Новите ни козметични похождения 70

• 118 144
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
От есенната колекция на Лоран средния, лилав 52. Ел, мерси че ми насочи вниманието към него! Heart Eyes Hug bouquet

# 556
# 557
  • в 1001-та нощ
Благодарение на вълшебна парфюмна фея: Les Exclusifs de Chanel Misia

Не мога да не се похваля и с опаковката Simple Smile  newsm76 newsm76 newsm76

И сърдечни благодарности на densi, че на 2 пъти имах възможност да тествам на спокойствие newsm76

# 558
Алена, прелест  newsm76
а опаковката е жестокааа ❤ да го пръскаш с голям кеф ❤

# 559
Браво Аленка, невероятно е! Heart Eyes

# 560
  • USA, Steak State
Октомври

Моята дойде с      

# 561

3.R/3.C - отсега ми се струва, че ще ми е изключително тъмен този цвят  ooooh!

# 562
  • Варна

от този фон дьо тен на Лореал доволни ли сте , тру мач.....покривен ли е,издържа ли ?

# 563
  • Бургас
Шампоан на Ducray за чувствителен скалп , общо взето толкова години борбата с моя скалп ми омръзна . за сега съм доволна от шампоана и предния който ползвах отново на Ducray

Имиващ гел на Фитокод, любим

От новите нюд моливи на Кларанс , който са страхотни. Моят цвят е Nude Fair най- светлия цвят и първия от ляво надясно

# 564

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 12:40 от tamar

# 565
  • София
Чета ви редовно, но все не намирам време да кача нещо. Но тази красота по долу ме вдъхнови  Hug
Моливите на Clarins да не са със сменена формула, аз имам но отпреди примерно година купувани?

# 566
  • Бургас
Casyopea B с нова формула са, също имам от старата формула. Тази е по- добра и цветовете са по-хубави и концепцията е според тена на кожата т.е. за изравняване на устните и отгоре си слагаш червилото което си искаш. И са супер трайни.

# 567
  • София
Casyopea B с нова формула са, също имам от старата формула. Тази е по- добра и цветовете са по-хубави и концепцията е според тена на кожата т.е. за изравняване на устните и отгоре си слагаш червилото което си искаш. И са супер трайни.

Deadly_vesi, благодаря, ще ги прегледам тогава задължително  bouquet

# 568
  • гр. София
Urban Decay Afterglow Blush Rapture

Пълното ревю на пректрасния руж можете да намерите в блога на Ел  Heart Eyes  : http://www.eatlovemakeup.com/2015/07/urban-decay-afterglow-blush-rapture.html

# 569

Общи условия

Активация на акаунт