Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Покажете си детските стаи - тема 22

 • 123 640
 • 756
 •   1
Отговори
# 750
 • Мнения: 46 693
То по-добре да не се отвори, отколкото да ти се отвори върху главата...изненадващо Crazy

# 751
 • София
 • Мнения: 9 830
"Ами сега" за мебелите съм се насочила и децата горе долу са съгласни отново на бели, така че да са неутрални и останалото да е цвят на стени и аксесоари, които по-лесно се подменят. Те вече не са много малки и се надявам да няма нужда от нови генерални промени и решения по-нататък.
Windekind много ме зарадва поста ти, щом учителката се е справяла ежедневно с немалък брой легла значи не е толкова сложно и тежко. Ако пък просто не може да се отвори леглото има къде другаде да си легне. При мен леглото ще е и хоризонтално, не вертикално падащо, което ми изглежда някак по-безопасно и лесно, а и ми се струва малко вероятно и двата механизма да се развалят едновременно.

# 752
 • Мнения: 46 693
Има вероятност и постоянно да го оставяте разгънато, тоест спуснато... Laughing я поради бързане някоя сутрин, я поради друга причина...така си мисля.

# 753
 • Мнения: 2 386
Аила, а когато леглото е прибрано, ще се показва бюрото на детето. Правилно ли разбрах? Ако е така, може би бих питала детето дали ще има против да трябва да избира кое да ползва - легло или бюро. Защото за другите две деца това не важи. Не знам дали е толкова важно. Разсъждавам си.

# 754
 • София
 • Мнения: 9 830
Има вероятност и постоянно да го оставяте разгънато, тоест спуснато... Laughing я поради бързане някоя сутрин, я поради друга причина...така си мисля.
Определено, но тогава просто се връщаме към първи вариант от предложените, което също е ок, просто пътечката е малка. Когато обаче имат гости, искат да си играят или имат нужда от допълнителна работна площ, ще може да се прибира. Поне така си ги представям нещата, но аз и предният път си ги представях по един начин, а се получи съвсем различно... Joy
little afternoon точно така, все пак ще има още две бюра до прозорците, а малката най-вероятно още дълго време ще пише основно в хола, както правят и засега каките. Така че варианти има. Едната близначка не иска да е на това легло, докато на другата пък точно тази идея и допадна. Общо взето вече си разпределиха леглата, така се надявам да има по-малко мрънкане ако нещо после не им се хареса. Като по-големи в момента се опитвам да ги ангажирам и активно и те да участват в избора на проект и визия по-нататък на стаята.
Едната близначка примерно иска табло на което да можела да са лепи или закача различни неща. Чакам да уточни какво точно си представя, че ще закача, за да можем да измислим какво да е това табло.
Във връзка с това да споделя в офиса във всяка зала са оградили част от стените, които са боядисани със някаква специална боя, по която се пише с маркери и после се трие. Стори ми се много идейно и за детска стая и на колегите също, но май споделиха, че цената на боята не е никак ниска, но не съм ровила да търся.

# 755
 • Мнения: 5 732
Да, де, аз това имах предвид. Би ме било страх, че може да падне само.

Аз пак на моята теория, какво ще кажеш за три такива и само един гардероб?

http://www.ikea.bg/bedroom/beds/day-beds/4420/5551/

# 756

Общи условия

Активация на акаунт