♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 206
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Да продължа морава серия, преди Лилавка да е припаднала  Heart Eyes

Озетът излезе:

12. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
KİRALIK AŞK’TA RÜZGAR ZAMANI!
Defne ve Ömer birbirine hiç olmadığı kadar yakın…
Kaçak bakışmalar… İmalı cümleler… Gizli buluşmalar… Defne ve Ömer için artık hayat bambaşka akıyor! Her şey ikisinin arasında… Kimse bilmiyor. Kimse görmüyor. Kimse fark etmiyor. Acaba girdikleri bu gizli yol ikiliyi aşkın hangi haline götürecek?
Yasemin kovulduğu için bunalımda. Evinden bile çıkmıyor. Ama onu ayağa kaldırmak için hiç beklemediği birini yanı başında buluyor: İsmail’i…
Necmi kendini şirket gezisi organizasyonuna kaptırmışken diğer yanda Neriman fırtınalar estiriyor. Ve sonunda Hulusi ve Defne’yi buluşturuyor! Bakalım Neriman, bu işi kazasız belasız atlatabilecek mi?

# 661
Добър ден и от мен, сладурани!   Flutter Hug

Вие хубаво сте на вълна 50 нюанса лилаво  Laughing  а аз - объркан статус, та се не трае  Laughing

Алекс е превела първа част на еп.8   bouquet  Изгледах серията с руски, поплаках с Айшегюл, идеше ми да убия оная гъска Елиф  #2gunfire , Джан си заслужи думите Муратови "Ще ти взема Айшегюл от ръцете!" bowuu

Еви   bouquet за фрагманчето!

# 662
здравейте и от мен ягодки  bouquet  Simple Smile момичета страхотни сте цяла нощ ви чета и се забавлявах с веселите ви коментари (и без това детето не ме остави да спя ) поне си намерих приятна занимавка аз съм фена за сега само на Любов под наем тъй като другите два не съм гледала и направо съм влязла във филма само чакам да излезе нова серия и веднага и се нахвърлям хахах  с нетърпение дочаквам петъците но и аз губя търпение вече с тази дълго чакана целувка дано този път ни зарадват и има напредък хубав ден момичета

# 663
  • София
Озетът излезе:

12. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
KİRALIK AŞK’TA RÜZGAR ZAMANI!
Defne ve Ömer birbirine hiç olmadığı kadar yakın…
Kaçak bakışmalar… İmalı cümleler… Gizli buluşmalar… Defne ve Ömer için artık hayat bambaşka akıyor! Her şey ikisinin arasında… Kimse bilmiyor. Kimse görmüyor. Kimse fark etmiyor. Acaba girdikleri bu gizli yol ikiliyi aşkın hangi haline götürecek?
Yasemin kovulduğu için bunalımda. Evinden bile çıkmıyor. Ama onu ayağa kaldırmak için hiç beklemediği birini yanı başında buluyor: İsmail’i…
Necmi kendini şirket gezisi organizasyonuna kaptırmışken diğer yanda Neriman fırtınalar estiriyor. Ve sonunda Hulusi ve Defne’yi buluşturuyor! Bakalım Neriman, bu işi kazasız belasız atlatabilecek mi?
ПОДСКАЗКА 12 ЕПИЗОД
ВЕТРОВИТО ВРЕМЕ В "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ"!
Дефне и Йомер са по-близки отвсякога.
Откраднати погледи... Намеци... Тайни срещи... За Дефне и Йомер вече тече различен живот! Всичко е помежду им... Никой не знае. Никой не чува. Никой не забелязва. Всъщност, тайният път, по който двамата са тръгнали, докъде ще доведе любовта им?
Заради уволнението си, Ясемин е в депресия. Дори от дома си не излиза. Но, за да повдигне духа й, някой дори не чака покана: Исмаил.
Неджми се потапя в компанията по организация на събитие, докато Нериман бушува. И накрая Хулуси открива Дефне! Да видим, Нериман ще довърши ли тази работа без нещастни случаи.

# 664
Ох,момичета...ЕЙ,СЯ ТУКА ШЕ ПРИПАДНА!
Толкоз милвания по ръката на Дефне изгледах,че по едно време все едно мен милваше Йомер...
Аз като една луда пак си гледах сериите цяла нощ легнах си в 7 тази сутрин и пак на крак. Mr. Green
 Корай не ви ли прилича малко на Таркан?Е верно,че е пухкав,ама чертите му...Триото Неджми,Нериман и Корай е направо падам от смя с тях..Не знам как ще устискам до петък?

За статуса да кажа и аз.Малко ми идват в повече на мен Джан и Елиф....Направо съм за Мурат,толкова внимателен,нежен.Чай приготви на Айшегюл,зави я,за да спи,мъчи се да и помогне с писането,а не е като онуй дърво.Ще се променят нещата обаче в най-скоро време,че състезанието започна след това"Ще ти измъкна,Ашегюл"!

# 665
  • София
Габи, добре дошла при нас!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще се радваме да пишеш по-често в темичката ни. Hug Hug Hug

# 666
И аз да се включа за "Статуса", защото само него гледам от трите филма. За финал и аз искам двойката Мурат - Айшегюл. А Джан с  Елиф да се капе за г...а. За поука.

# 667
аз съм фена за сега само на Любов под наем тъй като другите два не съм гледала и направо съм влязла във филма само чакам да излезе нова серия и веднага и се нахвърлям хахах

Габи здравей!
Ако загледаш и другите два  Peace съвсем ще потънеш като нас.  Laughing
Семейно объркани, опиянени от лилави нюанси .....с дъх на ягоди hahaha

Нежност и мен ме е яд на Елиф, но още повече на Джан,той трябва да се осъзнае какво иска. За сега е като зомбиран от Е ,но виждайки в къщи А изпитва други чувства

# 668
  • Пловдив
Тинче , благодарност за пълния превод.Напредвам , значи , с турския, пооочти всичко съм разбрала правилно  Mr. Green

Габи добре дошла  при нас  Hug

Значи като си помисля, че се бях отказала да пиша в теми за сериали..добре, че размислих  Mr. Green

Жани как издържаш с това безсъние, бе, браво  Hug

# 669
аз съм фена за сега само на Любов под наем тъй като другите два не съм гледала и направо съм влязла във филма само чакам да излезе нова серия и веднага и се нахвърлям хахах

Габи здравей!
Ако загледаш и другите два  Peace съвсем ще потънеш като нас.  Laughing
Семейно объркани, опиянени от лилави нюанси .....с дъх на ягоди hahaha

да но не ги намирам с БГ превод иначе с удоволствие (и тогава съвсем няма да имам време за сън )
поправка намерих си ги а до кои серии са другите два серияла на Ягодите има до 6 а на Статуса до 7

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 12:10 от gabi_totevska

# 670
Тинче   bouquet

Добре дошла, ГабиHug 

Жанилина, Онур ( Корай ) и Таркан си "мязат" по цвета на очите галиба  Thinking  Аз Таркан лесно го прежалих, че е гей, ама Онур още не мога да разбера дали в действителност е такъв или е само за сериала  Whistling  Имам усещането, че и в живота Онур плува в левия бряг - ако е така, ето още една прилика между него и Таркан Peace

Тигаса, Джан ще се промени, ще видим  Peace  Мурат е внимателен към Айшегюл, но и преди го казах - "Женкарите си остават такива за цял живот". Надали Мурат завинаги ще се промени покрай Дребосъчка  Peace

Ели, и на мен ми иде да отсека дървото Джан в повечето случаи  ooooh!  но той започна промяната  Wink  Предупреждението, което отправи на Айшегюл - "Мурат винаги е бил в полезрението на жените. Внимавай ти да не си една от многото" , желанието му да я учи да кара колело, да плува. Вярно е, че тъпакът я остави сам на семейната вечеря заради пуйката Елиф  #2gunfire  ( ох, само докато я споменавам и ми иде да я удуша ) , но скоро струва ми се, ще се променят нещата Peace

Утре не ми се мисли какво ще става в Ягодите  ooooh!  Аз се стягах за сватба  Crazy  пък то май ще се окаже брадва Mr. Green

За петък вечер ми се струва, че ще има огън, любов, 50 нюанса ...  Flutter  Йомер бей тамън стопли, че Дефне го Аресва, тя пък да не вземе от толкоЗ ухажване наистина да припадне нейде  Mr. Green

# 671
Здравейте банда Hug
Присъединявам се към вас след изгледаните за 2 денонощия Статуса и Любов под наем Crazy След толкова драматични и тежки сериали на комшиите през годините тези ми дойдоха като глътка свеж въздух Laughing Нямам търпение за новите серии Heart Eyes
Относно Статуса-не се ядосвах толкова на Елиф,колкото на Джан #Cussing out Идеше ми да го трясна с нещо по главата и да се осъзнае Mr. Green Елиф постъпва така,защото Джан с поведението си я окуражава.Той не осъзнава все още чувствата си към Айшегюл,но тепърва ще видим неговата пълна промяна Peace Войната за сърцето на Айшегюл започна Laughing Изключително интересна битка предстои Wink Мисля,че до 2-3 серии Джан ще осъзнае какво всъщност изпитва към Дребосъчка Blush Правя някакви асоциации с Укротяване на опърничавия hahaha
По-късно ще споделя и за Любов под наем Peace
Благодаря на момичетата за преводите,инфото и снимките Hug
Пожелавам ви страхотен слънчев септемврийски ден Hug

# 672
Габи, на стр.1 в заглавния пост има линкове с преводи и към трите сериала. Peace

За "Аромат на ягоди" в момента ситуацията с превод на български е сложна  ooooh! Преводачките се отказват от сериала и работата си по него  ooooh!  

dettodorowa, добре дошла сред нас! Hug

# 673
Габи, на стр.1 в заглавния пост има линкове с преводи и към трите сериала. Peace

За "Аромат на ягоди" в момента ситуацията с превод на български е сложна  ooooh! Преводачките се отказват от сериала и работата си по него  ooooh! 

Нежност аз си ги намерих от един торент сайт от който си свалям и Любов под наем там "Аромат на ягоди" е до 6 серия а другия до 7

# 674
Много е хубаво, да го повторя  Peace

И аз Simple Smile
'Ма много се открехна нещо Йомер бей, голям любовчия стана  Joy Joy Joy  

Привет, Ягодки  Hug Hug Hug
Фрагманът е супер.
Дано ни отпуснат поне тази серия да е без драми и само ашк, ашк, ашк  Heart Eyes
После ще му мислим.

Скрита лимонка . Той Йо, Heart Eyes направо ще ни побърка всички вече а Дафето какъв поглед извади , направо  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт