♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 52 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Там са писали ,че 11 епизод е последния и едно от момичетата,които го превеждат сериала е писала ,че да това ще е финала и всички летни проекти са планувани с по 10-11 епизода...
[/quot

....освен да продължат с нов сезон догодина  newsm78 newsm78 Joy Joy...възможно ли е ????? Божееееееееее, какво ли им пречи ,раз и готово ...сефте..... #2gunfire

# 361
ммм според мен не е вярно Shocked Защото да спират успешен проект? Това са глупости.
А пък това- всички летни проекти са планувани с по 10-11 епизода... -са още по-големи. Има някои сериали, които са започнали като летни проекти-например Сезонът на черешките, а сега се снима техният 2 сезон, не е спрян. Не вярвай.  Peace

# 362
Не са рекли ,не са го сторили...нас ли ще питат ooooh!

# 363
Няма начин. Сега сериалът тъкмо е набрал скорост, фенове, интересен им е. Мислите ли, че ще го спрат и догодина пак да го почнат. Тогава пък ще има нови сериали, интересът ще е насочен към други. Няма да го спрат. Peace

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 16:53 от Л.❉

# 364
Нищо не им пречи да го спрат.Но все пак това в момента се гледа разбирам да нямат рейтинг те си имат.
Но не ми се вярва да го спрат нищо че е летен сериал.

# 365

Демет и Елчин са играли заедно в Курт Сеит и Шура

# 366
Нежност, за мислите кажи, кажи  Mr. Green
Нечестиви ли бяха  Joy Joy Joy

Хииич, ама хич не СА ми нечестиви мислите  smile3534 
Използвам сегашно време, не минало свършено, щото за мъж като Памир, винаги ще има място в моето ... сърце Mr. Green

На такъв мъж - само хубави неща да му мисли човек  Whistling  Flutter  Има още малко от него в спойлера, че да не докарам на някого сърцетуп Laughing
Скрит текст:

# 367
Моля ви се,която от Вас знае турски да поразрови в интернет,че се стресирах,сериала е толкова интересен ако го спрат сега не знам .... Ама те там имат навика да спират сериалите ей така през средата.....  Cry Cry Cry Cry

# 368
Нежност, за мислите кажи, кажи  Mr. Green
Нечестиви ли бяха  Joy Joy Joy

Хииич, ама хич не СА ми нечестиви мислите  smile3534 
Използвам сегашно време, не минало свършено, щото за мъж като Памир, винаги ще има място в моето ... сърце Mr. Green

На такъв мъж - само хубави неща да му мисли човек  Whistling  Flutter  Има още малко от него в спойлера, че да не докарам на някого сърцетуп Laughing
Скрит текст:

Нежничка,  Hug
Първо- к'ви са тез снимки. Гледам с размътен  поглед колегите. НапраУ съм си за уволнение.
Второ- много станахте нещо фенките Памирови. ШЪ ви събирам членски внос (за фен клуба). И аз семейство храня - трябва да се живее някак си.

# 369
Аре пак ! Лаве, нямаш милост  Crazy

Hiçbir merhamet!  Mr. Green

# 370
Хазар, не зная турски, но никъде няма информация, че сериалът ще свърши. Нито "бити" , нито "дур" - нищичко по този въпрос. Възможно е момичетата да се отказват да превеждат сериите след 11 епизод ( пепел ми на клавиатурата ) , но не вярвам един хубав сериал с добър рейтинг да го спрат точно сега. Peace

# 371
Аре пак ! Лаве, нямаш милост  Crazy

Hiçbir merhamet!  Mr. Green

Лаве Hug Жива да си задето намери и сподели с нас това клипче   bouquet

ПП: предлагам вече като споделяма такава информация, да я озаглавяваме "Без милост"  Mr. Green

# 372
# 373
Неж ,не посягай на моМ'чето на Пепелинка , ааааааааааааа....дур бе къзъм.....

# 374

Общи условия

Активация на акаунт