www.feelunique.com - 14

• 106 445
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Отново ваучер за 15 паунда на стойност 25 от сайта:

http://www.groupon.co.uk/deals/feelunique-4?p=1&nlp=&CID … n&d=deal-page
Това как става?

# 91
  • No Line On The Horizon
Правиш си регистрация в сайта. Плащаш ваучера. След потвърждаване на плащането в раздел My Gropons виждаш като pdf ваучера и копираш Groupon code-а в полето за кодове при поръчката във feelunique. Ако стойността на покупката е над 25 паунда ти посочва колко още дължиш.

# 92
  • София
А виждате ли какви са условията и кои марки не включва?
Аз не открих.

# 93
# 94
  • София
Добре че прочетох последните два поста, за да разбера, че сайтът предлага Шанел. Изпуснала съм момента, в който са добавили бранда.
Обаче момичета, моята поръчка още я няма, а вътре е с крем на Ланком Sad

# 95
И моята от 18 август я няма още.. А другата след нея дойде вече Sad

# 96
  • София
Iseult , добре че сподели  bouquet Значи от тази дата нещо се е случило с поръчките.
Служителите в районната ми поща ме познават и не биха злоупотребили.
Ще чакаме Peace

# 97
Чакаме Simple Smile Аз междувременно получих известие, ще споделя после дали е тази поръчка, че чакам и други неща  Laughing

# 98
  • Бургас
И аз се нареждам в отбора на чакащите Laughing с поръчка от 20.08.

# 99
Фалшива тревога  Close Вече съм я взела тази поръчка, а междрувременно са ми пратили второ известие  Rolling Eyes Чакането продължава....

# 100
  • Бургас / София
Запис аз си получих последните 3  пратки в рамките на 5 дена, направо не мога да повярвам отдавна не бях поръчвала от там, но се поправих стабилно, а и други неща набелязах благодарение на мострите и травъл размерите, които получих.

# 101
Здравейте, момичета. Имам малък проблем с доставката, ще се радвам, ако някой ми помогне. На 04.09 ми пратиха имейл, че е изпратена, но все още я няма. Някой имал ли е същия проблем? Благодаря предварително! Simple Smile

# 102
Пишете ако някой има нужда от покана за -15% при първа поръчка  Grinning
Моята пратка пристигна миналата седмица от 30.09 беше. Нормално е да се забави 2-3 седмици.

# 103
Току що получих мейл, че ми връщат парите за поръчката от 18.08.. Явно е загубена.

# 104
  • Пловдив
  Момичета, предложете ми хубав коректор за сенки под очите.

Общи условия

Активация на акаунт