Отговори
# 675
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооооо, Крисинка, рожденичка ли си?!?

Честита да си, мила моя!
Жива и здрава, от здраве да не се отърваваш!
Да се радваш на любовта на обичните ти хора още дъъъълги, дълги години!

bouquet
 Hug
  love001

# 676
Светле  Heart Eyes мераба!  wavey
Орс  Heart Eyes не се ядосвай, мила! Важното е, че си ги видяла Peace
Ками  Hug не ти се вижда красавицата  Laughing
40 мин.

">#t=2436[/video]

# 677
  • София
Фенче Hug  този филм сме го гледали. Аз, си мислех, че са някъкви кадри, поне от годежа, Mr. Green Mr. Green да не кажа, от сватбата! Joy Joy JoyНо сигурно, ще си останем само с чакането! Sick

# 678
     Светле, много благодаря, мила! Амин, дай, Боже, всекиму. Ще ти пратя на лични моя поздрав от полунощ, който се оказа, че е изтрит!?!?

# 679
Ками другия месец ще има снимки от родилния дом Mr. Green Laughing
я отивайте да читети есето на БЕ Naughty, стига сте се занимавали с глупости Whistling Whistling

Орси Heart Eyes Hug, не си го слагай на сърце и много хубаво си го написала, пък и важното е, че си ни видяла поздраленията Peace
ама интересно за първи път трият тук май поздравления за РД newsm78
в някои теми е като реклама на ресторантско меню, ама не ги пипат Tired

# 680
  • София
Сега, ще прочета възхвалната ода!
Искам, нещо да питам, "фенките" на Башак Stop Къванч и Башак заедно ли живеят? newsm78

Милинки!
Скрит текст:
Ако, има желаещи да го гледат! Аз ще го гледам, да видя за кВо иде реч!

Кьосем Султан, 27 септември, неделя, 19:30 TV7

# 681

Не си го слагам на сърце, милички. Но понякога ми става мъчно за лошотията у хората. Заема планетарски мащаби. Друго е да си справедливо твърд, друго е да си просто лош и отвратителен. Ей така за спорта. Подозирам и една доскорошна "приятелка", която ни чете тайно. Но стига за това, да.

Ками, да не чакаме кадри от годежа. Едва ли ще допуснат някой на този момент. Стига и дано да има такъв. Виж, ако има сватба, това е друго.

Но много по-важен остава въпросът: ще го има ли Киво на екран в скоро време и ако да - в каква роля. Тъй като не може да се говори за качество на сериалите поради тамошната им борба за рейтинг, по-добре да се снима във филми. Колкото и това да е   ущърб на нас, почитателите му.

# 682
  • София

Не си го слагам на сърце, милички. Но понякога ми става мъчно за лошотията у хората. Заема планетарски мащаби. Друго е да си справедливо твърд, друго е да си просто лош и отвратителен. Ей така за спорта. Подозирам и една доскорошна "приятелка", която ни чете тайно.

Скрит текст:
Но стига за това, да.

Ками, да не чакаме кадри от годежа. Едва ли ще допуснат някой на този момент. Стига и дано да има такъв. Виж, ако има сватба, това е друго.

Но много по-важен остава въпросът: ще го има ли Киво на екран в скоро време и ако да - в каква роля. Тъй като не може да се говори за качество на сериалите поради тамошната им борба за рейтинг, по-добре да се снима във филми. Колкото и това да е   ущърб на нас, почитателите му.

Офффф, и аз си го помислих същото!  no Но, може и да някоя от,по-скорошните ни "приятелки", от кафе-сладкарницата. Mr. GreenКато гледам,и при тях е играла метлата. newsm75 Може,и да се е получило недоразумение някъкво... Thinking

# 683
Ками, аз въобще си нямам на идея дали живеят заедно, тя може и майка му на Киво да не знае Joy Joy Joy
 мерси за инфото, трябва да ми обясниш, как го правиш тоя номер в спойлера Praynig
Орси, да ще снима филм,поне така каза, няма да го гледаме скоро в сериал явно Peace

# 684

Айрич, знам за информацията, че ще снима филм. Но ще чакам да прочетем за заглавието, ролята. С една дума нещо да е сигурно вече.
    Предполагам, че с Башак живеят ту заедно, ту разделени. Боже, тези известни личности!  В какви размисли и страсти хвърлят феновете и почитателите си!  Grinning

# 685
Аз знам, че живеят заедно Ками ... даже бяха снимали дома , който той е купил за двамата.
Колкото до триенето ... ако всичко беше в спойлер, нямаше да ни изтрият. Но, все пак някой ги е информирал  Laughing сигурно защото си мислят, че ние сме виновни за метлата в тяхната тема newsm78 Аз поне, нямам нищо общо  Naughty Все още не съм ползвала тази функция, макар, че някои си го просят. Wink

# 686

Хвърлихте в нов размисъл. Може би основателно! Но както и да е.
   За лека нощ, момичета:

Hug

# 687
  • София
Мога да заспя, спокойна-има много по-изперкали от нас, в този форум.Направо се смахнах! #Crazy #Crazy #Crazy Тяхното е, направо диагноза! Хайде лека!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 23:06 от kamelia741

# 688
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Хубав ден!  Hug

# 689
  • София
Добро утро, и от мен! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Милинки, днес съм на вълна Гюней. Да не се чудите, защо ще качвам негови фотки само! Heart Eyes Mr. Green

Скрит текст:
Цяла, нощ сънувах,Бура, че ми е на гости,в къщата ми на морето. Embarassed Embarassed Embarassed То, пихме кафе,показа ми снимки, от таблета му, говорихме си за Кивчо,правихме си селфита Joy Joy Joy Беше, много приятно.Божееее..... дали и аз не съм изперкала нещо??? Banghead Banghead Banghead

Общи условия

Активация на акаунт