Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 525
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Only God can..., глабоволие имаш ли, кръвното ти как е? Ако имаш възможност го измери.

А аз имам толкова други неща на главата, че понякога изобщо не се и сещам, че съм бременна и всеки момент мога да започна да раждам.  Joy Като цяло карам доста лека бременност и изобщо не се оплаквам от нищо, гледам да свърша каквото мога преди бебето, защото няма да ми е лесно след това. Може би точно това ме държи от лоши, натрапчиви мисли. В нищо не се ограничавам - нито движения, нито приятни и неприятни емоции ми липсват.  Mr. Green  Една лудост съм заменила с друга и си чакам тихо и кротко голямото събитие.  Grinning Най-важното е да сме живи и здрави всички!

# 481
L0v3d стискам палци и дано скоро да гушкаш малък бебок Hug

# 482
  • Драгоман
Здравейте! Аз днес нови проблеми! Детето пак е болно!  ooooh! Сега ме е страх да не ме зарази, че наближава секциото... отделно е много , кисела, мрънкаща и като ме хванаха бесните, отведох я при свеки и после почнах с основно чистене на кухненската мивка, после цялата баня от-до и бебешкото корито, че беше доста мръсно и захабено!!! Е, нервите ми минаха, ама бая се озорих и се преуморих! Но няма кой, трябва аз да си го свърша!!! Остана ми да измия прозорците, още една пералня бебешки неща, после гладене  Wink  И съм готава да излиза!!! Хем нямам търпение, хем си ми е страх,ама нямам време да го мисля!!!  Simple Smile
Момичета, това което ви се случва след раждането е нормално за повечето родилки, така известната следродилна депресия!  Hug И аз след първото раждане бях така - плачех от най-малкото, не исках да съм сама, а същевременно ММ много ме дразнеше, и аз не исках да пораства малката, чувствах се грозна, дебела, с отпуснат корем, имах трудности с кърменето и така след 3ти месец ми мина  Simple Smile Сега ще видя дали пак ще е така или ще се окопитя по-рано, нали вече имам опит  Wink

# 483
Елдас, главоболие имам леко, но много рядко. Кръвното ми е ок, макс е било 110/70, не се подувам.

# 484
Жени ти нямаш спирка всичкото това сега в 9месец ли го остави?!Аз мих прозорци миналият месец сега прах, гладих на бебето дрешките.Много ми идва накуп а и на работя ходя още и не мога...
Аз искам да ви споделя че болките от хемароидите ми минаха с промивки смрадлика и лайка и крем долопрокт.Не са се махнали,но поне не ме болят,като ходя до wc-то.
Спрях магнезия от вчера и да видим ,кога ще се появи бебе.
Стреса при мен напоследък е много голям ужасно изнервена съм!
Това е от мен!

# 485
Здравейте, мамчета, ние от вчера сме вкъщи и нямам никакво време да чета и пиша, но набързо моля за малко помощ, ако някоя от вас е имала подобен проблем - водата при нас е много варовита и забелязвам при изваряването на шишенцата как се отлага по стеничките и като варя вода за адаптираното мляко също се вижда по повърхността на водата като парцалчета, дали е опасно за бебето? Втори ден сме заедно и вече съм шаш и паника Grinning На адаптирано мляко сме понеже съм на антибиотици, заради онази ужасна кашлица , която не минава, надявам се другата седмица да се кърмим, за сега се цедя, за да поддържам лактацията.

Според докторите бебека е добре, въпреки бактериите във влагалището, надявам се да е така, днес ни падна и пъпчето, дали не е много рано , едва на 4 дни сме ?

паролата за профила ми е polinka91, който желае може да влиза и да коригира първа страничка с родените бебенца и да пуска нови теми, не знам дали ще имам възможност да го правя, все още се нагаждаме с бебка...

# 486
  • Драгоман
Жени ти нямаш спирка всичкото това сега в 9месец ли го остави?!Аз мих прозорци миналият месец сега прах, гладих на бебето дрешките.Много ми идва накуп а и на работя ходя още и не мога...
Аз искам да ви споделя че болките от хемароидите ми минаха с промивки смрадлика и лайка и крем долопрокт.Не са се махнали,но поне не ме болят,като ходя до wc-то.
Спрях магнезия от вчера и да видим ,кога ще се появи бебе.
Аз миналия месец мих прозорци и банята основно, но трябва пак, а преди ми се струваше рано,че ще се изцапат останалите неща и ще ми е мръсно след раждането и няма да имам време да си изчистя и май наистина така щеше да стане  Wink  Миналата седмица чистих фурната и кухненския бокс. Миналия месец пране на килими и диван, с помощта на ММ.
 Браво, че са ти минали болките от хемороидите!  Hug И аз от днес го спирам магнезия  Wink  И багажа съм си приготвила за болницата само хавлия не съм сложила, че искам да си купя нова и да я изпера и тогава   Grinning

# 487
mikipoli , понеже и при нас водата е твърда и се поинтересувах как се решава този проблем при бебета и ме посъветваха да си купувам бутилирана вода за бебета. Тя не е като минералната, не е тежка за коремчето на бебчето и понеже е пречистена може и да не се преварява. Но не и пречи и ако я преваряваш и може да се ползва за вода за стерилизация.
Дано съм помогнала  Peace

# 488
mikipoli само за пъпчето мога да отговоря - никак не е рано - много мои познати си прибират бебето вкъщи с паднало пъпче още в болницата!

# 489
  • Пловдив
Здравейте, мамчета, ние от вчера сме вкъщи и нямам никакво време да чета и пиша, но набързо моля за малко помощ, ако някоя от вас е имала подобен проблем - водата при нас е много варовита и забелязвам при изваряването на шишенцата как се отлага по стеничките и като варя вода за адаптираното мляко също се вижда по повърхността на водата като парцалчета, дали е опасно за бебето? Втори ден сме заедно и вече съм шаш и паника Grinning На адаптирано мляко сме понеже съм на антибиотици, заради онази ужасна кашлица , която не минава, надявам се другата седмица да се кърмим, за сега се цедя, за да поддържам лактацията.

Според докторите бебека е добре, въпреки бактериите във влагалището, надявам се да е така, днес ни падна и пъпчето, дали не е много рано , едва на 4 дни сме

Не е рано. И нашето падна на петия. И при нас е много варовита. Затова слагам във водата докато ври малко оцет. Няма отлагания тогава.

# 490
Микиполи, не е рано, точно на време си е паднало пъпчето. Peace
За водата не мога да дам съвет, но предполагам е много гадно.
Пак аз с моите въпроси Embarassed, дали може да ме боли кожата от разтягането? Боли ме корема от ляво, но някак повърхностно. ooooh!

# 491
  • София
За водата - може да се ползва Девин изворна, поне в началото. Пише, че е подходяща от раждането и може да не се преварява.

Момичета, аз утре постъпвам в болницата (Токуда) и във вторник ще се запознаем с бебчо. Да ви призная, много се шашкам вече и ме е страх. Предния път ме хвана страха чак като ми сложиха системите и ме вкараха в операционната. Сега ме хвана преди да съм отишла до болницата.

# 492
Кате, не се притеснявай Hug
Въпреки че моето секцио е след 10 дни и от сега и мен треска ме тресе Tired

# 493
Момичета, аз утре постъпвам в болницата (Токуда) и във вторник ще се запознаем с бебчо. Да ви призная, много се шашкам вече и ме е страх. Предния път ме хвана страха чак като ми сложиха системите и ме вкараха в операционната. Сега ме хвана преди да съм отишла до болницата.
Всичко ще мине добре, не се тревожи  Hug
Приятна среща с бебчо ти пожелавам!

# 494
Скрит текст:
И мен поради някаква причина сега ме е страх много повече. Мислех, че първия път съм се страхувала, но сега вече ме избива на паническо разстройство  ooooh!
През нощта сънувах, че започвам да раждам, събудих се стресната и два часа не можах да мигна, ръцете ми трепереха  Confused
Миналия път се страхувах само от това какво ще бъде да съм майка, как ще се справям с грижите и ще успея ли с всички отговорности... Струваше ми се много страшно. Сега вече знам, че е супер готино  Laughing и поне това не ме тревожи. Нямам търпение да видя и гушна бебето.

Плаша се как ще протече раждането и дали ще звърши благоприятно за всички участници  Rolling Eyes Не знам как да го кажа по-завоалирано, но явно много са ми повлияли трагичните случаи от новините през последните месеци.
Утре се обаждам на една психоложка. Дано да успеем да се срещнем преди раждането и да ми влее малко здрав разум, защото не си е работа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт