Отговори
# 660

Ками  Hug надежди  hahaha
Лека и синеока!  Hug

# 661
http://turkseriesnews.blogspot.bg/2015/09/kara-sevda_27.html
Орс  Heart Eyes поздравявам те за РД с най-позитивната песен на всички времена / така са гласували зрителите/

Киво пита дали сте се събудили вече

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 09:16 от queen_fenka

# 662
Привет Hug Hug
къде ни изчезнаха постовете newsm78 ooooh! #Cussing out

Бъди здрава, щастлива, късметлива  bouquet

Эльчин Сангу праздники решила провести праздники со своим возлюбленным Йунусом Оздилек. Актриса поделилась фотографией, где они вместе в машине и сообщила, что пришло время отдохнуть.

# 663
  • София

Фенче Hug това твоето са надежди! Joy Joy JoyТова не е Башак!

Отркрийте разликите! Става въпрос за девойката!
1.Девойката е по-млада!
2.Косата и е по къса!
3.Гривните са и повече!
4.Не носи обици, като Башак!
5.Пръстена на ръката, и е на показалеца, не,  на средният пръст като на Башак!
Както писах и вчера, ако тази в морето е Башак,то и трябва цял ден да се преоблича, и да си суши косата. Не вярвам да е толкова интересна Башакчето, на някого, за да седи цял ден и да я чака, и да я снима! Освен ако, не си платила за това разбира се! Mr. Green

Защо, са ни изтрили постовете от сутринта? newsm78 newsm78 newsm78 #Cussing out
Кой ли поздразниха, честитките за РД на Орси? Rage

# 664
Ками  Hug добре, бе ... няма да споря  Laughing  Но, дори и да не е , какво ? За нова тръпка на Киво ли се надате всички ?  Joy Joy Joy
Орсич  Heart Eyes съжалявам, че са ни изтрили хубавите пожелания към теб  ooooh!

# 665
  • София
Орси Hug Hug Hug Честит, рожден ден! Да си здрава и щстлива!
Ей този хубавец, го пратих, да ти честити РД! Да го нацелуваш и от нас! Чу ли!

За нова тръпка на Киво ли се надате всички ?  Joy Joy Joy

Да! За нова! На тази вече и е изпята песента, ако ме питаш!

Скрит текст:
Какво толкова им попречиха поздравите за Орси, та ни докладваха Thinking Егати простата работа. Сигурно,от локумки, се превърнахме в тръни, в очите на някого! Отивам, да готвя, че ще имам гости за обяд!

# 666

Views Kıvanç Tatlıtuğ accompanied sweetheart Basak Dizr yesterday in one of the shopping centers
While the Basak choose clothes shops Kivanc sat down for coffee waiting
Despite Basak takes more than an hour and a half in the shopping Kivanc sat waiting patiently suggesting he was "a perfect man."
Kivanc while waiting for his lover said the Holidays Summer ended and will start working and
He Kivanc sadness and extreme pain in the face of news of the death of the soldiers and called on all to exercise diligence and wisdom of such a difficult period experienced by the country
  дали и е изпята песента  newsm78
Орс  Heart Eyes и този сладур е роден на твоята дата

# 667
ОООО Джулио  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Фенче Heart Eyes, това постнатото на англ. е старо-когато Башак и Киво бяха в търг. център и той я е чакал в някакво кафене Peace

сега обаче забелязах, че Джем има много малка роля в СЮ Peace
това е той нали?

.......Ама каква нова тръпка, нали и Башак е била на плажа Whistling
не вярвам да е толкова тъп Wink

аз па прочетох новото есе на БЕ Crazy bowuu
Скрит текст:
в началото беше доста тъпичко, но в интерес на истината после ми стана интересно Peace
ама голяма боза е в главата на тоя човек Wink Crazy

http://www.-spam251-/2015/09/247-52-21-27-2015.html
според мен тия от Сериали. бг ни четат  Peace

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 13:54 от Airra

# 668
Айри  Heart Eyes знам, че е стара информацията, но исках да се прочете коментара  Laughing Дали Киво ще чака в кафето търпеливо 1 час и половина някоя омръзнала му вече лелка newsm78  Joy Joy Joy Joy
Със сигурност ни четат тези от Сериали. бг.  hahaha ние знаем много повече от тях за любимците ни  Mr. Green
Че ти сега ли видя, че Джем играе в КГ ? Той участва във всичките му сериали, без КСШ  Wink Даже Тугай имаше мъъъничко участие в Перла, а Мелиса в ЗП. Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
сега прочетох при рускините, че Фахрие била най-неподходящата партньорка на Киво  ooooh! ooooh! ooooh!
колко различно гледат хората ... убедих се за сетен път

ама онези са прави, че се интересувате от БЕ  Mr. Green

# 669
ами сега забелязах за Джем, нали му правя преговор за сефте Peace
обаче, съм отличничка bowuu-на серията с първата цалувка съм(на покрива Heart Eyes)
а па вие несериозници, се отказахте от преговора Crossing Arms

а рускините да си гледат работата, нищо не разбират Whistling

ади изчезвам, до по късно Hug

# 670
Айри  Heart Eyes па аз съм го преговаряла, преговаряла до припадък  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама като свършат летните сериали пак ще си го почна  Laughing
Хади, до скоро и от мен! Hug

# 671

Момичета, благодаря за топлите пожелания! Слава богу, бях прочела всичко. Но не можах да отговоря, защото нямах време. Оправях се и излязох по-рано. Ей сега се прибирам. Разбирам, че хора има всякакви. Едни дишат кислород, други въглероден двуокис. Но не мога да разбера модераторите, защо са изтрили нещо, което е толкова мило като настроение. Не сме ние единствените, които "празнуваме" по този начин тук! И естествено, че има социална мрежа, където има високи професионалисти и няма такова триене. Има телефони, и най-вече живия контакт с приятели и близки. Ето, че и вас съм успяла да прочета и приема хубавите ви послания. Т.е. нищо не съм загубила. Загубили са тези, които се дразнят от хубавите емоции и искат те да бъдат изтрити. Те самите са едни изгубени души.
   Ще си запаметя този пост, така както съм запаметила и други отявлени моменти от този форум. Запаметила съм и поста, който ми е изтрит, но няма да го пусна отново. Слава Богу, той стигна до вас.
Ками, помня твоето пожелание и хубавите подаръци от един прекрасен, млад мъж! Така че, нищо не е загубено, момичета! За нас, нищо не е загубено. Да му мислят тези, които и с прожектор да търсят, пак няма да намерят това, което им липсва!

А това попитах:

Скрит текст:
Пиша ви чрез пост на съхорумка. Не знам по друг начин. Искам да попитам кого подразнии моето послание от 12 часа и нещо - полунощ и първите поздрави, които получих. Нима само аз и ние "празнуваме" тук по този начин!? Моля ви за отговор, защото не задавам въпроса си за да се заяждам. Стана ми мъчно. Бях измислила четиристише, за да зарадвам и себе си и съфорумките си. На кого попречи това настроение! Имам животостасяваща операция. Този форум ни е релакс и отдушник. Кому попречи един мил повод!?  

Айрич, твоят прекрасен букет-колаж си го сложих на дестопа още сутринта, като видях.

[/color][/size]

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 16:57 от ORS/KRISI

# 672
  • София
Ей ме на!
Отидоха си гостите, и съм на линия. Може да започнем с дърлянето сега! Но първо да се почерпим!

Скрит текст:

Та, кВо викате за Башакчето???  newsm78 УБава, била момата!

Ама,нашият е по-хубав и не и го даваме на каката!

# 673

Ох, Ками какви вкусотии си поместила. Ва мен ми позволиха само ЕДНА хапка торта, но една топка сладолед и малка чаша кафе. Все вкусни неща, които не трябва да консумирам.

А за Башак. Не казваме, че е красавица. Но е жена с израз и излъчване. И в никакъв случай не е грозна. Напротив. Много приятна външност има. Дали по протокол, както ти казваш или не, но добре си изглежда тя. Но виж, в тялото е перфектна. Там дори не се и замисляш за годините ѝ. Той е достатъчно красив не само за двама. Иначе много шекерно ще става.  

# 674
  • София
Първа, аз започвам с дърлянето! Joy Joy JoyЕто ви една, чудна какичка!
Красива та дрънка! Стреснах се! Честно! bishop

Скрит текст:

Това май не съм го виждала!

Реклама на Akbank

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 17:46 от kamelia741

Общи условия

Активация на акаунт