Звездни компромати - 258 част

• 78 869
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе/София
Уф, много са ми противни глезотиите на Лили Роуз, знам, че е дете още, ама... яка антипатия изпитвам по някаква причина. Confused
Вече не ги отварям,много инфантилно поведение

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хю Джакман hahaha

# 137
# 138
Уф, много са ми противни глезотиите на Лили Роуз, знам, че е дете още, ама... яка антипатия изпитвам по някаква причина. Confused
И при мен така. Все едно гледам малката сестра на Майли.

Това обяснява интереса на Стела към двете  Twisted Evil

Елина Кешишева на корицата на новия брой на сп.Ева. Преди сякаш беше по-хубава, тук прилича на мъж.
Скрит текст:
Даже преди да прочета кой е, помислих че е някой новоизлязъл от килера  ooooh!

Защо ли   Whistling

Люк Еванс  smile3544

Марго Роби  Flutter

# 139
много знаменитости в един ресторант

# 140
# 141
# 142
Елина Кешишева на корицата на новия брой на сп.Ева. Преди сякаш беше по-хубава, тук прилича на мъж.
Скрит текст:
Даже преди да прочета кой е, помислих че е някой новоизлязъл от килера  ooooh!

Гледах я в ''Преди обед'' и далеч не е нито толкова мъжествена, нито толкова страшна. Фотографът, който и да е той е за убиване.

# 143
Кайла с тия лещи още по-малко прилича на себе си.

Русата мацка е канадска ютюб влогърка, с по 1 млн гледания на клиповете си. М2Ф.
Ето я с Майли

Олее, тази кифла отнася голям хейт във фейса. Нещо като наше Ники, едва насмогва да трие гнусните коментари от "фенове". Буди съжаление  Sad  всъщност кифльок

# 144
  • Пловдив
Скрит текст:

Гледах я в ''Преди обед'' и далеч не е нито толкова мъжествена, нито толкова страшна. Фотографът, който и да е той е за убиване.
Е...ама щом са пуснали снимките,начи тя се харесва и е удобрила  Grinning

# 145
Скрит текст:

За негледалите
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/elina-keshisheva … lna-izlozhba.html

Със сигурност и тя си е одобрила снимките  Peace

# 146
Майкъл Фасбендър

# 147
Видях я преди няколко часа в столичен МОЛ, мисля че беше без грим, с малкото дете, беше ми неудобно да я заглеждам. Много добре изглежда, гони 40г., но определено не и личат. Бих казала, че камерата не я обича, на живо е по-добре.
Хъшпъпи, искаш да кажеш , че харесваш слабото, но отпуснато тяло на СДП, но спортното на Ванеса Паради-не. Дам, разни хора, разни идеали.
Скрит текст:
Минах днес през магазина за обувки, за който ми каза, вече не съществува, има Берьозка на негово място. Откриеш ли на друго място джапанките, свиркай

# 148
Не ги гони, а ги е минала 40г, на 41 след един месец.

# 149
Със сигурност и тя си е одобрила снимките  Peace
Ми аз, ако се титулувам фотограф от класа като нея, нямаше да я одобря тази снимка, ама знам ли...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт