Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Въпрос на вкус, по-хубаво е от Тракия, ама не може да се сравнява с Маджаров. За тези пари бива  Peace

# 391
Аз,Саяна беше нали,не е лошо.Похвал за обикновените вафли Еверест,много са пресни.За цената си са идеални.

# 392
  • Sunshine state
Саяна е ужасно сирене,и преди съм писала- скърца и е като пластмаса. Peace На мен грам не ми харесва.

# 393
  • волно калдъръмче
Ако от Маджаров си намалят палмовото масло без да променят цената, за може цената да отговаря на качеството, обещавам да им стана фен.

# 394
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си  Joy Първо, че имаме вестник, ами и днес, петък  Shocked

супер, а има ли нещо интересно или ...

# 395
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си  Joy Първо, че имаме вестник, ами и днес, петък  Shocked

супер, а има ли нещо интересно или ...

Аз общо взето нищо не си харесах. Киви, нар, пуканки, ей такива неща

# 396
  • София
От любов към България асортиментът се е свил яко.  Laughing  Нииищичко съществено не си харесах. Кивитата сигурно ще са като камъчета, а нарът - зелен и дребен. И всичко внос от Турция, Гърция, Румъния, Полша и Китай. Пак от любов към България!  Crossing Arms

# 397
Някой купил ли е от уреда за почистване с пара, да даде отзиви моля.

# 398
  • София
От промооциите - Натуралния шоколад /от Швейцария/ за 1лв е много добър, а българския от 200г е доста далеч от истината...

# 399
  • Кърджали
Новата брошура http://issuu.com/promooferti/docs/ftgd?e=2041470/30620201
Дано да стане, че пиша от таблета

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 20:52 от gala_girl

# 400
Някой купил ли е от уреда за почистване с пара, да даде отзиви моля.
От две години го ползвам и съм доволна, но цената е ужасно надута-аз го взех за 32-33лв..... #Crazy За сегашната му цена има много по-добри варианти. Peace

# 401
  • Sunshine state
Нищо интересно тази седмица - само Барни-то ми хвана окото.  Peace

# 402
  • Пловдив
И за мен ниощо интересно...а и повечето от страниците пълни с реклами!
И наистина каква любов къ родината с вносни продукти #2gunfire

Само сирене Зоров ако ида да купя.

# 403
Никога не съм ползвала Тайд. Бива ли го? Зарината съм с прахове за цветно иначе. Embarassed
Има неща на промоция, които обичайно купувам - мокри кърпи, сапуни, консерви цели домати, цвеклото ми беше харесало на предишна промоция.

# 404
Ползвам Тайд в момента и съм доволна. Заслужава си!

Общи условия

Активация на акаунт