Звездни компромати - 258 част

• 78 934
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Сърчаджиева на снимката прилича на китайско Барби.
на мен на Уди Кълвача

# 572
  • в морето до колене
Ето ги "флоралните" роклички от първия ден във Венеция, за които писахме по-рано, но май така и не показахме...

Елизабет Банкс в Dolce & Gabbana и сандалите (за които май Джой писа) са на Stuart Weitzman
и Паз Вега в Salvatore Ferragamo
И на тази моделка роклЕто ми се стори симпатично снощи на червения килим

И червения килим от тази вечер:
Елизабет Банкс отново
Кари Фукунага
Марк Ръфало и съпруга - не бях я виждала жена му досега, ама ми изглежда симпатяга
Стенли Тучи и съпруга - е, нея я знам... и много исках да съм на сватбата им (заради целия guest list, естествено)  Mr. Green

А ето и едно от онези чудеса на италианския "селебрити" небосклон, за които писах, че съставят определен процент от фестивалната фауна

Както и задължителните моделки
Хилари Рода - тя всъщност показва не роклята, а бижутата  Laughing
И отново Александра Амброзио, която показва дупе отново в нещо средно между престилка и нощница, ама този път черно  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 09:57 от мячик

# 573
  • DE
Сандалите са убийствени  Heart Eyes

# 574
  • Once there was a Hushpuppy...
Александра Амброзио ми харесва и в двете си рокли, и бялата и черната Blush Много е секси и в двете Peace
Нещо не съм фен на флоралните рокли, въобще мотиви. Показаните не са лоши, но не са мая страст и не мога да ги оценя Peace

Джой, много хубави снимки от вчера Peace на Грег Уилиамс, сега видях и разбрах кой е твореца.
Страхотни са жените.

# 575
  • Варна
мячик, не мога да отворя италианското селебрити, а ми стана интересно.
Къде да видя и други техни снимки, на този "пълнеж"?

# 576
  • Вестерос
Аз май писа за сандалите  Heart Eyes Heart Eyes

# 577
  • в морето до колене
Уфф, извинявайте - и преди е ставало така с линковете от Getty Images
Сега ги прехвърлих през друга програма и ги оправям.

А иначе - аз гледам снимки от Getty и Zimbio , но в Гети са повече, има повече инфо към снимките и мога да чекна името на някоя такава "звиздЪ" в Гугъл...
Дано да проработи този линк http://www.gettyimages.com/photos/72nd-venice-film-festival?edit … val&sort=best - така съм си задала с търсачката да ми излизат снимки от фестивала. Те са по низходящ ред на качване... после докато гледам, използвам разни филтри, за да огранича само до определено събитие от деня. Но имат винаги таг и трудно се дават линкове към конкретни снимки - донякъде заради защитата на авторските права, предполагам. Е, засега има начин са бъде излъгана "системата", но е пипкаво...  Peace

мячик, не мога да отворя италианското селебрити, а ми стана интересно.
Примерно тази дама е някаква писателка/телевизионна водеща/настояща съпруга на нЕкакъв политик... явно вече в залеза на кариерата си - ама хойка по такива събития. Края на 80те написала автобиографични книги, които даже са екранизирани и имат показателните рейтинги от около 2,5-3,5 в IMDb  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 11:01 от мячик

# 578
  • Вестерос
 hahaha какво украшение за глава, очаква да литне

# 579

И отново Александра Амброзио, която показва дупе отново в нещо средно между престилка и нощница, ама този път черно  Mr. Green
Тази жена от няколко години просто цъфти. Heart Eyes

# 580
  • София
Аарон Тейлър Джонсън ми е супер секси от този филм. Да, съпругата му е  Stop ама... не ми пречи Laughing Laughing Laughing

# 581
  • в морето до колене
Да бе, да. То в Годзила и Диваци всеки може да го хареса и да му е секси.
Друго си е да гледате Kick Ass заради него или да му търпите стоически русите букли като Вронски.  Mr. Green
Е т'ва е фенство.  Crazy  Blush

# 582
... или да му търпите стоически русите букли като Вронски.  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha
Герой си ти

# 583
  • София
Да бе, да. То в Годзила и Диваци всеки може да го хареса и да му е секси.
Друго си е да гледате Kick Ass заради него или да му търпите стоически русите букли като Вронски.  Mr. Green
И аз, и аз - тази Анна Каренина беше голяма мъка и разочарование като цяло Peace

# 584

Общи условия

Активация на акаунт