Сваляли ли са ви жени (които харесват жени)?

• 49 323
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А защо на една хетеросексуална двойка или девойка ще й хрумне да ходи в свърталище на лесбийки, където често стават кървави разпри и драми между посетителките?
Все едно аз, която съм метълче, да се набутам в някоя видна, дива чалгарска дупка, пък после да рива, че около мен сите са били простаци и се е слушало само Азисчо и прочие чалгии. Не разбирам  newsm78

Герри, негативните последствия не са задължителни, но карай.

# 121
Такива жени не съм и забелязвала, докато не напомнят лично за себе си, за да ги провокирам. Съпругът ми е тактичен и не би влязъл в разпра с жена освен ако не ме застрашава физически. Давам пример. С ММ и приятели на дискотека. Алкохол и газирано не консумирам и обикновено пия сокове. Пълна млада жена, с мъжка прическа, потник и нагло държание ме черпи със сок, посочват ми я и отказвам, като казвам, че не я познавам и не желая да ме черпи. Продължи се с носене на сокове, но този път в кутии без да ме питат желая или не. ММ помоли да ги махнат от масата понеже стана вече унизително. Дамата или не знам, как точно да я нарека изпраска една чаша в земята и с това се приключи.  Не съм казала, че са ме нападнали лесбийки цяла нощ, а че се случва. Получавала съм бележка с тел номер и бележка със съдържание, което не мога да коментирам. Толкова ли е странно и не ви ли се случва?
Страшна история, вероятно си неустоима за лесбийките! Поработи върху реакцията на ТМ в този заплетен сюжет.

# 122
Там е работата, че това не са случки от свърталища с такава репутация. Това не са прокажени хора и се срещат навсякъде. Но ако трябва да избирам между гей бар и звученето на Азис и сие, избирам първото. Някак по-леко ще го понеса.
Herz  Stop
Приключвам. Не съм се замисляла върху писане на сценарии, но ако се случи със сигурност няма да ми хрумне да присъстват лесбийки в него.

# 123
Там е работата, че това не са случки от свърталища с такава репутация. Това не са прокажени хора и се срещат навсякъде. Но ако трябва да избирам между гей бар и звученето на Азис и сие, избирам първото. Някак по-леко ще го понеса.
Herz  Stop
Приключвам. Не съм се замисляла върху писане на сценарии, но ако се случи със сигурност няма да ми хрумне да присъстват лесбийки в него.

В такъв случай звучи още по-невероятно, но както и да е. Защо така хаотично подхващаш темите? Къде е Азис, къде са лесбийките и къде сте вие с ТМ? Да ти кажа и аз приключвам, загубих интерес.

# 124
 Напротив, напротив. Моят интерес ни най-малко не е удовлетворен. След като това се случва в съвсем нормални заведения, нещата стават още по странни. Не съм чувала друга жена да е имала такива системни проблеми... Трябва да си наистина неустоима за лесбийките, щом така те желаят безпардонно. А може би не са само лесбийките? Случва ли се и мъже така да те свалят безогледно?

# 125

Герри, негативните последствия не са задължителни, но карай.
Това вече зависи от късмета.
А аз късмет нямам. През живота си две числа от тотото не съм могла да улуча. И затова пия по малко, но редовно-изработвам си ензима за разграждане на алкохол, придобивам тренинг и така като се случат големите количества съдбата не може да ме свари по бели гащи...досега не е успяла.

# 126
Азис е във връзка с по-горен пост.
Не съм целяла интерес, а разказах действителна случка. Никой не искам да убеждавам. Казах, че не се чувствам приятно в такава ситуация и приключвам. Ако ти си застрахована от това да те унижат по този начин, ок. Не знам, какъв ти е проблема. Освен да ти препоръчам книга с интригуващ сюжет, който да ти грабне интереса, друго не мога да направя.

# 127
  • София
Буба, сподели, моля те, името на това привидно нормално, но всъщност опасно заведение, за да знаем къде да не припарваме.
Разбира се, винаги го има и момента, че може да не сме толкова привлекателни колкото теб, та едно посещение няма да доведе до нищо живото и бракозастрашаващо  Flutter

# 128
  • Другата България
 Joy
Таис,  Hug.

# 129
Азис е във връзка с по-горен пост.
Не съм целяла интерес, а разказах действителна случка. Никой не искам да убеждавам. Казах, че не се чувствам приятно в такава ситуация и приключвам. Ако ти си застрахована от това да те унижат по този начин, ок. Не знам, какъв ти е проблема. Освен да ти препоръчам книга с интригуващ сюжет, който да ти грабне интереса, друго не мога да направя.

Не съм проследила "пътя" на Азис в тази тема.
Аз и проблем във връзка с действителната ти случка? Абсурд, няма начин! Замислих се какъв тип жена трябва да си, за да ти налитат така неудържимо в нормално заведение и в компанията на мъж Rolling Eyes

# 130
Tаис, къде видя претенции от моя страна за неустоимата ми привлекателност?  Simple Smile Системно значи ли 2-3 случки за 5 години, примерно? Превърнахте една смахната случка в голям проблем. Съжалявам, че не мога да задоволя любопитството ви с продължение, но може би в някой друг живот. В този няма да ме привлече жена или мъж различен от моя.
Относно по-горен въпрос.... Коя е тази от вас, която не е била никога сваляна от мъж в бар?

# 131
  • В Космоса
Буба, грешката ти беше, че преувеличи като каза, че често са ти се случвали и случват подобни неща. Често звучи повече от 2-3 случки.
А  конкретната също води до недоумение. Щом си била в компанията на мъжа си, а тази толкова нагло и нахално е действала, направо нереално звучи. Да не е било някакъв бъзик?

# 132
Много често ми се е случвало и случва. Доста от тях са много нахални и не се съобразяват, когато съм със съпруга ми.

Викаш 2-3 случки за 5 гоидни? Не че имат значение подробностите, но противоречието дразни.
Аз любопитство към лесбийското житие-битие нямам, но към фолклорните изпълнения имам нетърпимост. Нищо лично! А по въпроса за мъжките свалки в бар мога да кажа само, че са скучна история в сравнение с твоите преживявания. Накратко, несравнимо е.

# 133
  • Другата България
За мен и 2-3 са..притеснително много, ако при всички от тях съм била с мъжа си.
Бих се замислила дали не е в мен причината и не провокирам по някакъв начин.
Което не значи, че Беба го прави, разсъждавам си просто.

# 134
  • София

Мери,  Hug  Laughing

Не се засягай, Буба. Просто цялата случка звучи преувеличено и лееко поизсмукано от пръстите. Казвам го като човек, който е бил с жена, сваляла съм жени и мен са ме сваляли. Но всичко е било някак много премерено, дори дискретно. В гей ''свърталища'' не съм ходила, не ме привличат.

Та, ще споделиш ли името на въпросния бар? Лично аз не виждам какво пречи, а ми е много любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт