♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 378
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Другият петък се очертава Дефне да и се спре тока,че то Йомер като вземе да я докосва и тя тотално може да даде накъсо.
Усещам аз, че за Дефне ще има бая bishop bishop bishop
 Joy Joy Joy

# 31
Относно преводи и блокажи. Те и за "Велик. век" говореха, но не го блокираха. А тъй като съм член на форума, по темите съм чела, че съществуват сайтове за качване, дето не могат  / може би нямат право/ да ги блокират. "От Фатих до Харбие" побългареното "Двете лица на Истанбул"," Каип" /по БТВ ЛЕЙДИ/ не съм видяла, но мисля, че и той не е.

# 32
Не знам дали Йомер ще спре тока на Дефне в другата серия Laughing  ама на Тинчето и Горгона - със сигурност Mr. Green

А сега да ви покажа как се разхлаждат хората като им стане горещо Laughing

Уроците на Джан по плуване

# 33
  • София
неЖност, добре, че няма да гледам епизода веднага - психически ще се подготвя с акумулатори, за да не гръмне и някой бушон при спирането на тока... Embarassed hahaha hahaha

# 34
  • Пловдив
Хахах, аз  първа от аудиторията ще огъна релсите в петък.Тинчето ще е в Истанбул, ще трябва да понеса тоя товар, няма как  bowuu
Добре дошла на Орлинова!
На Джан уроците по плуване ми изглеждат като шокова терапия, ама като се замисля, това би било най-типично за ръб като него  Mr. Green

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 14:49 от Горгона

# 35
 aaa..Тинче Two Hearts
ай поне Фалая ми оставете  Praynig Praynig Praynig

уф този Джан ooooh! ooooh!хем сърби,хем боли ooooh! #2gunfire #2gunfireно като види Айшегюлчето с Мурат и на него му се спира тока Joy Joy Joy
  Серияла е почти 1:1 с корейския Full house/2004 г./  Mr. Green Mr. Green и са снимани сюжетно половината от корейските серии newsm78 newsm78 Ако решат да го продължават и през сезона  newsm78 newsm78-не зная какво ще очакваме Whistling Whistling Crossing Arms
 а не окапвайте за довечера дее.. Praynig Praynig

# 36
Тинче, аз ще ти помогна с акумулатора Mr. Green  Още от сега ще те калявам, че като идеш У Стамбула да имаш сили  hahaha

Без милост

# 37
  • Пловдив
Дебелак! - Грозотия!
Некадърник!- Дявол!
 Joy

# 38
Мариолка, сериалът "Статус на връзката: Объркан" е римейк на корейския сериал "Пълна къща" - така е Peace
Явно затова и някои сцени са 1:1  Thinking

Аз довечера ако не успея да гледам епизода, ще се постарая по никое време да го изгледам, и ще си го изкоментирам подобаващо  Crazy

Ето един поглед на Джан ( неосъзнавайки ревността, която изпитва към Айшегюл заради Мурат Mr. Green )

# 39
Привет ягодки,любовчийки и объркани !  Hug
Изгледах 3-те филма и като заключение мога само да констатирам ,че всички са на ниво …
Преди 3 дена започнах със "Статус -объркан"  маратона го  направих за 2дена и по нощите съм се смяла с глас ,като лудите! Добре ,че живея в къща та на никого  не пречех…  Joy Joy Joy
"Любов под наем " …ами големи сладури са двамата герои сега ще чакам рускините да го преведат , а това с премахването на вече преведените на български е ... Sick
Извинявам се ,че нахлух в темичката ви !   bouquet

Дебелак! - Грозотия!
Некадърник!- Дявол!
 Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 40
Дебелак! - Грозотия!
Некадърник! - Дявол!
 Joy

Ех, какъв хубав разговор съм пропуснала снощи Mr. Green  Нищо, ще почакам превод и ще се насладя на тези комплименти Heart Eyes

# 41
Трендафилка Hug 
Няма защо да се извиняваш за "нахлуването", а ако искаш направо си цопвай в темата по всяко време Peace

# 42
Аз да питам нещо свързано с еп.7 на "Статус на връзката: Объркан"  Flutter

Забелязах, че има разлика в сцените между трейлъра и серията  Whistling  Във фрагмана Джан се молеше на Айшегюл да му помогне за интервюто, а в епизода този момент липсваше   Crossing Arms  Направи ли впечатление това?

Аз не видях в серията Джан да се моли на Айшегюл  Crossing Arms Не е честно да махнат този момент!  Naughty

# 43
  • София
Аз да питам нещо свързано с еп.7 на "Статус на връзката: Объркан"  Flutter

Забелязах, че има разлика в сцените между трейлъра и серията  Whistling  Във фрагмана Джан се молеше на Айшегюл да му помогне за интервюто, а в епизода този момент липсваше   Crossing Arms  Направи ли впечатление това?

Аз не видях в серията Джан да се моли на Айшегюл  Crossing Arms Не е честно да махнат този момент!  Naughty

Да, на мен също ми направи впечатление, но ми направи впечатление и друго - в трейлъра Айшето се притесняваше от срещите на Джан с Елиф, а в епизова - не Simple Smile Или аз не съм дочела нещо, или не знам, но тъй като въобще не знам турски след мен минава Tolyio и мисля, че ако беше чул нещо такова определено щеше да ме поправи Simple Smile Знам, че има разминаване с котлет, пържоли и кюфте и моля да ме извините  Joy Joy Joy

ПП Сега отивам да наваксвам с "Любов под наем", но довечера ще съм на линия с вас Simple Smile

# 44
Здравейте ! Благодарности за превода и на трите сериалчета   bouquet
Да не би 7 епизод на " Аромат на ягоди " с бг превод да е изтрит ?
Бях започнала да го гледам, но сега не го намирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт