Инвитро в Истанбул - тема 14

• 103 492
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
Вие не давате нищо да се пита, нито пък някой да сподели мнение- различно от Вашето! Не веднъж сте нападали, ако някой реши да пита нещо, което вече е коментирано. Моля Ви се въздържайте се малко, като не ви се отговаря, оставете някой др може да има желание да отговори.
Светъл празник!
П.С извинявам се за втория пост

# 706
Здравейте, момичета и честит празник на всички  bouquet
Случая на musleto не е единствен при който се изисква някое изследване, което после се оказва,че не е нужно. Говоря от собствен опит Peace
И не беше ли форума място на което всеки свободно може да каже какво мисли, чувства и т.н. ?
Нека уважаваме мнението на другите и не изпадаме в крайности, защото истината винаги е някъде по средата.

# 707
Musle, каква злоба, бе, човек?! Пишем на спокоен български. Недейте така-различни сме..това е ясно. Аз уважавам вс една в този форум-помагам на всеки, с каквото мога. Просто знам, че са пред напускане и ми се иска да ги запазим.
А емоциите са ни силни, защото идваме със 100 чанти..от дълъг път.
Честит празник на семейството!  Нека бъдем щастливи! bouquet

# 708
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Реших да се включа по дискусията за кординаторите. Смея да твърдя че с три опита и една операция за период от седем месеца доста пообщувах с координаторите на Мемориял. Няма да крия че е имало думи и остри майли които са ме вбесявали, Но едновременно с това получих и човешко отношение и от двете. По време на пункция, трансфер или операция са ми казвали че професорката ги задължава да присъстват. Споделяли са ми че като немедицински лица, в началото е голям шок да попаднеш в залата, но са стиснали зъби и са го преодоляли.
Нека бъдем реалисти нашите очаквания са големи, а въпросите ни много. Забелязвали ли сте колко неща вършат едновременно, превеждат на прегледи, отговарят на майли - като нямат определено време в което могат да идат при лекаря и да зададат нашите въпроси- трябва да се вмъкват в графика им.
Смятам че грешки при това положение са неизбежни.
Обърнете внимание на спокойствието в първите теми, сега сякаш непрекъснато има някакво напрежение.  Нашите кординатори са подложени на голям стрес. Те също имат семейства, също имат проблеми и въпреки това успяват да бъдат и хора и да съчустват и на нашите съдби.
Прощавайте им и пазето и своето спокойствие.
успех ви желая

# 709
Някой като пресоли манджата, друг веднага я подслажда прекалено. Peace И аз бях със 100 торби от 100 км. Да, не бях осведомена за празника и освен маането на крачоли, олекнах със 550 лири за един гонал и един цетротид. Нооо, с леки забележки съм доволна от Севда. Отнася се отговорно, понякога забравя нещо, но добре че я има. Защото по мои наблюдения турците спокойно могат да минат и без нас - българските пациенти. Като цяло съм доволна и от двете и нека не ги съдим прекалено строго, защото ако някой чете от болницата, това може да им се отрази зле, от което ще загубим само ние-българските пациенти. Виж, ако става дума за голям гаф ок. Аз лично си ги питах за часа, на който му се вари яйцето, той си го мисли.

# 710
Да, Нова Надежда, момичетата влизат във форума редовно и го четат, и бих помолила Ел Вел да изтрие последните постове, макр че може и да е късно.

# 711
Честит празник !
 Нека Свети Мина да закриля нашите семейства и да ни дари с рожби !

Необходим ми е кринон гел , моля  ако имате останал  ми пишете на лични . Благодаря  !

# 712
Утре отивам на първичен преглед, събрах нужните изследвания. Въпроса е глупав..ама ще питам...притеснено ми е вече...стигайки благополучно до клиниката Мемориал, как се свързваме с Севда..на информация пита ме за нея или й се обаждаме?

# 713
Утре отивам на първичен преглед, събрах нужните изследвания. Въпроса е глупав..ама ще питам...притеснено ми е вече...стигайки благополучно до клиниката Мемориал, как се свързваме с Севда..на информация пита ме за нея или й се обаждаме?
като се качите на етажа на IFV center на рецепция ще кажете, че търсите Севда ( момичетата разбират английски )

# 714
Много благодаря, Посрещна ме Севда, но после ме пое Елис, която е страхотна Simple Smile
Пратих задружно поздрави от всички ни, много се зарадва Simple Smile Праща целувки. Много съм доволна от прегледа, много внимателно. Даже и професорката ме прие  Simple Smile ♡♡♡ Мисля че това е моето място. Трябва да направя генетични изследвания и ако всичко е наред, другия месец ме мятат Wink

# 715
Малко свежест и позитивизъм да внеса в темата - на 11.11. се родиха нашите момичета след 3 неуспешни опита в БГ, 1 неуспешен и 1 биохимична в Турция. След броени дни ставам на 40, с изчерпан резерв и препоръки на БГ доктори за донорска яйцеклетка още преди 7 години. Вярвайте, момичета, борете се, не се предавайте и не падайте духом.

Успех на всички!

# 716
Shushku  това е страхотна новина,да са ви живи и здрави малките принцеси Heart Eyes
би ли споделила протокола по който те стимулираха?

# 717
Честито! Много щастие ви желая!

# 718
Малко свежест и позитивизъм да внеса в темата - на 11.11. се родиха нашите момичета след 3 неуспешни опита в БГ, 1 неуспешен и 1 биохимична в Турция. След броени дни ставам на 40, с изчерпан резерв и препоръки на БГ доктори за донорска яйцеклетка още преди 7 години. Вярвайте, момичета, борете се, не се предавайте и не падайте духом.

Успех на всички!

Страхотни новини! Поздравления и живи и здрави да са момичетата. Hug
Ти къде си направи проследяването на бременността?

# 719
Здравейте момичета, днес на 9 ден имам положителни уринарен и кръвен. Малко подраних, ама не ме свърташе. Кръвния е 35, дали не е нисичко? newsm78 Може ли да ми препоръчате добър лекар в Токуда за евентуално Praynig проследяване. Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт