~~ Априлско сърчице вече тупка и расте ~~ 2

• 35 700
  • 719
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз искам да попитам мамите от Пловдив къде се следят?
Аз се записах при д-р Добринка Петрова в Ню лайф. Учудих се, че работят със здравна каса. Избрах нея, защото прави инвитро и е наясно с нещата. Другият понеделник съм за пръв път при нея, че се обадих в началото на месеца, но ми дадоха чак за 5-ти октомври час.

# 361
  • Пловдив
Аз съм при доктор Забунов, който сега работи в Пълмед. Първата бременност всеки месец ми правеше ултразвук и се надявам и сега да е така, също така и беше много отзивчив, та затова и втората бременност записах при него.

# 362
Здравейте, момичета Simple Smile
Включвам се с малко закъснение, но ми беше много трудно да повярвам, че съм бременна, както и изпитвах голям страх от БХС. Днес ходих на това изследване, кръвта ще е готова в събота, ще имам консултация с генетик във Фемина. Там се следя, при д-р Славкова. Ехографа беше ок - всичко в норма и малко ми се отпусна душата... Embarassed
В 12 седмица съм, предполагаемия термин в момента е 12.04.2016.
Първа бременност ми е, чакана 7 години. Странното е, че стана спонтанно, когато вече се бяхме отчаяли от всичко и от всички и започнахме да говорим за осиновяване.
До момента не са ми пускали никакви изследвания, гледам, че говорите доста за TSH. Имах проблеми с този хормон, последно го изследвах по собствена инициатива през юни и беше около 3 - пак висок, но в граници. За момента разчитам изцяло на Славкова, не я познавам от преди, но ми я препоръчаха горещо.
Ами това е за сега, на 33 години съм, от София.

# 363
Здравей glimpse - добре дошла и дано всичко да е наред до край. Отпусни си душата и се успокой вече - дебелей, наслаждавай се на дълго чаканата Б. Истината е че тревогите тепърва започват ( диагноза "майка"  Joy Joy), но за сега е най-важно да се грижиш добре за себе си - това е и единственото, което зависи от теб на този етап. Ако те притеснява нещо - обаждай се и питай АГ -то си - мисля, че имаш   достатъчно основание ( 7год. чакане) за да споделиш притесненията си и да изискаш да получиш адекватен и компетентен отговор.
За ТСХ-то не съм много компетентна, но някъде четох ( във форума по-скоро), че 35% от жените с аборт в 1-ви триместър, чиято причина не е установена, имали ТСХ над 3 ... и това било причината да го следят толкова стриктно. Идеята ми е , че ти си вече почти във втори и феталната морфология ти е ОК ... но все пак ако те притеснява , може да я попиташ дали да го пуснеш , когато си на консултацията в събота.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 16:27 от paulieM

# 364
Аз мисля да се запиша при Видева в Торакс и за сега всички посещения са ми били при нея.

# 365
Аз искам да попитам мамите от Пловдив къде се следят?

Аз се следя при д-р Иванов в Медлайн.
Добре дошли на новите момичета!

# 366
За тези мами от София :
http://www.themall.bg/events/uchilishte-za-roditeli-prez-oktomvr … 2jP-T3Yk.facebook
Ходих на тези лекции преди 5 години и ми бяха доста интересни ...пък и даваха мострички, списания, подаръчета Simple Smile За съжаление първата ще я пропусна, че съм на преглед точно тогава Simple Smile
....Да се допиша...  И хапване имаше няколко пъти Simple Smile

# 367
  • Пловдив
Аз мисля да се запиша при Видева в Торакс и за сега всички посещения са ми били при нея.

Тя ми установи бременността, много е готина Simple Smile

# 368
paulieM, много ти благодаря за тази информация. Тогава не съм на работа и сигурно ще отида. Чувала съм, че преди са провеждали там на -2 етаж, чудя се дали пак ще е там. Ако мами от форума, ще се радвам да се запознаем.

# 369
paulieM, много ти благодаря за тази информация. Тогава не съм на работа и сигурно ще отида. Чувала съм, че преди са провеждали там на -2 етаж, чудя се дали пак ще е там. Ако мами от форума, ще се радвам да се запознаем.

И аз ще гледам да съм там на всички лекции, въпреки че с четвърто би трябвало да съм вряла и кипяла.
На мен винаги ми е интересно да науча нещо ново!

А как ще се познаем, че сме от форума? И на мен ще ми е приятно да се запознаем.
Може би да носим нещо като надпис - "Априлска мама"?!

Давайте идеи!

# 370
  • София
Много вирусни ларингити има сега. Пиете ли нещо за имунитета?

# 371
  • София
Много вирусни ларингити има сега. Пиете ли нещо за имунитета?
Пия Биозин мама за имунитета.

На училище в Дъ Мол мисля да отида,някоя от вас ще ходи ли?

# 372
  • София
На мен ми се искаше да почна да пия някакви витамини за бременни, ама моя АГ ми каза за сега само фолиева, а се притеснявам , че съм кекава и постоянно ми е студено и даже ме боля през нощта гърлото  ooooh!
На лекциите в the mall и на мен много ми се ходи, ама от 10 часа няма как , аз съм на работа от 8  Rolling Eyes ще е някой друг път. Който ходи да си води записки и да сподели интересните и важни неща  Peace

# 373
  • София
Ще споделям ако отида,много ми се иска Simple Smile

flower_girl,преспокойно можеш да си вземеш да пиеш Биозин мама без да ти го изписва лекар.Аз на моята й се оплаках че съм с много разклатена имунна система и се притеснявам, тя тогава ми го изписа. Като небременна съм пила само Биозин и съм доволна.Дори и да се разболеех от нещо го карах леко.

# 374
  • Нейде из лудите гори...
Миналия път ходех на тези лекции през последните 2 месеца от бременността, най-хубавото от тях и до сега ми остана контакта с други себеподобни, с някои от които до ден днешен поддържаме връзка. Този път едва ли ще посещавам, тъй като в наше село такова чудо нЕма  Whistling

При 3 АГ-та ходих, за установяване, за опознаване и накрая за записване на ЖК и тримата ми казаха да не пия нищо , купих си едни мултивитамини за бременни в началото, като не ядях нищо, за да си набавям все нещо полезно, пия ги от дъжд на вятър  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт