Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Микиполи, не е рано, точно на време си е паднало пъпчето. Peace
За водата не мога да дам съвет, но предполагам е много гадно.
Пак аз с моите въпроси Embarassed, дали може да ме боли кожата от разтягането? Боли ме корема от ляво, но някак повърхностно. ooooh!
Оххх и мен така,даже вечер докато спя,при обръщане усещам болка по повърхността на целия корем(в рамките само на няколко дни корема ми се нацепи страхотно,а досега нямаше нищо-с това си го обяснявам аз). Ние пък се преместихме в друго жилище и до преди една-две седмици ми се разката фамилията. Няма да ви казвам как се чисти основно след ремонт - кухня, баня, тераси, абе всичко,подреждане на целия багаж,пране и гладене на бебешките дрешки, търчане с колата сама по магазините за пердета, лампи и какво ли още не. Луда станах и само чаках ММ да се прибере след работа и яхвах метлата от умора. Щом ме изтърпя добре. На всичкото отгоре миналата вечер като почнаха едни контракции и аз надух гайдата, както се казва. Ту на бебето се моля още да изчака,ту на ММ обяснявам че не съм готова, абе не бях се настроила.Слава богу размина ни се. В сряда съм на последен преглед да видим колко сме пораснали,че миналия път ме изплашиха че бебка вървяла 10  дни назад - беше 2450г. в началото на 37сед. Та ми се иска още малко да качи, може би от там тоя страх че ще родя преди да съм се убедила че е качила достатъчно. Иначе аз тези дни едно обилно течение имам бяло към прозрачно, а микробиологията е чиста. Дали е възможно да пропускаме нещо и трябва ли да пусна още някое изследване. Искам да родя нормално, но само при условие че пътя на бебка е безопасен за нея. Извинявайте за дългия пост, ама в обременения ми мозък се върти какво ли не.
Честито на всички вече настоящи мами. Желая ви да гушкате здрави и пухкави бебета   bouquet

# 496
Микиполи има вода на бебелан за новородени. Пъпчето е нормално да падне даже на някои бебета им пада в родилното още.
Николс 89 аз знам че е нормално да ти се засили течението щом микробиологията е добре не се притеснявай.

# 497
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug Hug Hug
Дано при всички ни мине благополупно и се радваме на здрави бебчета.

# 498
Ново 20. Излегнала съм се на дивана и при дишаме исещам под сърцето едно като пукане ли е, хрипове ли, де да знам. ooooh!
Беше 5-10 мин, сега пък спря. Нямам абсолютно никакви оплаквания, нито кашлица, нито болки в гърлото, нито температура. Само от време на време някаква задна хрема, но като се изкашлям леко и минава. Да търся ли утре лекар?
Хем не се притеснявам, хем обаче се чудя от какво беше това. От легналото положение ли, от някакъв секрет или нещо по-сериозно? newsm78

# 499
  • Северо=Западналия край
Mikipoli, за варовитата вода една приятелка ми е казвала че слага във водата щипка сода и така после нямало тези бели отлагания.
На момичетата на които утре им предстои секцио им пожелавам всичко  да мине гладко и не се притеснявайте, днес се отдайте на почивка и хубави мисли, и ще ви чакаме да ни се похвалите! И аз с м се стегнала, мойта дата е другата седмица, дано устискам до тогава че нещо ми се струва че бебо мисли друго Simple Smile

# 500
Успех Кате, може да се видим в Токуда тези дни. Аз също се готвя за прием и ми е неспокойно. Мисля за много неща. За първи път ще се разделим за толкова дълго време с голямото ми момиченце. Спокоен ден на всички и само хубави новини.

# 501
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Успех на всички, които имат дати и ще си гушкат бебчетата тази седмица!Всичко ще мине отлично!

# 502
Днес се роди бебе Сиан ,3150кг  момче, планово секцио.Много са сладки и малки.
Пожелавам  успех  на момичетата за утре.

# 503
Честита рожба! Да е жив и здрав, с много късмет и да е спокойно бебче Simple Smile

# 504
desymn, честито! Живи и здрави да сте! Hug

# 505
Честито, радвам се че всичко е минало добре. На мен пък изследванията за спин и васерман ми изтичат дни преди термин и май така както е тръгнало ще ми трябват нови. Някоя от вас има ли същия проблем Simple Smile

# 506
Попитай в болницата, ако е за няколко дни, може и да ги приемат.

# 507
  • София
desymn честито бебче. Да е живо и здраво, а на теб бързо възсрановяване.

derelli и ти ли ще си секцио? Кога се очаква да те приемат? И на мен ми е много мъчно, че няма да си виждам момиченцето толкова време. Но няма как. Казах да не я водят на свижданията, че като ме види и след това не е при мен, много плаче. За да свиква я оставихме на баба й и дядо й на два пъти по три дни. Втория път отидохме след един ден да я видим и като сме си тръгнали е плакала почти цяла нощ (тя е на годинка и 7 месеца и трудно можем да й обясним, защо мама не може да е при нея сега).

# 508
Честитa рожбa! Дa е жив и здрaв и много дa вирaдвa. A нa мaмa бързо възстaновявaне Simple Smile

# 509
Честитa рожбa! Дa е жив и здрaв и много дa вирaдвa. A нa мaмa бързо възстaновявaне Simple Smile

Честита рожбичка и от мен на  desymn!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт