Новите ни козметични похождения 70

• 118 128
  • 723
  •   1
Отговори
# 630

Nude Mauve

C2 Rose Porcelain

# 631
cutesmallcat, благодаря  Flutter

# 632
  • София
Ех, колко много Instigator в темата  Wink

# 633
# 634
  • гр. София
Подтикната от прекрасните снимки на Ел направих втората си поръчка на 21.10 към Dose of colours  и в момента съм супер втрещена и не мога да повярвам как се случи толкова бързо, тъй като ММ се обади да ми каже, че вече я държи в ръцете си, а именно това са 2 сладурски червила с невероятна трайност на моите устни:

Dose of Colors - Matte Lipstick - Berry Me 2

Dose of Colors - Matte Lipstick - Stone

# 635
  • София
Шоки, това са червилата. Аз вчера бях със Stone. Сега разбирам защо е HG. Ами велико е това червило. Трайността я знаеш, няма какво да коментираме. Обаче цвета, леле, толкова да ми харесвааааа, ама толкова много  Heart Eyes

Berry Me 2 е също уникален цвят, но има проблеми с формулата. Нанесен на един слой при мен не седи равномерно. Като сложа повече пък започва да се рони. Нося го задължително вече само с молив под него  Hug

# 636
  • гр. София
Нямам търпение довечера да тествам. Ти кой молив слагаш под Berry me 2?

# 637
  • София
Vino  Wink

# 638
  • гр. София
Благодаря ти. Не знам защо се дърпах да го взема в петък.

# 639
  • София
И аз не знам. Такъв молив си трябва Simple Smile

# 640
  • USA, Steak State
Реших да опитам марката Morphe

Тези течни матови червила не са ли като качество като Lime Crime?

# 641
  • гр. София
Вдовичке, пиши после дали си останала доволна.  Whistling  Четките ги харесвам, но сенките хем ги харесвам хем не.  Crazy

Червила на Lime Crime нямам. Та не мога да сравня, но течните на DoC и на CP са ми любими.

# 642
  • USA, Steak State
Не са ли като качество като сенките на MG?

Да не се прецаках сега с тази палитра. Мислех си да си взема само 1-2 рефила за проба, ама пуста лакомия... Ех....

# 643
  • гр. София
MUG са за мен по-добри. На Morphee палитрите са им по-добри от еденичните рефили, хич не са лоши , но не са и нещо Уау. Уж сега всяка нова палитра трябва да е по-добра от досегашните, та се надявам 35О да ме шашне когато ѝ да пристигне.

# 644
Парфюма Нарцис спечелен от игра във форума  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт