Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 699
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Румка, и при мен така. Като започнат болки, не знам да се радвам ли или да се страхувам. Още седмица да си постои вътре и да излиза. Joy
Иначе с щерката от 50 кг влязох да раждам 85 кг... Joy
Бързо ги свалих де, но много ми тежаха. А не ядях повече от сега. newsm78

# 106
Еееее, Румка не изпълни желанието на кандидат баткото  Laughing
cvete26 накрая и аз се обадих на ЖК, каза че е от прегледа, ще изчакам още час- 2 и ще си сложа Гиназола, защото не знам какво ще реши човечето. Мисля, че е време да взема да си стегна някакъв багаж, защото за сега имам само помпа, четка и паста за зъби  Peace

# 107
Момичета, като изперете и изгладите дрешки и чаршафки, къде ги съхранявате? В шкаф ли,  в торбичка ли? Чудя се колко време остават дезинфекцирани - бебето може да дойде утре, но може и след 20 дни? Тогава пак ли се перат и гладят?

# 108
В шкаф. Нищо няма да им стане на дрехите. То и като се роди бебчето може дадена дрешка рядко да му я обличам, няма денонощно да пера. Wink

До момента съм +13кг.

# 109
Здравейте и от мен . Да доложа , че днес бях на тонове казаха ми , че всичко е наред,чудесна сърдечна дейност. Обаче още не е тръгнала да слиза към таза седи си все така горе  baby_neutral

И аз да се включа в темичката която сте подхванали . От началото на бременността съм качила +18 и да ви кажа от както съм влезнала в 9-тия месец да съм качила 1 кг не знам дали е нормално или да се плаша ама щом доки казва , че всичко е наред Rolling Eyes

# 110
Честито на новите мами s_stefanova91 Racel  verano - здрави и спокойни бебета!  Hug

Аз тези дни не съм се спряла и чак сега мога да се включа  Joy нищо, че ви чета постоянно.  Mr. Green

Моите килограми са +12, уфф не можах да устискам да са по-малко... ooooh! Пулсът ми е не повече от 80, кръвното също е 100-110/60-70 - док всеки път ме хвали. Оттоци нямам никакви по тялото, дори след разходка се чувствам по-тонизирана, е и почивка ми трябва при дълги преходи, но като цяло само безболезнени контракции да получа.
Багажът ми е готов вече, само зарядното трябва да сложа в чантата. Купих си една подобна чанта само по-шаренка и вече нямам притеснения от продоволствен характер.  Grinning И за бебето памперси и кърпи приготвих отделно. Всъщност папката с документи остава да сложа, но трябва да направя едно копие на кръвната група преди това.

rumka833, при теб пълно невидение за термина, много забавно и непредсказуемо.  Mr. Green

Хайде, кое ще е следващото бебе?  Wink

# 111
Честито нa обебилите се мaми  Hug Дa сa живи и здрaви бебоците и много дa ви рaдвaт!
Aз съм +10-11 кг от нaчaлото. Не е мноог сигурно, че смених кaнтaрa и мaй новия мери с 2-3кг повече от стaрия. С преднaтa бременност кaчих 13кг. В болницaтa остaвих 7. Остaнaлите ги свaлих без усилие до погaчaтa нa синa ми, т.е. 30-40 денa.
Aз дa се оплaчa че съм с бaктерии ешерихия коли във влaгaлищния секрет. Сегa чaкaм пред кaбинетa зa ЖК и ще видим кaкво ще кaже докторa. Дaно успеем дa ги изтрепем до рaждaнето  Praynig

# 112
Много хубаво го каза, eldass  thumbsup

Да започваме вече със септемврийския бебевалеж Simple Smile

# 113
Руми , както го чакаш това бебе от средата на август да не родиш в края на септември Grinning нищо не се знае...

Аз съм +17кг, имам още 3 седмици , може и 20 да станат, но не ми пречат, корема не го смятам за голям, наляла съм по другите части от тялото Joy
Явно всички имаме проблеми с това влагалище , аз съм с гарданела при последното изследване, в трети месец нямаше нищо, в шести - стептокок, в седми - ентерокок , сега гарданела, имам чувство, че всеки антибиотик, който пия убива конкретната бактерия и развъжда нова.......за мен това е основната причина да искам секцио, а АГто явно не смята това за голям проблем и иска секцио , заради проблемите ми с бъбреците, което пък според мен не пречи, но както и да е .

# 114
Руми , както го чакаш това бебе от средата на август да не родиш в края на септември Grinning нищо не се знае...

Аз съм +17кг, имам още 3 седмици , може и 20 да станат, но не ми пречат, корема не го смятам за голям, наляла съм по другите части от тялото Joy
Явно всички имаме проблеми с това влагалище , аз съм с гарданела при последното изследване, в трети месец нямаше нищо, в шести - стептокок, в седми - ентерокок , сега гарданела, имам чувство, че всеки антибиотик, който пия убива конкретната бактерия и развъжда нова.......за мен това е основната причина да искам секцио, а АГто явно не смята това за голям проблем и иска секцио , заради проблемите ми с бъбреците, което пък според мен не пречи, но както и да е .

Аз също бях с бактерии и бяха ми изписали " Полижинакс " всичко е наред след повторно изследване , но явно както казваш почти всички сме се сблъсквали с тези бактерии newsm78

# 115
На мен при 2 опаковки полижинакс никакъв ефект.Даже ми беше супер неприятно,като го поставях едно усещане за сухота и болка вътре.Сега последното което слагах е Клотримазол и Аугментин пих и съм много добре.А дали съм се изчистила не знам?! newsm78

# 116
Тия гъби са много смотани Sad
Пробвах с едно лекарство от рода на Клотримазола - нищо. После ми изписаха друго - бях ок, сега пак имам оплаквания. Направо не знам какво да правя Sad Утре ще го коментирам с лекаря и ще докладвам. Знам,че е много индивидуално,ама и на една мама да й помогне инфото, ще е супер.  Peace

# 117
Извинявам се за въпроса, но да ви питам нещо по-различно. Вече не мога да се справям сама с лепенките Veet - едно, че нищо не виждам (това както и да е), другото, че си стягам много корема. С бръсначка резултатът е само за ден-два. Вие какво правите?

# 118
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз карам с бръснача през няколко дни, но вече почти нищо не виждам  Mr. Green

# 119
Нищо се не види при мен  Joy И аз с бръснача карам   Blush

Общи условия

Активация на акаунт