Звездни компромати - 258 част

• 78 911
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е, но той е на 37 вече, време е да спрат да говорят за "този с устните" и да започнат да говорят за "този с убийствения талант". А докато устните са на показ, това няма как да стане, ако ще и десет бронсъна да изиграе.

# 587
  • София
Така е, но той е на 37 вече, време е да спрат да говорят за "този с устните" и да започнат да говорят за "този с убийствения талант". А докато устните са на показ, това няма как да стане, ако ще и десет бронсъна да изиграе.
Ама, ако не спрат да снимат в близък план с фокус на устните, няма как да стане Peace

# 588
Гледала съм всичките му филми и общо взето само в холивудските го снимат така Peace А близки планове няма как да няма в който и да било филм, даже и в "Ну пагади" Laughing.

# 589
  • в морето до колене
Не знам, не знам... ето, сега ще има два пъти устни  Wink При това с различни "муцки". И едните ще целуват жени, а другите мъже.
А по Коледа ще има друго - никакви устни, само брадища и космарлаци.  Mr. Green
Ще има богат материал да решим само заради секси устните ли е цялата работа или не.  Grinning

Между другото - и на Еди Редмейн в трейлъра устните му са секси. И в близък план. И като Ейнар, и като Лили са ми секси на мен.  Whistling

# 590
  • София
Не знам, не знам... ето, сега ще има два пъти устни  Wink При това с различни "муцки". И едните ще целуват жени, а другите мъже.
А по Коледа ще има друго - никакви устни, само брадища и космарлаци.  Mr. Green
Ще има богат материал да решим само заради секси устните ли е цялата работа или не.  Grinning

Между другото - и на Еди Редмейн в трейлъра устните му са секси. И в близък план. И като Ейнар, и като Лили са ми секси на мен.  Whistling
Точно си пусках отново трейлърите...ами как да избяга от сексапила Том, като го излъчва, като Брад Пит, това не пречи да са талантливи.
Еди е особен за моят вкус, много интересен, характерен, но ми изглежда плах и несигурен, много нежен, нищо секси Flutter

# 591
На Еди тъжният поглед и момчешката усмивка тушират сексапила на устните безотказно. И наистина е цялостно по-скоро меланхолен, отколкото секси. Не е само до едните устни, понеже такива сочни има и Мърфи, но никой даже и не ги забелязва под стоманените очи и пак не минава за секси.

# 592
  • в морето до колене
Айде отново във Венеция - Джони Деп и Дакота Джонсън

# 593
  • Once there was a Hushpuppy...
Том Харди  Heart Eyes smile3544
Джонката - ммм, много ми е противен и мазен Sick
Дакота е могла да си сложи нещо по-свежо, така да й отговаря на младостта. Иначе роклята сигурно не е лоша от малкото, което се вижда.

# 594
Не мога да реша коя от двете млади надежди е по-грозна и смотана- Дакота или онова недоразумение "вината в нашите звезди". За момента са ми по-пресни "Нюансите", та клоня към Дакотчето Mr. Green
А Джони да започне диета и да се ботоксира, че фотошопът за "Диор" вече не стига.

Пол Бетани не беше на премиерата на "Легенда" вчера, затова компенсирам с няколко семейни снимки Heart Eyes

# 595
  • София
Сериозно ли smile3544. Много смешен е станал, аз толкова го харесвах.

# 596
Първоначално помислих, че си сбъркала Ана Уинтър с Дакота .Simple Smile
Скоро гледах някакви снимки на Джони Деп и си викам, че се е пооправил,но или е играл фотошопът или са били по-стари.

# 597
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето го човека, с който можем да се гордеем Heart Eyes
Няма да забравя преди много години как му се подиграваха, как го изпъдиха от ЦСКА, как той едва ли не плачеше, а майка му го успокояваше. Е, дойде време, когато някои други да плачат, че не са оценили този талант. Цял свят разбра и видя колко голям футболист е, само в милата ни родина не го оцениха на времето....ама сега вече е късно! Много се радвам за него Peace

Бербатов  и тук усмихнат

# 598
Сериозно ли smile3544. Много смешен е станал, аз толкова го харесвах.
Върви по стъпките на Мики Рурк...

# 599
Брандън Бойд smile3544

Общи условия

Активация на акаунт