Къде в Бургас? (44)

• 115 096
  • 791
  •   1
Отговори
# 105
здравейте търся ламинирани букви по български език изискват ги за 1 клас

ламинирани или пластмасови-ако е за пластмасови -има ги навсякъде даже и в Кауфланд бяха стотинки вчера ги гледахме

# 106
Здравейте,

Спешно търся контакт на фирмата стопанисваща басейна в хотел България. От рецепцията в хотела не дават никаква информация, нямали били...

Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарна!   bouquet

# 107
Не издават ли касов бон, когато плащаш на басейна? На него би трябвало да пише
В РИОКОЗ би трябвало да знаят кой го стопанисва, но дали ще ти кажат е друг въпрос

# 108
   Здравейте ,  може ли да ми кажете откъде да намеря тензух за да прецедя черен бъз , но ми трябва за утре , че взе да намирисва и ще го изтърва.Живея в Изгрев

# 109
За тензух не знам, но черният бъз е отровен във всяко естество, освен когато му се премахва обвивката и вътре има зрънце.

Допитвала съм се до много голям билкар, които лекува доста хора.

Просто исках да ти кажа, ти си преценяваш Simple Smile   bouquet

# 110
За тензух не знам, но черният бъз е отровен във всяко естество, освен когато му се премахва обвивката и вътре има зрънце.

Допитвала съм се до много голям билкар, които лекува доста хора.

Просто исках да ти кажа, ти си преценяваш Simple Smile   bouquet

Вече трета година ползваме сироп от черен бъз(досега го приготвяше майка ми) , всичко се отстранява и люспи и семенцата , приема се само сиропчето , така че няма никакъв проблем ! Simple Smile

# 111
За тензух провери в магазина за пердета на Велека. Не съм сигурна, но тъй като аз намерих тензух в такъв магазин в центъра, предполагам, че може би има и тук. Дано има, че да свършиш работата!

# 112
За тензух провери в магазина за пердета на Велека. Не съм сигурна, но тъй като аз намерих тензух в такъв магазин в центъра, предполагам, че може би има и тук. Дано има, че да свършиш работата!

Благодаря много  bouquet и аз за там си мислех , след работа отивам.

# 113
Здравейте,

Видях в една от старите теми от преди 2 години още, че някой е споменал нещо за Добрин Баджаков - човек който намества при прищипани нерви.

pashic
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=183358

e попитала и е отговорила
galatea
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=164692

че ще й пише на лични... и до там. Ако някой знае нещо моля да каже. Пратих писмо на Galatea обаче скоро не е влизала. Sad

Мерси

# 114
Здравейте,

Видях в една от старите теми от преди 2 години още, че някой е споменал нещо за Добрин Баджаков - човек който намества при прищипани нерви.

pashic
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=183358

e попитала и е отговорила
galatea
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=164692

че ще й пише на лични... и до там. Ако някой знае нещо моля да каже. Пратих писмо на Galatea обаче скоро не е влизала. Sad

Мерси

Здравейте,  няколко пъти  ходих зимата  при  Добрин доволна  останах , офиса му  е  в  стъкления  блок срещу  пантеона  входа  е до   банка  Райфайзен ( по спомен говоря).
Телефон  мога да ви пратя на лични .

# 115

Телефон  мога да ви пратя на лични .

Благодаря. А всъщност като ходи при него какво точно прави, какъв тип специалист е, така и не разбрах, масажист ли се води, кинезитерапевт ли, има ли апаратура, какви видове техники използва. Все пак много самозванци се навъдиха и затова искам да знам преди да отида.

Пиши ми и на лични за контакти да.

# 116
  • Бургас
Къде преместиха "Ябълковия остров" /за фрешове/, който беше до Триа-та/

# 117
  • Бургас
Къде преместиха "Ябълковия остров" /за фрешове/, който беше до Триа-та/
Мисля, че не са го местили, просто го затвориха. Казаха, че през зимата пак ще го отворят. Поне аз така разбрах.

# 118
Може ли някой да ми каже, къде биха ми сменили ципа на яке от изкуствена кожа?

# 119
  • Бургас
Продават ли някъде парфюми без алкохол (парфюмни масла) или само онлайн  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт