Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с кърменето, които ме притесняват?
Как да се справя с проблемите при кърменето, като твърди гърди и разранени зърна?
Как да се подготвя за кърмене и какви са обичайните проблеми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с кърменето, които ме притесняват?
Проблемите с кърменето могат да включват твърди и болезнени гърди, разранени зърна, намалена лактация и трудности при хранене на бебето. Решенията включват изцеждане, масажиране, топли душове, използване на помпа за кърма, силиконови зърна и крем Lansinoh. Важно е да бъдете търпеливи, тъй като кърменето изисква постоянство и желание.
-
Как да се справя с проблемите при кърменето, като твърди гърди и разранени зърна?
За да се справите с твърди гърди и разранени зърна по време на кърмене, препоръчва се първо леко да изцедите малко мляко с помощта на помпа или ръчно под топла вода. Крем за зърна Lansinoh може да помогне за успокояване и омекотяване на зърната. Важно е да бъдете търпеливи и да следвате съветите на специалистите, за да осигурите успешно кърмене.
-
Как да се подготвя за кърмене и какви са обичайните проблеми?
-
Какви са препоръките за успешно кърмене и как да се справя с проблемите с кърмата?
-
Какви са обичайните проблеми при кърмене и как да се справим с тях?
Като цяло карам доста лека бременност и изобщо не се оплаквам от нищо, гледам да свърша каквото мога преди бебето, защото няма да ми е лесно след това. Може би точно това ме държи от лоши, натрапчиви мисли. В нищо не се ограничавам - нито движения, нито приятни и неприятни емоции ми липсват.
Най-важното е да сме живи и здрави всички!
Сега ме е страх да не ме зарази, че наближава секциото... отделно е много , кисела, мрънкаща и като ме хванаха бесните, отведох я при свеки и после почнах с основно чистене на кухненската мивка, после цялата баня от-до и бебешкото корито, че беше доста мръсно и захабено!!! Е, нервите ми минаха, ама бая се озорих и се преуморих! Но няма кой, трябва аз да си го свърша!!! Остана ми да измия прозорците, още една пералня бебешки неща, после гладене
И съм готава да излиза!!! Хем нямам търпение, хем си ми е страх,ама нямам време да го мисля!!!