подметки за обувки- от къде ?

• 7 067
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си купя подметки за обувки, не точно като на снимката де  Simple Smile . Дали ги има онлайн , защото аз търсих не не открих нищо, или в някоя верига магазини ако сте виждали... Благодаря предварително  Wink

# 1
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си купя подметки за обувки, не точно като на снимката де   Simple Smile . Дали ги има онлайн , защото аз търсих не не открих нищо, или в някоя верига магазини ако сте виждали... Благодаря предварително  Wink

Коя снимка? За подметки или за стелки става въпрос?

# 2
о, тя не се е качила. а пък сега не ми дава да кача. както и да е . за подметка става въпрос.

# 3
Питай някой обущар.

# 4
та да ми каже аз продавам на двойна цена  Laughing

# 5
та да ми каже аз продавам на двойна цена  Laughing
Опитвам се да си представя как и какво ще ги правиш тези подметки. Не трябва ли пак обущар да ги залепи? В този ред на мисли, защо не ги дадеш просто да ти ги направят, няма начин да излезе по-скъпо? Просто разсъждавам, разбира се изборът е твой. По въпроса, нямам идея от къде могат да се купят подметки и как става изборът им за съответните обувки.

# 6
  • София
Сложи линка в следващия си пост, ако искаш някой да види какво изобщо търсиш.
Иначе на мен обущар ми е сменял подметки или оправял съществуваши, долепяйки  подметка.
Не е било скъпо, а така или иначе пак на обущар после ще трябва да ги носиш, да ти я слага,  напасва.

# 7
на мен не ми трябват за поправка, а да си направя  ето това   http://wonderfuldiy.com/wonderful-diy-lovely-crochet-boot-slippe … -boot-slippers-1/

# 8
  • София
това не е подметка е парче кожа(най-често) зашито от долната страна. Значи ти трябва да си намериш кожа, да си я изрежеш в подходяща форма и да си я пришиеш.

# 9
  не кожа а подметка ми трябва . става и с кожа де .

# 10
  • София
Такъв тип детски...не знам чепички ли са, пантофи ли, чорапи ли се водят съм виждала и са били с кожа само.
Иначе например може да пробваш от тук ако има доставка до бг (която кой знае колко би ти излязла) има подметки от юта(за еспадрили тип), но пък сайта е в почивка до 19 септ. https://www.etsy.com/shop/contexto
Зругият вариант ако такъв тип подметка би ти вършила работа, да вземеш някои евтини  еспадрили и да пробваш да им махнеш подметката и да си я пришиеш на каквото искаш.
Предполагам искаш навън да ги носиш?
Иначе за домашна употреба са си плетени и отдолу.

Всъщност за точно този тип нещо, горния сайт предлага такава подметка https://www.etsy.com/listing/103783675/custom-listing-for-ramona-shoe-rubber

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 14:52 от Angel_Dust

# 11
точно за това говорех, благодаря. Само че с доставка до тук ...права си . Май ще търся някакви евтини за да им взема само подметката. Wink

# 12
  • София
Ами може да пробваш да си сложиш нещо в кошница и да видиш доставя ли се до тук и колко показва, че излиза...може и да не е много, въпреки, че зависи после дали  ще ти го спират и на митница...малко сложно ми се вижда.
Все пак може да минеш през някой обущар да питаш има ли, продава ли. Ако ти  предложи нещо за 15-20 лв би било ок, пък дори и той да си е прибрал малка печалба.

# 13
  • София
 В момента в ХИТ май има разпродажба на останали еспадрили. В брошурата детските бяха по левче, но има и големи номера на не знам какви цени (максимум 7 лв). Подметка от въже ще прикачиш най-лесно към чорапа. Ако е гумена някаква ще трябва да я лепиш или да има борд, към който да зашиеш плетената част.

Общи условия

Активация на акаунт