Инвитро в Истанбул - тема 14

• 103 514
  • 772
  •   1
Отговори
# 30
  • Живее на Луната
По-добре да се пусне нова тема: От кой опит успяхте в Истанбул и там да се описва проблема, предишни неуспешни опити и тн. Така с тази анкета за мен е твърде субективно. А какво става, ако някой от друга клиника умишлено гласува от 3 или 5 опит.  Laughing Защото аз се постреснах като видях, че най-много са успелите засега от 3 опит. То от 3 и тук ще успеемPeace

За съжаление много от пишещите, тук не са успяли от 3 че и от повече опита. Аз съм една от тях.

# 31
 Здравейте момичета! Включвам се в темата защото най-после и моят мъж узря. Нашата история е кратка - тежък мъжки фактор, само един опит , естествено неуспешен. Опита в България направихме по негово настояване, въпреки , че аз не исках но........ Сега сме готови да тръгнем към Клиника Bahceci и д-р Карликая. Интересува ме на какъв език пишете на Кюбра? Благодаря Ви! УСПЕХ НА ВСИЧКИ! newsm32

# 32
  • Живее на Луната
Здравейте момичета! Включвам се в темата защото най-после и моят мъж узря. Нашата история е кратка - тежък мъжки фактор, само един опит , естествено неуспешен. Опита в България направихме по негово настояване, въпреки , че аз не исках но........ Сега сме готови да тръгнем към Клиника Bahceci и д-р Карликая. Интересува ме на какъв език пишете на Кюбра? Благодаря Ви! УСПЕХ НА ВСИЧКИ! newsm32

И на Кюбра и на доктора съм писала само на английски.

# 33
По-добре да се пусне нова тема: От кой опит успяхте в Истанбул и там да се описва проблема, предишни неуспешни опити и тн. Така с тази анкета за мен е твърде субективно. А какво става, ако някой от друга клиника умишлено гласува от 3 или 5 опит.  Laughing Защото аз се постреснах като видях, че най-много са успелите засега от 3 опит. То от 3 и тук ще успеем.  Peace

За съжаление много от пишещите, тук не са успяли от 3 че и от повече опита. Аз съм една от тях.

Много съжалявам, Bell.  Tired Много е кофти, когато не става и не става. Дано накрая всички успеем!
Останах с впечатлението, че в Истанбул, особено в Мемориал са много добри на мъжки фактор и ембриологията е на много високо ниво. Чудя се ако яйцеклетките не са много добри заради възрастта и предишни опити дали и там могат да помогнат. Аз не знам какъв ми е проблема - казват малко от мъжа и малко от жената.  Rolling Eyes Мъжа е със слаба подвижност и леко влошена морфология, ама не много, а пък аз съм на 33 - друго няма. Всъщност нямам тръби, забравих най-същественото.  Peace  Laughing

Скрит текст:
Много се извинявам с моите въпроси, на които основно лекар може да отговори, но съм пълен блокаж и се чудя накъде да хващам. Да правя нов опит пак тук или да ходя там - за мен там са панацея  Peace

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 14:23 от Нова Надежда

# 34
Благодаря Bell!

Моля , за съвет. Искам да си запиша час за 21.09 но се притеснявам , че ще ми е втори ден от цикъла , а в същото време някъде по темите четох че това не е проблем за турските лекари и доколкото си спомням от написаното са предложили веднага да се започне стимулация. Аз съм готова да започна. Моля някой който е бил в подобна ситуация да ми пише. Благодаря!

# 35
Благодаря Bell!

Моля , за съвет. Искам да си запиша час за 21.09 но се притеснявам , че ще ми е втори ден от цикъла , а в същото време някъде по темите четох че това не е проблем за турските лекари и доколкото си спомням от написаното са предложили веднага да се започне стимулация. Аз съм готова да започна. Моля някой който е бил в подобна ситуация да ми пише. Благодаря!

Напротив даже е чудесно прегледа да е на втори ден. Ще се види резерва. Ако пък предложат и имаш готовност да започнете ще си спестиш още едно ходене.

# 36
Момичета имали ли сте среща с д-р Мюстечеп Каврут, д-р Карликая е в отпуск и д-р Каврут ще ме поеме утре? Малко ми е притеснено, но се надявам всичко да е наред.

# 37
На мен пък ми е любопитно, дали този същия лекар е който напусна Мемориал newsm78
Бахтегюл беше писала, че е в Liv Hospital, но аз не го намирам там, както и не намирам да имат ин витро център.

# 38
  • София
Какви са отзивите за него?
d_ivanova, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover не намерих емотикон с плисване на вода, но да ти върви по вода.
Молси, имаш ли вече резултат от пробния кюртаж, направен в Мемориал?

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 16:42 от viper

# 39
На мен пък ми е любопитно, дали този същия лекар е който напусна Мемориал newsm78
Да, бил е в Мемориал. От 2015 година е в Бахчеджи: http://www.bahceci.com/dr/op-dr-mustecep-kavrut

# 40
 d_ivanova , благодаря и успех с др. Каврут

# 41
d_ivanova,
едно момиче в старите теми /от септември 2014 / беше писала за този доктор kateto_85 май й беше ника ако не се бъркам......

# 42
Благодаря Ви момичета, ще пиша като се върнем, живот и здраве.

# 43
На късмет да е новата темичка както на Ел, която я отвори, така и на всички момичета, на които им предстоят манипулации.
Успех на всички!   bouquet

# 44
Момичета моля ви за превод какво означава serger priming?Може и да не съм точна, но нещо не се разбрахме с доцентката, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт