Бодрум. До ферито за Кос се стига след няколко ката решетки, скенери и гранични проверки. На турските полицаи сигурно сме им били подозрителни.
В Кос все още нямаше много такива "елементи" в средата на Юни.

# 425
  • София
Момичета, ако помогнете ще съм благодарна. Grinning
Аз четох, четох и бях избрала Парга за първото ни пътуване от мнооого години сами без децата, заедно с рожд.ден средата на септември.  Та, Парга май ще ни е далеч, понеже ще трябва да се свием за 2-3 нощувки само.  Cry
Та моля, препоръчайте, местенце, на юг от Солун, близката част до 100 - 120 км. на юг.
Някое хотелче, задължително на брега, с балкон с гледка, да е близо до централната част на курорт например, но не в големия шум, Да има живот наоколо, не да е изолирано съвсем де. Simple Smile Да има таверни, една две по - прилични , като за рожден ден. Да има плаж хубав наблизо, без камъни, ако може.
Може и по - голям хотелски комплекс, или каквото ви хрумне.

Или дайте идеи за локация - някъде около Патамонас, Литохоро ли? Или пък Ханиоти, Пефкохори , чудя се ??? newsm78 Кое става за семейна двойка, без децата, за 2- 3 нощи????

# 426
  • София
Аз четох, четох и бях избрала Парга за първото ни пътуване от мнооого години сами без децата, заедно с рожд.ден средата на септември.  Та, Парга май ще ни е далеч, понеже ще трябва да се свием за 2-3 нощувки само.  Cry
Та моля, препоръчайте, местенце, на юг от Солун, близката част до 100 - 120 км. на юг.
Някое хотелче, задължително на брега, с балкон с гледка, да е близо до централната част на курорт например, но не в големия шум, Да има живот наоколо, не да е изолирано съвсем де. Simple Smile Да има таверни, една две по - прилични , като за рожден ден. Да има плаж хубав наблизо, без камъни, ако може.

Или дайте идеи за локация - някъде около Патамонас, Литохоро ли? Или пък Ханиоти, Пефкохори , чудя се ??? newsm78 Кое става за семейна двойка, без децата, за 2- 3 нощи????

Така на прима виста ми се струва не лоша идея да огледаш Афитос на Касандра. Само плажа не знам дали ще ви устрои.

# 427
  • София
Да, Афитос гледах, дали е Ок, в смисъл има ли живот в курорта, да не е замряло и затънтено де.
Иначе е ясно че сме малко в края на сезона, пък и чак навалица не искаме, но да има таверни прилични например. Някой плажен бар например, един поне, ще е супер екстра  Laughing Laughing

Какъв е плажа, камъни ли са?

# 428
  • София
На Афитос силната му страна не е плажа, доколкото погледнахме набързо преди 3-4 години. Иначе градчето е хубавко, да.
Имай предвид, че в Ханиоти (споменала си го) има камъни по плажа - на места повече, на други по-малко  Peace

# 429
  • София
Ние вчера приключихме почивката на Евия. Прекрасно време, гледки, храна и емоции. Самото Лутра не ме впечатли, много народ, пенсионери, както  писа и blackisback. Там не ни хареса храната, няколко пъти ходихме вечер до Орей - препоръчвам. Много малко туристи, красиво и спокойно, вкусна и прясна храна. Лимни е прекрасно място, изключително приятна атмосфера. За ден все пак стигнахме и до Скиатос с корабче от Пефки. Кратко, но запомнящо се. Щях да съжалявам ако не бях успяла да организирам раходка до там.

Специални благодарности на Таис - от твои мнения се водех при разучаването на мястото. И макар да не споделям напълно впечатленията ти за някои места на острова, ми беше страшно полезно.

Не в тона на полемиката от преди няколко страници искам да споделя, че единственото неприятно по време на почивката ни беше необходимостта да изтърпим сръбската компания на кораба към Скиатос. Спокойна съм, защото се оказа, че имало по - шумни, по нетактични и впианчени от нас, българите.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 19:08 от megislava

# 430
Аз четох, четох и бях избрала Парга за първото ни пътуване от мнооого години сами без децата, заедно с рожд.ден средата на септември.  Та, Парга май ще ни е далеч, понеже ще трябва да се свием за 2-3 нощувки само.  Cry

Afitos е много приятно градче и според мен е подходящо за това, което търсите. За плажа - просто трябва да използвате плажовете в околните населени места, предполагам сте с кола. Има наблизо и разстоянията не са големи.

# 431
  • София
Ние вчера приключихме почивката на Евия. Прекрасно време, гледки, храна и емоции. Самото Лутра не ме впечатли, много народ, пенсионери, както  писа и blackisback. Там не ни хареса храната, няколко пъти ходихме вечер до Орей - препоръчвам. Много малко туристи, красиво и спокойно, вкусна и прясна храна. Лимни е прекрасно място, изключително приятна атмосфера. За ден все пак стигнахме и до Скиатос с корабче от Пефки. Кратко, но запомнящо се. Щях да съжалявам ако не бях успяла да организирам раходка до там.

Специални благодарности на Таис - от твои мнения се водех при разучаването на мястото. И макар да не споделям напълно впечатленията ти за някои места на острова, ми беше страшно полезно.

Не в тона на полемиката от преди няколко страници искам да споделя, че единственото неприятно по време на почивката ни беше необходимостта да изтърпим сръбската компания на кораба към Скиатос. Спокойна съм, защото се оказа, че имало по - шумни, по нетактични и впианчени от нас, българите.

megislava, радвам се, че съм била полезна и островът ви е харесал  Simple Smile Лимни и на нас ни е любимото градче на Евия, поне в северната част..ако имаше и читав плаж, щеше да е супер.

# 432
хммм сега  май е студено  за море, особено на север от Катерини  Whistling

# 433
  • София
Благодаря за отговорите.
Оууу, студено за море ли?????? Ние отиваме за пръв път от години сами без децата някъде, изобщо. Simple Smile
Аз и през декември на море ще отида, как не Laughing

# 434
  • София (Възраждане)
Колко да е студено? Има ли някой инфо от на място? Някой от Халкидики, Кавала.. в момента?

Общи условия

Активация на акаунт