Къде в Бургас? (44)

• 115 043
  • 791
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Има ли в Бургас нещо като турски магазин, трябват ми турски кори за баклава? Досега съм поръчвала на познати, които пътуват, но не искам да ги занимавам постоянно.

# 61
Има ли в Бургас нещо като турски магазин, трябват ми турски кори за баклава? Досега съм поръчвала на познати, които пътуват, но не искам да ги занимавам постоянно.

Питай в някоя от двете турски закусвални, те може да знаят  Peace

# 62
  • Бургас

Питай в някоя от двете турски закусвални, те може да знаят  Peace
В закусвалнята на ул.Кирков продават турска стока и би трябвало да има и кори. А дори и да няма предполагам, че може да помолиш да ти поръчат и донесат.

# 63
Момичета повреди ми се ютията ,но в сервиз АШ ми искаш 25 лева да я отворят и да ми кажат каква е повредата.Знаете ли някой техник ,който поправя ютии ? Много си харесвам ютията и не ми се иска да купувам друга.

# 64
  • Burgas, Bulgaria
Търся бригада майстори за бърз ремонт в апартамент. Става въпрос за боядисване, тапети и смяна на вътрешна изолация в кухнята, заедно със сваляне и обратно поставяне на кухненски шкафове. Предпочитам няколко човека, за да става по-бързо, защото си живеем в апартамента. Вчера получих отказ от едни, защото работата била малко и помещенията не били празни. Обясних, че ние ще си покрием всичко с найлон, но пак не можело, било трудно, трябвало да пазят и т.н.  Ако някой познава такива хора и е е доволен от работата им да ми пише. Може и на лични. Благодаря!

# 65
Търся бригада майстори за бърз ремонт в апартамент. Става въпрос за боядисване, тапети и смяна на вътрешна изолация в кухнята, заедно със сваляне и обратно поставяне на кухненски шкафове. Предпочитам няколко човека, за да става по-бързо, защото си живеем в апартамента. Вчера получих отказ от едни, защото работата била малко и помещенията не били празни. Обясних, че ние ще си покрием всичко с найлон, но пак не можело, било трудно, трябвало да пазят и т.н.  Ако някой познава такива хора и е е доволен от работата им да ми пише. Може и на лични. Благодаря!
самички е най-Ок
за три дена сте готови

# 66

В супермаркет Велека има.

# 67
Къде в Бургас могат да ми ремонтират педал на шевна машина?

# 68
Преди имаше един майстор на шевни машини в уличката между Хеликон и дюнерите. Нашата той я е поправял, но не знам дали още работи човека.

# 69
Преди имаше един майстор на шевни машини в уличката между Хеликон и дюнерите. Нашата той я е поправял, но не знам дали още работи човека.

Благодаря! Ще проверя там.

# 70
  • Бургас
трябва ми ателие за рамки на картини, по възможност в центъра- около Славейковото пазарче и ул. Кирил и Методий

# 71
Аз с моето преди ама...
Ателие имаше преди на пресечката на Дебелт и Александър Стамболийски. Точно малко след ъгъла се пада. За друго не се сещам.

# 72
  • Бургас
От къде мога да си купя аква обувки на сносни цени? Гледах в Интер Спорт в Галерията, но бяха останали само големи номера.

# 73
От къде мога да си купя аква обувки на сносни цени? Гледах в Интер Спорт в Галерията, но бяха останали само големи номера.
В МЕТРО имаше в събота. Цени обаче не помня.

# 74
  • Бургас

На бул. Демокрация, до бившата механа Домино (м/у Краставицата и Автото) отвориха китайски магазин (преди на това място за кратко имаше СБА супермаркет). Нов е и е добре зареден.

Общи условия

Активация на акаунт