Къде в Бургас? (44)

• 115 044
  • 791
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
От къде мога да си купя аква обувки на сносни цени? Гледах в Интер Спорт в Галерията, но бяха останали само големи номера.
ул. Богориди, пресечката като вървиш посока към морската от лявата страна се пада, излиза точно на Славейковото училище. Голямо обяснение дадох  Mr. Green, от Спортсдиректа зарежда човека, мин. година си взех от там аква обувки за 10 лв. много готини бяха, но ги стопих, и аз трябва тези дни да се сурна до там да си купя, че ще ми трябват зимата  Laughing

# 76
  • Бургас
От къде мога да си купя аква обувки на сносни цени? Гледах в Интер Спорт в Галерията, но бяха останали само големи номера.
ул. Богориди, пресечката като вървиш посока към морската от лявата страна се пада, излиза точно на Славейковото училище. Голямо обяснение дадох  Mr. Green, от Спортсдиректа зарежда човека, мин. година си взех от там аква обувки за 10 лв. много готини бяха, но ги стопих, и аз трябва тези дни да се сурна до там да си купя, че ще ми трябват зимата  Laughing
Знам го магазина.
Благодаря на всички за отговорите   bouquet

# 77
  • София
Има ли в Бургас нещо като турски магазин, трябват ми турски кори за баклава? Досега съм поръчвала на познати, които пътуват, но не искам да ги занимавам постоянно.

Със сигурност има в магазина до турската закусвалня до 1 РПУ . Това е магазина с гръцките маслини, в събота влизах и доста други турски продукти имат. А още като отвориш вратата и погледнеш вляво на витрината отгоре, ще видиш baklava yufka. Цена не видях.

# 78
mamasvetla, може ли адрес на магазина?

# 79
  • БУРГАС
Някой да е празнувал детски рожден ден на басейна на хотел България.Рождения ден на детенце е ноември и става на 9г. ,мисля че вече е голям за детските кътове,та събирам идеи.

# 80
  • Бургас
Ние ходихме като гости на рожден ден там.
Честно казано със смесени чувства съм.
Много е горещо и влажно, нормално. Но за родителите, които стоят 2 часа облечени там става вече прекалено задушно. Аз накрая едва издържах. Също така трябва да предупредите всички гости да носят бански, хавлии, чехли, шапки, очила и т.н. всички атрибути за басейн. А и освен децата от рождения ден свободно си влизат и други посетители да плуват.

# 81
трябва ми ателие за рамки на картини, по възможност в центъра- около Славейковото пазарче и ул. Кирил и Методий
ЗДРАВЕЙ,
НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗНАЕТЕ МАЛКАТА КЪЩИЧКА ТОЧНО ПРЕД ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ ОТ КЪМ ТАКСИТАТА КЪДЕТО СЕ ПРОДАВАТ КАРТИНИ / ОТ МНОГО ГОДИНИ НАСАМ/
ТА ЧОВЕКА КОЙТО ГИ РИСУВА НЕ БИХ КАЗАЛА, КОЙТО ГИ ТВОРИ ЗАЩОТО ТЕ СА ПРОСТО МАРКИРАНИ ОТ ГОРЕ ВЪРХУ ПРЕДВАРИТЕЛНА СКИЦА С БОЯ КАРТИНИ ВСЪЩНОСТ ИМА АТЕЛИЕ ЗА ОБКАНТВАНЕ
СТРАХОТНИ РАМКИ КАКВИТО ЖЕЛАЕШ ПО ЦВЯТ И МОДЕЛ - КС СЛАВЕЙКОВ УСПОРЕДНА КООПЕРАЦИЯ ИЛИ СРЕЩУ МОЛ ГАЛЕРИЯ

# 82
Моля,препоръчайте ми хубава розова вода и откъде да я взема.В темата за Розовата вода похвалиха на фирма ЛЕМА,знаете ли дали я има в Бургас? В тези магазинчета за розова козметика дали има истинска роз.вода?

# 83
  • Бургас
Здравейте! Майка ми има проблем с болезнени мазоли на ходилата и се чудя къде да я заведа.Моля за някакви препоръки.

# 84
  • burgas
Момичета знаете ли дали в магазин Карфур продават още куфар-карети

# 85
  • Бургас
Моля,препоръчайте ми хубава розова вода и откъде да я взема.В темата за Розовата вода похвалиха на фирма ЛЕМА,знаете ли дали я има в Бургас? В тези магазинчета за розова козметика дали има истинска роз.вода?
Погледни в магазин Био Спот на ул.Сливница /отстрани на Трията/. Там има био розова вода и беше на прилична цена.

# 86
  • Бургас
някъде да продават препарата за почистване на печки ЗЕБРА

# 87
Къде мога да намеря единичен протектор за уста/зъби?

# 88

Къде мога да намеря хубави анцузи за първолачка?

# 89
Погледни в магазин Био Спот на ул.Сливница /отстрани на Трията/. Там има био розова вода и беше на прилична цена.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт