www.feelunique.com - 14

• 106 449
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, в сайта пускат ли намаления по случай черния петък ? 

# 211
  • София
Момичета, в сайта пускат ли намаления по случай черния петък ? 
Да,но досега не са били нещо кой знае какво:) Тази година дано ни изненадат Simple Smile

# 212
  • София
20% OFF
EVERYTHING*

Use code
CHRISTMAS20

# 213
20% OFF
EVERYTHING*

Use code
CHRISTMAS20
Да, много му се зарадвах на този код, ама аз каквото искам, го няма - нито новите метеорите, нито крема на Estée Lauder DayWear   Tired
Друго какво да си поръчам не знам. Да препоръчате шампоан против косопад? Превантивно за след раждане  newsm78 или по-добре от тук от златната рибка?

# 214
  • София
20% OFF
EVERYTHING*

Use code
CHRISTMAS20
Да, много му се зарадвах на този код, ама аз каквото искам, го няма - нито новите метеорите, нито крема на Estée Lauder DayWear   Tired
Друго какво да си поръчам не знам. Да препоръчате шампоан против косопад? Превантивно за след раждане  newsm78 или по-добре от тук от златната рибка?
Estée Lauder Age-Prevention Essentials Set  не знам защо са го кръстили така този сет,но е с крема DayWear. Peace

# 215
Veka, на мен ми пише, че не е наличен  newsm78

# 216
20% OFF
EVERYTHING*

Use code
CHRISTMAS20
Estée Lauder Age-Prevention Essentials Set  не знам защо са го кръстили така този сет,но е с крема DayWear. Peace

This product is out of stock  Sad

# 217
  • София
Veka, на мен ми пише, че не е наличен  newsm78

Аз го гледах миналата седмица,че си поръчах един сет на Клиник.Сега видях,че го дава неналичен.Извинявай,че те подведох! bouquet

# 218
  • Враца
Ако направя Диор любима марка, ще ми смъкне ли 10%?

# 219
  • София
Да, при положение, че в рамките на 6 месеца назад не си посочила друга любима марка.
В противен случай ще трябва да изчакаш.

# 220
  • Враца
Ще го направя тогава,защото ното един код не смъква цената на Диор

# 221
Ще го направя тогава,защото ното един код не смъква цената на Диор
Да отскоро Диор не се лови от никакви кодове. Peace

# 222
*Тези,които нямат регистрация,може да поискат покана,с нея получават -10% от първата си поръчка!
Ще може ли някоя от вас, дами, да ми изпрати покана. Имейлът е:
 bouquet

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 06:55 от dina

# 223

*Тези,които нямат регистрация,може да поискат покана,с нея получават -10% от първата си поръчка!
Ще може ли някоя от вас, дами, да ми изпрати покана. Имейлът е: maria_pirnareva@abv.bg
 bouquet
Изпратих   Party

# 224

Общи условия

Активация на акаунт