Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
И на мен много ми тежи, коремът ми заема странни форми. На моменти ме заболява. но бързо ми минава, и то без хапчета. В петък съм на тонове, но не при моят лекар, та всички надежди, че ще ме викнат да раждам, се изпариха. Tired

# 226
Женчето, недей яж друго освен препечени филийки, сиренце, варени картофи. Да не вземе пак да те хване.

Оф, и аз не знам как ще избутам до термин. Много ми тежи корема, болки имам, гади ми се като хапна, абе ужас. И бебето ми е много високо, направо ми пречи да дишам. Да не говорим колко ми е горещо и като изляза навън имам чувството, че ще припадна. Дано родя преди термин, че ако пренося сигурно ще се гръмна. Оплаках се! Wink

Simple Smile На мен наскоро ми започнаха едни адски киселини пак да ме тресат. Сигурно бебето е порастнало и е притиснало още повече стомаха ми  Thinking

И на мен ми се искаше по раничко да се роди но той е още 2700 в 37 г.с. а ми се иска да попорастне още малко и тогава да излиза  Peace

# 227
  • Пловдив
Влизам да съобщя,че на 01.09 в 20:10 минути  на бял свят се появи нашия прекрасен син Иван  Heart Eyes 3800/52 см
Много бързо и леко естествено раждане без системи и 2 козметични шева..

Честито и от мен   bouquet Много щастие пожелавам, радостни моменти и здраве - на големя мъж и майка му 😙

# 228
Е, аз стигнах до извода, че това с шетането - само се потиш от него, не води до раждане  #2gunfire
Не мога да повярвам, обаче - подредих, изметох, нагласих мазето /вкл.едни дръвчета имаше вътре, и тях наредих/. Лятната кухня очистих пещта от пеплаците, изметох, измих, подредих - изобщо пълна промяна. От склада де какво видях и ми се стори излишно, изхвърлих. Подредих, рафтовете бързах, метох, пода мих. Изобщо - все гадни неща, които досега никой не е искал да прави, всичко направих. 100 хавлии с пот изпонамокрих, ама тц. Боклукът вече не изхвърлям във варела - ами ходя до далечния край на улицата, за да изхвърля в контейнера. Клоните от градината изхвърлих в същия контейнер - абе много усилия хвърлих, ама туй мойто засега няма изгледи, че ще се ражда.

И затова - от днес, обявявам диванна стачка! Wink)

вчера стана у нас много смешно, защото ММ нещо ми каза напреко, пък аз го заплаших - че ако не престане аз пък няма да родя. И като се чух колко смешно-абсурдно прозвуча, че като почнахме да се смеем  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 229
Честито на всички мами и да са им живи и здрави децата.

# 230
Здравейте отново!  Hug Аз сега ставам, а засхах в 9.30 и се чувствам по-добре! Не ми се повръща, обаче не ми се й яде, така че ще почакам малко. Направих си айрян със сол и черен пипер, на мама това много й помага при повръщане. И по голяма нужда не съм ходила от сутринта, но ми бълбукат много червата, пък да видим... На лекар засега не мисля да ходя, освен ако не се влуши или ако продължи още ден-два. Peace 
Когато стомахът е разстроен, киселото мляко не се препоръчва. За да се оправи, трябва да се спазва диета - сухи неща - препечени филийки, солети и др., от млечните само обезсолено сирене, варено БЯЛО пилешко месо, варен ориз и картофи ... такива неща са позволени. Иначе се дразни още повече.

.....................

Simple Smile На мен наскоро ми започнаха едни адски киселини пак да ме тресат. Сигурно бебето е порастнало и е притиснало още повече стомаха ми  Thinking

....................
И на мен Sad Бяха спрели и се чувтвах добре и от седмица някъде пак ме мъчат Sad

# 231
Здравейте отново!  Hug Аз сега ставам, а засхах в 9.30 и се чувствам по-добре! Не ми се повръща, обаче не ми се й яде, така че ще почакам малко. Направих си айрян със сол и черен пипер, на мама това много й помага при повръщане. И по голяма нужда не съм ходила от сутринта, но ми бълбукат много червата, пък да видим... На лекар засега не мисля да ходя, освен ако не се влуши или ако продължи още ден-два. Peace  
Когато стомахът е разстроен, киселото мляко не се препоръчва. За да се оправи, трябва да се спазва диета - сухи неща - препечени филийки, солети и др., от млечните само обезсолено сирене, варено БЯЛО пилешко месо, варен ориз и картофи ... такива неща са позволени. Иначе се дразни още повече

....................
[/quote]
Не забравяйте, не яжте никакво прясно домашно незряло сирене!!!

# 232
Аз мисля да раждам така, не съм говорила нито с лекар, нито с анестезиолог, защото мисля да раждам при дежурен екип, в частна болница. Само до регистратурата им ходих, да попитам как стоят нещата, казаха ми че винаги имат и анестезиолог на смяна, така че като му дойде времето да отида.

# 233
Помпата се стерилизира след всяка употреба, според мен не би трябвало да е проблем, че и някой друг я е ползвал.

Аз моята я изхвърлих директно на боклука. Беше ръчна на Авент, но хич не ми стана жал. Не можех да я гледам повече  Laughing
За сега не съм си купила. Нито биберони, шишета или нещо друго за хранене на бебе. Миналия път имах ужасни трудности с кърменето, които според мен много се влошиха заради това, че винаги имах резервен вариант - дали изцедена кърма или АМ, но когато бебето ревнеше, на секундата можех да му тикна шишето. А като пропуснеше кърмене, изцеждах, за да има готово за следващия път.

Така че сега не искам да имам никакви улеснения, за да знам, че единственият начин да се нахрани бебето, е да засуче. И че ще трябва да се опитваме докато успее, а не като миналия път 5 минути и после се предавам, защото много плаче.
И аз така направих ама точно ,като теб.
С тази разлика,че 1г и 6мес изцеждах,като идиот,защото малкият не искаше да суче и беше научен да му тече в устата от шише и не полагаше никакви усилия.Сега съм решила бебка реве не реве ще яде от мен ,не от шишето.

# 234
И аз така направих ама точно ,като теб.
Значи ме разбираш отлично Hug
Успех този път и дано кърменето да мине гладко!

# 235
Честито на тези които са станали горди мами. Hug

Аз искам да ви споделя , че днес бях на преглед бебка  е 2.700 и насрочихме дата за секцио на 09.09 . Налага се така като съм с тесен таз. Не знам защо за болницата ми искат дрехи и за бебка .. ще носим какво да правим на 8-ми сутринта ме приемат и вече ще ви пиша като мине всичко Hug

# 236
Ваня, и аз съм планово секцио на 9.09 ! Simple Smile вече ме тресе треска  #Crazy

# 237
Ваня, и аз съм планово секцио на 9.09 ! Simple Smile вече ме тресе треска  #Crazy

И аз съм така ....  Joy Хубава датичка пожелавам ти всичко да мине по мед и масло Hug

# 238
Румка, така е. Аз цял ден меря улиците и нищо не се случва. Вкъщи не ми дават да пипна нищо освен готвене и простира е, легена ММ ми го носи. Днес донесох една огромна торба с играчки, познайте колко ми се кара той. Crazy
А ми е адски топло, ама адски. Място не мога да си намеря вече.

# 239
На мен не ми дават да шофирам и да нося много тежко. Иначе вкъщи си върша някаква работа но нямам сили за много шетане и си пестя силите, че ще са ми нужни.

Ваня 93, janach, успех, стискам ви палци Simple Smile

Only God... тази торба с играчки откъде я изкопа Simple Smile Аз съм взела само 3-4 и ще чакам да ми подаряват.

Общи условия

Активация на акаунт