www.feelunique.com - 14

• 106 392
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
какво точно с палитрата на Гуен?
Едно плащаш, друго пише на фактурата вътре в кашона. Иначе палитрата е божествена. Heart Eyes
Моя снимка
Скрит текст:

# 616
съгласна съм, няма друга такава нежна и класна палитра с неутрални цветове... иначе са си изтеглили 34 паунда, проверих го, доволна съм.

# 617
много кофти ми стана, тъкмо ях да поръчвам и вице4 и доставката и беше спряна, води се изчерпана, леле умрях от яд!

# 618
Искам и ааааз тази палитра, ама яма код, а ги няма и налични ли?  Cry

# 619
Има я налична палитрата. Peace

# 620
Момичета, едно питане. За втори път ще пазарувам в сайта , избрала съм си любима марка Диор, но не ми хваща никаква отстъпка, това е  едното. И Второто, къде се попълва в профила  рожденият ден , защото ми наближава и се надявам на някакво ваучерче.

# 621
Повечето (да не кажа всички) кодове не важат за Диор. По-назад съм писала, че купих продукт на Диор с отстъпка от Escentuals
ААаа, сега видях, че си писала за любима  марка, а не за код за отстъпка - не знам защо не ти намаля цената.

# 622
Да видях ти поста , от там не съм пазарувала, от теб научих на този сайт. Ще ми разкажеш ли, може и на лични. Видях ,че имат 5 паунда доставка,  как мога да получа отстъпка?

# 623
Да видях ти поста , от там не съм пазарувала, от теб научих на този сайт. Ще ми разкажеш ли, може и на лични. Видях ,че имат 5 паунда доставка,  как мога да получа отстъпка?
Направи си регистрация в сайта. На мен ми пратиха имейл, че има намаление, беше 25%, което е супер. Не е бил някакъв таен код, който само на мен са пратили, даже дали не беше написан и в сайта. Важеше 4-5 дни и към края получих втори мейл, че остава само един ден, докато намалението свърши и аз точно тогава поръчах - последния ден. Аз поръчах директно до БГ, но може би тук съм сгрешила, защото поръчката ми още я няма. Пише доставка 7-14 работни дни, днес е 12-ият ден, да видим....

# 624
  • София
И моята поръчка от 30 март от Escentual още я няма Sad
Извинявам се за спама!

# 625
И моята поръчка от 30 март от Escentual още я няма Sad
Извинявам се за спама!
Моята е шипната на 1.04  Thinking аз ще изчакам до сряда и ще им пиша. Ти за твоята поръчка вече писа ли им или още ще чакаш?

# 626
  • София
Писах им в петък, отговориха ми, че трябва да чакам 30 работни дни от датата на изпращане преди да им пиша отново.
Поръчката ми от 28.03. дойде на 8.04, а тази от 31.03. (сега проверих датата на пращане) още я няма.

# 627
  • Бургас / София
В ЛФ доставката безплатна ли е тези от ФЮ тотално ме отказаха да пазарувам от тях и без това не го бях правила супер много време?

# 628
Има намаление на продукти за тен Sunglasses
КОД
-15%
summerprep

# 629
  • София
Случвало ли ви се е пратка от Англия да отиде на митница? Аз имам митническо известие.

Общи условия

Активация на акаунт