Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 519
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
И при мен през нощта имаше болезнени контракции но за кратко а сега след като ми провериха шийката не спира да ме боли корема. Иначе прокървяване засега не е имало, както ме предупреди лекаря че би могло да се случи.
Ти си наред мила и с това разкритие.
Аз също съм с болки ,но основно през ноща.Мм казва ,че докато си спя и мрънкам,че ме боли Laughing
Но щом си спя явно не ме боли толкова хахаха.През деня усещам едно яко стягане през 2,3ч но е неприятно отколкото безболезнено.

# 526
Явно затова мен не ме проверяват за разкритие, че както съм с чувствителна шийка ooooh!
Само тия болки там не разбирам от какво са. Една приятелка сега ми каза, че ми се бил смъкнал корема малко. А толкова да ме е страх Cry

# 527
Only God can, ти имаше дата за планово секцио, нали?

# 528
Да, 16-ти. Peace

# 529
Момичета тази нощ бях с болки до 2сутринта,като нежду 1 и 2 бяха на 5 мин.През цялото време чаках да се засилят и към 3ч са спряли и съм заспала?! newsm78
Какво е това чудо ,мислех че ще се ражда пък няма да се ражда...
На вас случвало ли ви се е?

# 530
Момичета,много сте писали!Не успявам да ви изчета!  Sad
Това с болките ми се е случвало,но спираха и си заспивах.. Но снощи просто тия болки в кръста ми разказаха играта..Не ме оставят да легна..Таман легна и започват.. Слагах си възглавнички и от едната страна спираше да ме боли кръста,но от другата няма спиране..  Confused просто затихваха от време на време и подремвах малко на пресекулки..

# 531
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз снощи имах много болки , особено като стоях права , но като легнех всичко минаваше.Какво е това чудо? Но не точно в кръста ме болеше, а тазобедрените кости и опашката  newsm78

# 532
Хора, още малко остана. Термина ми е 17.09  а от седмица г/д съм без тапа. Вече ми тежи адски много, с контузена става (от падане) съм и всяко лягане и ставане ми е мъка! Но малката беба ме крепи. Вече не остана много Simple Smile киселините вече са безсмъртни и нищо не го тушира, освен плодово прясно мляко в промишлени количества. Имам само едно питане - с какво мога безопасно да си набавя витамин В2, че бебо е изсмукала всичкия мой и на мене ми се цепи устната в продължение на 1 месец. Желая ви леко раждане мами Simple Smile
П.С. Бащата държи да присъства на раждането, но като знам психиката му, интимността ми се струва,че ще се изпари ако не при раждането, то при изхвърлянето на плацентата със сигурност. А и доки каза, че ако припадне няма да има кой да го свести в навалицата и ще го прескачат или бутнат под магарето Grinning Grinning Grinning

# 533
Моето бебе от тази сутрин мн шава, явно вече напира да излиза. А вечерта спинкаше непробудно.
И ММ искаше по едно време да присъства на раждането но аз категорично отказах.
Panteryx86 ами подготвя се тялото за раждане Simple Smile може да си взимаш топъл душ за да тушираш тези фалшиви контракции. Ако не са фалшиви след душа не отшумяват  Hug

# 534
Стискам палци всичко да мине супер  Peace

Много са ви смели татковците, моят ще избяга на друга планета, ако някой се опита да го накара да присъства на раждане  Laughing

Имам само едно питане - с какво мога безопасно да си набавя витамин В2, че бебо е изсмукала всичкия мой и на мене ми се цепи устната в продължение на 1 месец.
Банани и яйчен жълтък. Може и да пиеш някакви хранителни добавки, в които има В комплекс и стават за бременни.

Успех на всички с контракции - леко и безпроблемно раждане!

# 535
Току що имах едно слузесто ръждиво течение, докторът вчера каза че може да има прокървяване но това ми прилича на "тапата". Някоя от вас не беше ли казала че е имала прокървяване след гинекологичен преглед?

# 536
Току що имах едно слузесто ръждиво течение, докторът вчера каза че може да има прокървяване но това ми прилича на "тапата". Някоя от вас не беше ли казала че е имала прокървяване след гинекологичен преглед?
На мен ми прилича на това точно!
Някой път докторите предизвикват раждане с прегледа.Pregnachik очаквай продължение  Party
Момичета имате ли смъкване на корема?
Мен ми казаха,че ми се е смъкнал та да видим.Аз от вчера много зле се чувствам отпаднала ,не спала много с едно непрекъснато разстройство и гадене от тия болки през ноща.Четох някъде че така започва раждането.Не знам тия моите болки какви подготвителни контракции са ,като не минават.

# 537
panterx86 - при предишното ми раждане цял ден имах разстройство и не бях яла нищо предния ден - беше неделя, в понеделник родих. Та и сега съм в очакване нещо такова да ми се случи.... Стискам ти палци!

# 538
Аз пък пак не го усещам много, съвсем леки движения, ММ ми се кара да не го будя. Уморена съм от притеснения вече Sad

# 539
Момичета а вие на каква козметика се спряхте. Аз бях решила да купя Мустела, но днес в аптеката така горещо ми препоръчаха Uriage , че почти я купих, но реших първо да попрочета нещичко за нея, а и да попитам дали някой има опит с нея и какви са впечатленията ви

Общи условия

Активация на акаунт