Новите ни козметични похождения 70

• 117 912
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Dose of Colors - Matte Lipstick - Berry Me 2

Аууу прекрасен цвят!
Точно такова ми се носи сега! Да ти е честито! Hug
Дайте МАС Алтернативи или Ту Фейсд веднага! Crossing Arms Mr. Green

# 646
  • в 1001-та нощ
Inglot Body Pigment Powder Matte 124 - трудно ми е да намерея хубава снимка, но е тъмно червено към вино.

Inglot Body Pigment Powder Matte 153

Inglot Body Pigment Powder Matte 156

Inglot Body Pigment Powder Matte 71

Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow 71

Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow 113

Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow112

Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow 114

# 647
  • София, Лагера
Ох, искам такава незабравково-синя сянка, ама компактна!  Tired Дайте идеи, ако имате!
И от мен днес:

# 648
  • София
Коледните метеорити с каква цена са? Ефектът като при класическите ли е или финишът е друг?

# 649
Излизат около 130 лв. Ел има вече чудесно ревю за тях.
http://www.eatlovemakeup.com/2015/10/guerlain-meteorites-flocons-enchantes.html

# 650
  • София
Мерси!  bouquet

# 651
  • в 1001-та нощ
Ох, искам такава незабравково-синя сянка, ама компактна!  Tired Дайте идеи, ако имате!
...

Имаше много нови неща в Инглот, ама не погледнах компактните, че и без това .... добре го загазих  Mr. Green

Но да допълня - ползвах 10% отстъпка и получих подарък руж  Heart Eyes

# 652
  • гр. София
Ноеми, нещо такова ли си търсиш?

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 13:08 от Shokoladche

# 653
  • София
Ноеми, имаш предвид.
Аз търся твоето червило. Heart Eyes Grinning

# 654
  • гр. София
Ноеми, имаш предвид.
Аз търся твоето червило. Heart Eyes Grinning

Да, голяма съм заспа.  Mr. Green

# 655
  • София
Оф, Ама ще ме унищожите с този възторг по някои неща. Сега заради вас ще трябва да ходя пак да ги пробвам тези метеорити и накрая ще си купя и аз. Нищо че не съм видяла нещо страхотно в тях при тестване в магазините.   Crazy
Сини сенки и аз много харесвам. И имам на Сефора единични. Обаче пак не са така сини както ми се иска Simple Smile))
Сдобих се с Born this way на Too faced... Покривен е, не се забелязва. Но от човек, нкойто ползва фон дьо тени и е наясно с грима, не мисля че съществува фон дьо тен, който никак да не се забелязва. Като се взра си го виждам. Отдолу съм с Филорга Тайм филър и лицето ми е озарено, сочно... Тове не е матиращ ФДТ. И... се отпечата на бял плат като си натиснах с него лицето...  Sick
Момичета, търся нещо, което да ми дренира зоната под очите. Моля помагайте! (извинявам се за офтопика)

# 656
  • Бургас
Огромни благодарности на съфорумка  Hug Heart Eyes И като за последно Мак Хероин , червилото

# 657
Оф, Ама ще ме унищожите с този възторг по някои неща. Сега заради вас ще трябва да ходя пак да ги пробвам тези метеорити и накрая ще си купя и аз. Нищо че не съм видяла нещо страхотно в тях при тестване в магазините.   Crazy
Сини сенки и аз много харесвам. И имам на Сефора единични. Обаче пак не са така сини както ми се иска Simple Smile))
Сдобих се с Born this way на Too faced... Покривен е, не се забелязва. Но от човек, нкойто ползва фон дьо тени и е наясно с грима, не мисля че съществува фон дьо тен, който никак да не се забелязва. Като се взра си го виждам. Отдолу съм с Филорга Тайм филър и лицето ми е озарено, сочно... Тове не е матиращ ФДТ. И... се отпечата на бял плат като си натиснах с него лицето...  Sick
Момичета, търся нещо, което да ми дренира зоната под очите. Моля помагайте! (извинявам се за офтопика)
Тези още не са дошли в България, а възторга е точно по тях. Изчакай, виж ги, пробвай ги и тогава преценявай. Ако не ти трябват за какво да дадеш 130 лв.?

# 658
  • гр. София
MAC Nightingale lip pencil

MAC Fashion revival lipstick

Скрит текст:

# 659

Сърдечно благодаря на много мили съфорумки  Hug bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт