Къде в Бургас? (44)

• 115 054
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
И на мен ще ми е от полза, ако кажете къде има хубави анцузи за първолаци, както и от къде е най-евтино да се напазарят необходимите тетрадки, боички, ножичка, лепило...

# 91
някъде да продават препарата за почистване на печки ЗЕБРА
В магазините за препарати, но  в някои хранителни вериги съм го виждала. Задължително го ползвай с ръкавици, защото изгаря кожата!

# 92
За какви печки е?
Ние за старата тип Раховец на терасата ползваме едно гелообразно. Нанася се, оставя се малко да постои върху повърхността и после се забърсва само с мокър парцал. Печката направо светва, а е на отворена тераса. Няма мазно, което да не може да махне. Забравих му името, бутилката е една сиво-черна.

# 93
  • Бургас
някъде да продават препарата за почистване на печки ЗЕБРА
В магазините за препарати, но  в някои хранителни вериги съм го виждала. Задължително го ползвай с ръкавици, защото изгаря кожата!
ами кажи един магазин де, но да е в центъра, по големите вериги съм оглеждала, но не съм вижала, преди го взимах от едно магазинче до Славейковото, но го затвориха, иначе го ползвам  над 10 години

# 94
  • Пловдив
Зебра-та съм я виждала в Болеро.

# 95
  • Бургас
Да ви се похваля купих душ гел от beauty zone на малката за 15 лева днес го видях същия в jumbo за 4 лева

Peace

# 96
Да ви се похваля купих душ гел от beauty zone на малката за 15 лева днес го видях същия в jumbo за 4 лева

Peace
Леле ooooh!

# 97
  • Бургас
За какви печки е?
Ние за старата тип Раховец на терасата ползваме едно гелообразно. Нанася се, оставя се малко да постои върху повърхността и после се забърсва само с мокър парцал. Печката направо светва, а е на отворена тераса. Няма мазно, което да не може да махне. Забравих му името, бутилката е една сиво-черна.

Такъв гелообразен е препаратът на Перилис - грил. Също съм доволна от него.
Ася, виж и в Гочев може да има Зебра.

# 98
  • Бургас
Леле ooooh!
Аз от Турция си купувам един сапун със зехтин за под 1 лира, а в Бюти Зон-а същия го продават за 6 лева.

# 99
  • Бургас
Здравейте! Майка ми има проблем с болезнени мазоли на ходилата и се чудя къде да я заведа.Моля за някакви препоръки.
ако е кокоши трън се налага с прополис,аз така се оправих имах на малкото пръстче и мн.болеше.мислех,че е мазол,но в интернет разгледах снимки и се оказа кокоши трън(то май е едно и също)

# 100
Кажете тогава кой е душ гела и кой сапуна сът зехтин?!

# 101
здравейте търся ламинирани букви по български език изискват ги за 1 клас

# 102
  • Бургас
И на мен ще ми е от полза, ако кажете къде има хубави анцузи за първолаци, както и от къде е най-евтино да се напазарят необходимите тетрадки, боички, ножичка, лепило...
Анцузи съм доволна от фирма Брандо,в спортния магазин на Престижа на първия етаж ги има Simple Smile
за всичко друго ходих до Джъмбо,тази година след вече опита със изгубени моливи,химикали,ножици и тн. несесера трябва да е от типа на този http://www.hippoland.net/produkti/kantselarski-materiali/ranitsi … er-cheren-min2502
Най удобен му е,бързо си прибира нещата не ги разпилява:)

# 103
  • Бургас
Някой знае ли къде продават такъв корнфлекс, по възможност в Славейков.
Скрит текст:

# 104
Някой знае ли да се дава апартамент под наем - двустаен (спалня и кухня)?
Може и да не е напълно обзаведен, един познат си търси, а е сериозно момчето. Hug Hug  bouquet
Всички квартали може без тези най - отдалечените - м.Рудник, Сарафово и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт