Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Драгоман
Днес се роди бебе Сиан ,3150кг  момче, планово секцио.Много са сладки и малки.
Пожелавам  успех  на момичетата за утре.
Честито!!! Бъдете живи и здрави, а на теб бързо възстановяване!!!   bouquet

# 511
  • Драгоман
Честито, радвам се че всичко е минало добре. На мен пък изследванията за спин и васерман ми изтичат дни преди термин и май така както е тръгнало ще ми трябват нови. Някоя от вас има ли същия проблем Simple Smile
да, аз! Казаха ми да си ги направя за моя сметка 6 дни преди операцията  Peace

# 512
Честито, радвам се че всичко е минало добре. На мен пък изследванията за спин и васерман ми изтичат дни преди термин и май така както е тръгнало ще ми трябват нови. Някоя от вас има ли същия проблем Simple Smile

За кога ти е датата? На мен ми изтичат 5 дни преди термин.

# 513
Благодаря ви много момичета още малко и вие ще се радвате!
Прегнашик и на мен ми бяха изтекли изследванията и ми пускаха на ново.

# 514
  • София

Спин и васерман не се ли поемат от здравната каса при бременност? На мен даже ми казаха, че за спин само със изричното съгласие на пациента може да се направи изследване и никой не може да бъде задължен. Но аз реших да го направя.

# 515

Спин и васерман не се ли поемат от здравната каса при бременност? На мен даже ми казаха, че за спин само със изричното съгласие на пациента може да се направи изследване и никой не може да бъде задължен. Но аз реших да го направя.

Поемат се, но пак си имат давност 6 месеца. Моите ги пусках на 16.03 и на 16.09 изтича валидността им. За приемане в болница са задължителни.

# 516
Момичета днес бях на консултация и доктора каза,че главата на бебето е още високо горе и е рано да излиза,но каза че яко контрахира матката.Каза,че най-вероятно ще е преди термина с тия контракции и че бебата може да се смъкне за часове. Confused Питах за запис на тоновете и той каза ако не родя до термина ,тогава да отида при него пак и всеки ден ще се виждаме ,за да ми ги следи той на ехографа?
Аз не мога да разбера трябва ли да ходя някъде или?!Ох ще се побъркам

# 517
  • Северо=Западналия край
Desymn, честит син, да е жив и здрав, на теб бързо  възстановяване ти желая!

Моите изследвания са ми още от февруари месец, не знаех че имат срок, явно ще трябва да питам да не се присетят в последния момент.

# 518
Честито бебче! Да е живо и здраво и много да ви радва!

# 519
Моите СПИН и Васерман са от края на май. Лекарите е трябвало да съобразят давността на тези изследвания с евентуалния термин и да не ви карат да ги правите толкова рано... Малко е тъпо така, да трябва да ги правите отново, заради няколко дни  Rolling Eyes

На мен ми е голяма драма издирването на педиатър  Tired Искам педиатър, а не ОПЛ, пред чийто кабинет да вися наравно с пенсионери, грипозни и пр., но нещо удрям на камък...

# 520
  • Драгоман

За кога ти е датата? На мен ми изтичат 5 дни преди термин.
Насрочена ми е за 18ти, изтичат на 10. Ако не тръгне до тогава ще си ги направя какво да се прави. Ама тези от ЖК са виновни! Изобщо не глидат явно кога ги правят тези изследвания и до кога ще са валидни

# 521
И аз днес бях и на ЖК и на запис на тонове. На ЖК го измериха малкия 3050 но той ги мери малко по големи. Няма да се роди мн голямо бебе. Дано после да си навакса. После правих запис на тонове и ми направиха проверка на шийката на матката - има разширение 2-2,5 см и според лекаря ще родя до края на седмицата, та да видим Simple Smile

Иначе, да - от ЖК хич не се замислят че тези изследвания ги правим и за прием в болницата. Поне да ни предупредят.

Диамантче и аз смятам че е по добре да е специализиран само в педиатрия. Успех в търсенето!

# 522
Аз да ви кажа снощи през нощта бях с контракции на 2-3 минути, не много болезнени де. Но си траех пред ММ, че щеше да се шашне Joy
По едно време обаче се зачудих дали да не идем до болницата, но те пък след половин час спряха. Laughing

# 523
И аз имах един такъв момент с болезнени контракции в продължение на час и половина, но после спряха.
До четвъртък не му давам да се ражда  Naughty После вече може  Laughing

# 524
И при мен през нощта имаше болезнени контракции но за кратко а сега след като ми провериха шийката не спира да ме боли корема. Иначе прокървяване засега не е имало, както ме предупреди лекаря че би могло да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт