~~ Априлско сърчице вече тупка и расте ~~ 2

• 35 700
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мамиии, да ви се похваля! Мноооогосъм щастлива! За сега всичко е наред. Днес ходих на извънреден преглед, че се притесних - от няколко дена всички симптоми изчезнаха. Лекарката каза, че отговаря на 10 г.с. и 3 дена. Бебчето си имаше всичко! И кръвотока му е добре!!! Ураааааа!  Hug newsm44

Чудесни новини  Heart Eyes, много се радвам за теб  Hug
Аз днес имам преглед...дано всичко е наред с бебчето.

# 91
Daf,   omm евала, момиче! Пожелавам ти успешна и лека бременност  Heart Eyes

Утре ще звъня да видим кога ще ме запишат на ЖК, утре ще съм 10 + 3  Peace ФМ записах чак на 24.09, когато ще съм в края на 12 г.с  Peace

Marsy Green, ти от кой град си? Кога ти е термина? Ако си от София, къде записа ФМ? Моят следващ преглед е на 10.09. Може би, тогава лекарката ще ми каже за кога да запиша ФМ и БХС.

# 92
Здравейте , момичета !! Аз съм пак на линия след морето , дано всичко да е наред,  че ме наплашиха с тези стрептококи .. Днес и аз съм на преглед , дано всичко да е ок.

За табличката - попълнила съм всички , които са ми изпратили съобщение . Само да ви кажа , че като данни попълвам - Ник   Град   Термин   Възраст   Бременност . Ако някой не ми е изпратил пълната информация , няма да го питам изрично с идеята , че може би човекът не иска да си казва всичко  Wink . Така че , ако някой просто е забравил и иска да добавя нещо , да ми пише  Simple Smile . Ако не - чакам и други мами да пишат да направим дълго списъче  Simple Smile

# 93
Здравейте , момичета !! Аз съм пак на линия след морето , дано всичко да е наред,  че ме наплашиха с тези стрептококи .. Днес и аз съм на преглед , дано всичко да е ок.

За табличката - попълнила съм всички , които са ми изпратили съобщение . Само да ви кажа , че като данни попълвам - Ник   Град   Термин   Възраст   Бременност . Ако някой не ми е изпратил пълната информация , няма да го питам изрично с идеята , че може би човекът не иска да си казва всичко  Wink . Така че , ако някой просто е забравил и иска да добавя нещо , да ми пише  Simple Smile . Ако не - чакам и други мами да пишат да направим дълго списъче  Simple Smile

GaletoD, стискам палци за прегледа!!!   newsm10    Обаче нещо не виждам никой в списъка. Може би трябва време, за да се зареди.

# 94
  • Нейде из лудите гори...
Списъка го изготвя Галето, когато е готов ще го вкараме в темата. Сега е само офлайн  Peace

Гале, всичко ще е наред  Hug

дафи, чудесна новина  Heart Eyes Ще се следя във Варна, миналия път ходих едева на втората ФМ, този път мисля да го направя по-рано.  Peace

# 95
Здравей и от мен- още една мама с термин 1 Април. Влизам в темата може би късно, но май чак сега почвам да осъзнавам какво се случва и ми се иска да има с кой да си споделям. Тъй като съм в 10-та седмица, никоя от приятелките ми не знае, а и повечето нямат деца така че ще е хубаво да има на кой да се оплаквам от киселини и гадене  Laughing Не живея в България, така че не бих могла да съветвам по въпроси с лекари и болници. В момента на дневен ред са ме почнали ужасни киселини заради които не мога да хапна. Ако някой има изпитан метод да сподели, ше се радвам да го чуя Simple Smile

# 96
  • София
Колко много сте изписали Simple Smile
Ние бяхме на море, но уви свърши. От днес пак работа, гадене, работа. Но пък не повръщам, само веднъж на морето се случи и това ми е дотук, надявам се и занапред.
Вчера съзрях кисели краставички в килера, изядох ги и после изпих сока. Явно се почва тази част от веселбата.

# 97
  • Пловдив
Здравейте, на 28 Август правихме тест и беше положителен.......утре съм и на преглед   Laughing   тъкмо се преместих в Пловдив и не познавам докторите. Имам си направление и ще отида при доктор Михова.....някой може ли да ми каже нещо за нея?

Първа  бременност ми е и вълнението е голямо!

Спокойно бременеене на всичкиии!!!  Heart Eyes

# 98
Нелка*  заради твоя пост сега ходих да купувам краставички хахах 😂

# 99
  • София
Нелка*  заради твоя пост сега ходих да купувам краставички хахах 😂
Съжалявам  Embarassed
Ако си в София мога да се реванширам с буркан домашни Simple Smile
Момичета, казахте ли на шефовете? Аз съм се навила утре да е деня, следващата седмица ще имам излизане за БХС, после при АГ-то, та да не измислям оправдания. Не че очаквам проблеми, но ми е притеснено до някаква степен.

# 100
Сладурки, имам въпросче...
На някоя от вас да и е изчезнал апетита? Нищичко не ми се яде, хапвам 2 залъка и ми става тежко...
Притеснявам се...

# 101
На някоя от вас да и е изчезнал апетита? Нищичко не ми се яде, хапвам 2 залъка и ми става тежко...
Притеснявам се...

Aз съм така! Едвам си изяждам 1/3 от порцията.   chef

# 102
  • Варна
Притеснявам се...

И аз съм така, даже съм поотслабнала, но поне успявам да устискам и да не повръщам.

# 103
Притеснявам се...

И аз съм така, даже съм поотслабнала, но поне успявам да устискам и да не повръщам.
Успокоих се, мерси за инфото, предполагам, че ще ми се върне троен апетит по - нататък Simple Smile

# 104
Magdalena, на мен проблема ми с храната идва от там, че всичко ми мирише много странно. Месото също има неприятен вкус и с това менюто ми много се стеснява ахахха

Общи условия

Активация на акаунт