~~ Априлско сърчице вече тупка и расте ~~ 2

• 34 725
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Поли, това ФМ ли се води? Много подробен преглед. Дано всички лекари да са така добри като твоя. Радвам се, че всичко е ок.

# 631
  • Пловдив

Исках да ви попитам някоя от вас страда ли от гъбички и какво лечение ви предписаха. Аз си слагах гиназол два пъти и всички симптоми изчезнаха. Надявам се, че това ще е достатъчно.
На мен ми изписаха макмирор комплекс. Слагам ги вече 6 дни, но не ми е написала за колко дни да ги слагам. Ще сложа и тази вечер и дано е достатъчно.

# 632
Kari -  не не е ФМ. И аз много очарована останах - доста обстойно и на всеки глупав въпрос ми беше отговорено спокойно и обяснено обстойно. Всичко ми показа. Забравих да кажа , че по УЗ сме 102 гр . - явно това ще е мярката от тук нататък  Rolling Eyes
А може би понеже се водеше и първи преглед ЖК и затова беше толкова обстойна.

# 633
paulieM , страхотно Simple Smile Все хубави неща, нека така да продължава.

Аз броя м-и-н-у-т-и-т-е до прегледа ми в събота.

Мами, да ви питам- пробвали ли сте калкулатора на kik info? Правя се на счетоводител с него, за да видя разликата със и без болничен, ама не ми се получава  Laughing или не ми отърва резултатът

Някой консултирал ли се със счетоводител?

# 634
Аз съм математик по образование, но този калкулатор ми се опря. Нещо не мога да го попълня, пробвах се на няколко пъти, явно си иска счетоводна мисъл Simple Smile

# 635
Аз ще ходя утре, но при Балев пак в Темелков. Колко струваше прегледа и прати ли те на БХС? Радвам се, че всичко е ок при теб!
60лв беше, но, когато си запазвах часа по телефона, ми казаха "Првгледът при д-р Цонев е 60лв".Дали и при другите е толкова - не зная Simple Smile
Сподели по-късно как е минал Првгледът Simple Smile)

Криси здравей! Най-накрая мина прегледа. Според доктора всичко е наред. Мисля, че останах доволна. Беше ми много смешно, едва се сдържах да не се смея, защото бебчето се вълнуваше и шаваше много.  Балев доста се измори докато го измери.  Измери нухалната транслуценция и сърдечната честота,има носни кости, нормален череп. Не ми каза колко пръстчета вижда. При теб имаше ли повече подробности? Каза ми, че следващия преглед трябва да бъде между 18 и 21 седм.

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 19:15 от karina31

# 636
Аз съвсем скоро се мъчих с калкулатора там. Имам приятел, който работи в НОИ и ми обясни кое как се изчислява.
Пишете си нетната заплата (или това, на което ви осигуряват), след това с калкулаторчето отстрани си изчислявате брутната.
При непрекъснат болничен се взема база 18м назад средно брутно и за всеки следващ месец се попълва тази сума. Ако има прекъсване на болничния, се преизчислява.

# 637
natalkus , и аз така май ги смятах  Peace Като за болничния се взима дохода, от който той е изчислен

Karina, браво Simple Smile При теб предположения за пол има ли? Simple Smile

# 638
Точно така, така се изчислява. Ако заплатата е без промяна 24м назад, не би трябвало да имаш големи разлики. Ако е растяла- супер, ако е намалявала- кофти. Оф..как го написах.. Money

# 639
natalkus , и аз така май ги смятах  Peace Като за болничния се взима дохода, от който той е изчислен

Karina, браво Simple Smile При теб предположения за пол има ли? Simple Smile

Не, много е рано. По принцип термина ми е 02.05, но аз си пиша и в тази темичка, защото си мисля че ако всичко е ок ще имам априлско бебе. Май много рядко бебетата се раждат на точен термин.

# 640
natalkus, да! точно. а който има месеци на борсата -като мен- си казва " А бе да сме здрави, другото е без значение"  Laughing Но така или иначе със и без болничен, разликата не е голяма- за всички които се чудят

karina, аз съм за края на април. Рано е да, и при мен сега е рано, но уж е възможно да предположат  (ще съм в 13 седмица на ФМ)

# 641
Здравейте, днес бях на ФМ. Всичко му е в норма на бебчето, НТ е 1.37, има назална кост и кръвоток е добре. В петък ще си получа резултатите от БХС, но док каза, че няма притеснения там. Порастнало е - 69,59мм в 12с4д (отг. на 13с1д). Вече не е ембрион, а плод smile emoticon Във връзка с положителните антифосфолипидни антитела и аз от днес съм във фракси клуба. Днес си сложих първата сама, една приятелка само ме упътваше (тя през цялата бременност си слага). Пратиха ме във Трета градска на консултация с доц. Паскалева - друг праща ли ли са го?

Имаме и предположение за момченце  stork-boy

# 642
natalkus, да! точно. а който има месеци на борсата -като мен- си казва " А бе да сме здрави, другото е без значение"  Laughing Но така или иначе със и без болничен, разликата не е голяма- за всички които се чудят

karina, аз съм за края на април. Рано е да, и при мен сега е рано, но уж е възможно да предположат  (ще съм в 13 седмица на ФМ)
За месеците без осигурителен стаж вземат МРЗ.

Панда, честито за хубавите новини за дребосъка. Аз в петък съм на ФМ,ама ми се вижда рано...
Фраксипарина подкожно ли се слагаше?

# 643
Браво pandapanda - голямо плодче си имаш Wink да расте все така здрав малкия юнак.

# 644
pandapanda, чудесно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт