Звездни компромати - 258 част

• 79 027
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
не му е лесно,състарил се е доста Sad

# 226
Не го съжалявайте много. Не е сам и не изглежда толкова зле.

# 227
Кешишева или Кишишева,не разбрах, има ли роднинска връзка с Радостин Кишишев?

Елина има връзка с Р.Кишишев - първи братовчеди са ,

песента '' Не съм избягал '' е написана преди тя да замине за Париж и няма нищо общо с нея ,
много нескопосана ирония на една другарка , не е ясно защо ,
те са много близки с Камен Воденичаров и след като тя заминава за Париж ,

гледах интервюто й по тв , много хубаво впечатление прави наистина , фина жена ...

# 228
А Елина сега още ли е омъжена за французина? Преди 5-6 години работех на едно кафе лятото и Елина и мъж й редовно идваха да си пийнат нещо, водеха и двете си момиченца, които бяха оставени да правят каквото си искат.Никой не ги поглеждаше Елина и мъж й бяха вглъбени един в друг, хванати за ръце, говореха си, поръчваха койктейл след коктейл.Тя беше супер отнесена, предполагам добре почерпена.Веднъж дойдоха и със Заки, той обгрижваше децата  Rolling Eyes

сигурно я бъркаш с някого , много отдавна е разделена с мъжа си и има едно дете ....

# 229
много нескопосана ирония на една другарка , не е ясно защо
Нямам спомен да сме споделяли нещо общо! Thinking
Не съм скопосана като теб, какво да правя...? Мисля да ида да си скубя косите. #Puppy dog Удовлетворява ли те? Не, че ме интересува. Wink

Тук даже пише, че му е сестра, не си проверила добре.  Laughing Чети из български сайтове и после иди доказвай, че нямаш сестра... Mr. Green

# 230
Не съм им светила на хората, не знам кой с кого и защо е бил, но не мога да разбера защо говорите с такава насмешка и ирония за човек, който явно е успял. Гледах интервюто и жената ми направи много приятно впечатление. Какво предизвика такива реакции у вас не мога да си обясня...

и аз не разбрах , признавам , много добро впечатление ми направи , а и фактът , че е успяла да се наложи като фотограф в световна модна столица , е респектиращ ....

# 231
Разгледайте и снимките и ще сте още по-впечатлени.  Peace
Има си и сайт, и инста, и страници по модните форуми.

# 232
Разгледайте и снимките и ще сте още по-впечатлени.  Peace
Има си и сайт, и инста, и страници по модните форуми.
Инстаграма не мога да го намеря. Ще подадеш ли една ръка  Mr. Green
Иначе нещата, които успях да видя в гугъл, предимно от изложбата са добри  Blush

# 233
С френско Ш, не английско Wink
https://instagram.com/elina_kechicheva/

# 234
Бумър Swift-Kloss   bouquet

# 235
  • Варна
Един красавец за добро утро
https://instagram.com/p/6_casvRcfE/?taken-by=joemanganiello

# 236
Галена

Скрит текст: