♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 52 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Поздрави за всички !  bouquet

С голямо удоволствие ви чета, защото както сериалите така и вие създавате чудесно настроение. Много приятно се изненадах от комичните сериали. Започнах случайно с Любов назаем и от там от тази тема се заинтригувах и започнах да гледам и Семейно положение.
 Искам да попитам тези които могат да ми кажат тъй като нямам търпение да изчакам превода на български гледам сериалите  и на руски но имам проблем -
понякога не могат да се отворят сериите. Тези от вас, които гледат с руски субтитри имали ли са този проблем ?

# 241
  • Яко в Матрицата...
Поздрави за всички !  bouquet

С голямо удоволствие ви чета, защото както сериалите така и вие създавате чудесно настроение. Много приятно се изненадах от комичните сериали. Започнах случайно с Любов назаем и от там от тази тема се заинтригувах и започнах да гледам и Семейно положение.
 Искам да попитам тези които могат да ми кажат тъй като нямам търпение да изчакам превода на български гледам сериалите  и на руски но имам проблем -
понякога не могат да се отворят сериите. Тези от вас, които гледат с руски субтитри имали ли са този проблем ?

Привет Hug Hug Hug Аз нямам проблеми Peace

# 242

siika_pz  Hug  и аз нямам проблеми . Peace

# 243
siika_pz, добре дошла! Hug
И аз нямам проблем със сериите на руски. Виж с тези с българския превод - понякога ми засичат  ooooh!  Whistling

# 244
Бурак си я ревнува

# 245
  • Яко в Матрицата...

Ами тя си е неговото момиче вече Naughty Joy Joy Joy

# 246
Аз също нямам проблем по принцип. Винаги тръгват, но понякога към средата забиват и трябва да рефрешна страницата.

# 247
Момичета, как се казва песента, която звуча докато Бурак и Аслъ се пръскаха с маркучите? В главата ми е такава дискотека, че не мога да си спомня  Crazy

# 248
  • Яко в Матрицата...
Момичета, как се казва песента, която звуча докато Бурак и Аслъ се пръскаха с маркучите? В главата ми е такава дискотека, че не мога да си спомня  Crazy

Kadere bak Peace Но не беше в оригинал...

# 249
Благодаря за превода и коментарите моми4ета !!!

# 250
  • Яко в Матрицата...
Сега ще има екшън Joy Joy Joy

# 251
Мустафа Сандал, ахаа Laughing

Благодаря, Рени!   bouquet

# 252
  • Яко в Матрицата...
Пита защо Аслъ е била с него. Волкна му разказа и нашия веднага си отдъхна.

Защо се разделил с Чаала? Не ставало, вика Бурак. Взел решение.

Чаала казала, че имало друга в живота му.

# 253
  • Яко в Матрицата...
Ако Чаала научела за Аслъ, нямало да остави нещата.

Май Волкан вече работи за себе си.

# 254
  • Яко в Матрицата...
Аслъ, трябва да говорим.
Какво ще говорим? Трябва да стоя далеч. Този път ще успея.

Общи условия

Активация на акаунт