На море в Гърция 2015 - VII

• 68 133
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София...........
дивна, много ме заинтересува с тази куркубиня - какво е?  Simple Smile

Тайс
, ето това е , но е различно и по-вкусно от баклавите, защото след като е сиропирано е оцедено http://kulinar.bg/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%BA%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0% … _l.r_i.25691.html

Дивна, благодаря   bouquet Изглежда много добре  Simple Smile За първи път го чувам, по принцип навсякъде ли го има - или е нещо типично за Неос Мармарас? Ще ме е яд, че преди години в градчето съм го пропуснала.

Тайс, и ние за първи път ги видяхме и не знам. Понеже ги хапнахме набързо и моите лакомници се сърдеха, че не съм взела "поне 2 килограма" вчера ходих до гръцкия магазин Солунска риба - нямаха, но казаха, че зареждат и ще има Wink Чакаме зареждане  Embarassed

# 661
  • София
Ясно, мерси  Hug Риба не ядем, но ще посетим някой път магазина заради сладките нещица  Simple Smile

В чудене съм дали да отскачаме за 4 дни до гръцко. Дребната пак е сополива, гнусната задна хрема, която борим вече трета година. Не мога да преценя дали кратката смяна на климата ще й се отрази добре, или ще вземе да я влоши. Аман.

# 662
Бихте  ли ми препоръчали някоя таверничка във  Василики  ?

# 663
  • София
Ясно, мерси  Hug Риба не ядем, но ще посетим някой път магазина заради сладките нещица  Simple Smile

В чудене съм дали да отскачаме за 4 дни до гръцко. Дребната пак е сополива, гнусната задна хрема, която борим вече трета година. Не мога да преценя дали кратката смяна на климата ще й се отрази добре, или ще вземе да я влоши. Аман.

Морската вода прави чудеса  Mr. Green, не случайно се промиват нослетата със стерилизирана морска вода  Wink

# 664
Здравейте!

За идващите почивни дни мислим да отскочим до Кавала, най-близка дестинация ми се видя.
Бихте ли ми препоръчали някое хотелче, и да споделите мнение за Кавала като плажове, и места за хранене?

# 665

При нас винаги промяната е за добро. Имаме същия проблем поради увеличена 3-та сливица.

# 666
Моната, ние бяхме тук http://www.paradisosholiday.com/ мисля че отговаря на това което търсиш. Ние си изкарахме страхотно. Плажът е хубав, но е тесен, с камъчета и много чиста вода. Ако те интересува още нещо питай.
Ние сме тук, все още, не е лошо, и за децата ( ако пътувате с деца ) има какво да правят, и на влакчето може да ги повозите 4 euro е цялата обиколка. Плажа е кофти, но морето е страхотно, чисто, плитко ( не ти трябват аква обувки ). Питай, ако те интересува друго....цените наоколо са поносими, но в Неас Мармарас внимавайте...

# 667
  • София

Ние харесахме най-много една в Понти - Pondi family restaurant - http://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g1191736-d830 … nian_Islands.html

Намира се почти на излизане от селцето, след хотел Nefeli, има тераса към морето. Много вкусна храна, чудесно обслужване и цени, сравнително по-ниски отколкото в таверните на Василики.

# 668

Преди съвсем кратко време коментирахме този въпрос. Мисля, че си го прочела, защото точно тогава също питаше нещо за Лефкада

имаше един лаф .... "едвам ме нави" ....

Супер идея Кали, Hug направо потегляме натам. Бях забравила, че има сухопътна връзка с Лефкада.

И аз съм на мнение, че сигурно в Превеза ще са едни тълпи по улиците, защото този народ като не е на плажа, трябва някъде да иде и изобщо не ми се ходи на такова място. Ей сега и ако някоя кръчма в северна Лефкада ми препоръчате, ще е голямо чудо .....

В града Лефкада ли? Там прехвалват Маргарита(на пристанището) но мен лично не ме впечатли. Иначе съм с две ръце за Рахи в Ексантия горе на планината и Фамилен ресторант Понди в Понти (Василики). Бях чела за някакви кръчми в Сивота, но до там не стигнахме.

# 669
  • софия
Мамчета запазих за почивните дни стая в този хотел http://www.mouzenidis.bg/hotel/aqua-mare-hotel ,дали има отзиви за селцето и плажа?Ще бъда благодарна   bouquet.

# 670
  • София...........

Ние харесахме най-много една в Понти - Pondi family restaurant - http://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g1191736-d830 … nian_Islands.html

Намира се почти на излизане от селцето, след хотел Nefeli, има тераса към морето. Много вкусна храна, чудесно обслужване и цени, сравнително по-ниски отколкото в таверните на Василики.

И аз подкрепям за Pondi family restaurant - много вкусно, прекрасно обслужване и прилични цени!  Peace

# 671
  • София
Едвам ме навихте, както се казва  Simple Smile

комикс, какво му е на плажа Парадисос - там сте, ако не се лъжа? Мръсен ли е, или пренаселен? Знам, че има камъчета, но преди си беше ОК  Thinking

Някой скоро да е минавал през Ковиу на Ситония? Не сме ходили цяла вечност на ръкава, и си мисля, че за 4 дни ще е идеално. Плажът ми беше голяма слабост преди, та загледах ей това:
http://www.booking.com/hotel/gr/alexander-haus.en-gb.html?sid=88 … 0;highlight_room=

# 672
То ясно, че всички едвам сме се навили, ама аз нещо взех да се замислях как ще е прибирането, не ми се мисли какво ще е на Кулата и в Кресненското дефиле Confused

# 673
  • някъде ... тук ...
Ние смятаме да се прибираме в понеделник Simple Smile
И без това го дават от понеделник следобяд да повали.

# 674
  • София
И аз нещо едвам се навивам, остава да навия и съпружието.

Таис, имам спомен, че миналата година някой се оплака, че в къща на Ковиу са отседнали и са имали сериозен проблем с липсата на достатъчно налягане на водата. Иначе за плажа нямам впечатления, ние не знам що ама все го подминаваме за сметка на Калогрия.

Общи условия

Активация на акаунт