Отговори
# 15
  • Бургас
Да възкликна по бургаски ... ВЪЙ ....  Shocked

Сигурно те е прежалил толкова бързо, защото новата е пишела любовните съобщения на що годе разбираем български. Друго си е от първо прочитане да имаш представа какво се опитват да ти кажат.

EDIT: Сега на второ четене ми се струва, че бързо и лесно се е отървал човека. Цитираш някакви дребни битови проблемчета и искаш с тях да го изкараш, едва ли не, самият дявол. Еми, не иска човекът да яде домати с люспи ... бели ги ... не е някаква голяма жертва! И това с пастата за зъби си е мега дразнещо. Пък хавлийката няма да я коментирам. Моя мъж и той така тиранично ме моли да му помогна, когато се прибере изморен от работа ... потресена съм .

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 16:24 от Solace

# 16
  • София
Скрит текст:

А понякога просто си въобразяваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 17
  • BG
А ве, ко стаа тука? Да не са закрили сички тЕнейЖАрски форуми?  Thinking

# 18
Peace
Кой на кого да  просне хавлията или да донесе телефона е сблъсък не на характери, а на тийн трополявене с краче.  И колкото и да е пострадало егото, че видиш ли сто човека са ти предали - Той колко те обича, пък видиш ли сега /без да ти пука, естествено Whistling / той заобичал друга по същия начин, доказва единствено, че той си може толкова в обичта, а ти си можеш толкова във връзките. Дано и двамата се развиете...някак Rolling Eyes

# 19
Това твоето е просто ревност. Ще ти мине. Не прави нищо и се опитай да се дистанцирате.

Ама пък чак едно и също да копираш някак е обидно към лелките /визирам и себе си/ тук  Crazy
http://sanovnik.bg/forum/t-5574

Това пак  е моята  история  просто  съм  я  публикувала и  в друг  сайт

# 20
  • София
Винаги съм се чудела как така ги засичате в нета  newsm78 newsm78

# 21
Това твоето е просто ревност. Ще ти мине. Не прави нищо и се опитай да се дистанцирате.

Ама пък чак едно и също да копираш някак е обидно към лелките /визирам и себе си/ тук  Crazy
http://sanovnik.bg/forum/t-5574

Това пак  е моята  история  просто  съм  я  публикувала и  в друг  сайт

С разликата, че втората половина на текста не го е написала с  червени големи букви... Grinning Виж сега, /към авторката/ не пишеш на колко си години..., нито пък човека на колко е? Явно си недорасъл тиин...и което описваш това са ежедневия. Не може цял ден да стоиш пред огледалото и да се контиш, и след като се прибере половинката и да те помоли за нещо ти да кажеш"оффф" Така го описваш, сякаш си робиня. Но след като живееш с мъж/явно  е по голям от теб/ти да ходиш по кафета, а той да работи. Недорасла си, навява ме мисълта, че си искала"шоколадче, бананче" и с вирнати крачета си го чакала. Една връзка не е само секс, а мъжете не обичат да отглеждат кукли в къщи и то неграмотни.Явно човека е работил и си е имал разглезено  дете, и съм убедена, че още след първия месец се е опитвал да те разкара. Ами аз ако съм не 5 месеца, а 5 дни не бих те  търпяла. Така, че вземи ходи на училище, гледай си връстниците и остави батковците, защото съм убедена, че разликата в годините ви е голяма.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 10:52 от magg-i

# 22
Оправи си пунктуацията. Иначе по темата: Щом те е забравил за няколко месеца си прави извода.

# 23
  • София
Оправи си пунктуацията. Иначе по темата: Щом те е забравил за няколко месеца си прави извода.

Е точно де, тя не може да си направи извода, та тук пита  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 24
Кой на кого да  просне хавлията или да донесе телефона е сблъсък не на характери, а на тийн трополявене с краче...

Зависи. Ако идва само от едната страна си е командване.
Дори детето ми, което е на 11 не би се осмелило да ме прати да му мятам хавлията.
Напълно възможно е човекът да си търси кой да го обслужва, не му се е отворил тук парашутът и е отишъл да търси друга.

# 25
  • където ми харесва
Абе, какъв характер, ти си неграмотна патка.
Аз, ако живея с човек, който на всяка моя молба да свърши нещо елементарно ми се прави на желязната лейди, ще е изхвърчал на втория ден.
Момчето се е спасило от теб. Ти си пример, че човек, колкото и да обича половинката си, ако втората е пълен дебил, просто любовта си отива и човека продължава.

# 26
  • София
Peace
Кой на кого да  просне хавлията или да донесе телефона е сблъсък не на характери, а на тийн трополявене с краче.  И колкото и да е пострадало егото, че видиш ли сто човека са ти предали - Той колко те обича, пък видиш ли сега /без да ти пука, естествено Whistling / той заобичал друга по същия начин, доказва единствено, че той си може толкова в обичта, а ти си можеш толкова във връзките. Дано и двамата се развиете...някак Rolling Eyes
[/quoте]

Оле, коремът ме заболя от смях! Joy Joy Joy Колко точно и вярно казано.

Абе, какъв характер, ти си неграмотна патка.
Аз, ако живея с човек, който на всяка моя молба да свърши нещо елементарно ми се прави на желязната лейди, ще е изхвърчал на втория ден.
Момчето се е спасило от теб. Ти си пример, че човек, колкото и да обича половинката си, ако втората е пълен дебил, просто любовта си отива и човека продължава.

Още веднъж ме заболя коремът от смях! Joy Joy Joy Такива ЗАБАВНОСТИ се срещат понякога!

Общи условия

Активация на акаунт