Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Пратих синът ми преди малко да купи 2-3 пакета от бланшираните картофи, че до довечера надали ще са останали. След малко отивам аз, да взема някои дреболийки- сапуни Дав, мокри кърпи със смрадлика, може би Тайд...и да видим какво още Simple Smile

# 406
Кафето Чибо и сапуните Дав, крушите също мисля бяха тук  newsm78

# 407
Днес оставих 10лв за нищо,купих душ гел Палмолив,бисквити Яна,6 бр Барни за детето,шоколад Млечен,лютеница Булконс,солети Озо.Хартията Стела ми харесва много,но имамЛовли от миналата седмица.
.Направи ми впечатление,че доста бира купуваха нар и картофи.Пред мен извадиха намален плод-зеленчук,но пенсионерите бяха нахални и започнаха да вземат пакетите още преди да ги е маркирало момчето,ще кажеш,че без пари им ги дават.Кивитата бяха твърди,щяхда купя,но ги предпочитам по-мекички.Исках да взема хляб Финес,но не го бяха заредили.

# 408
От много време забелязвам,че няма никакви промоции,изкуствено завишени цени на всички стоки,за да имитират след това някаква промоция.Качеството на почти стоки,не отговаря на цената на която се предлагат.

# 409
  • волно калдъръмче
Качеството на почти стоки,не отговаря на цената на която се предлагат.
Имат нечовешки изисквания към производителите, които са принудени да се съобразяват с условията на хиермаркетите и влагат много малко качествен ресурс, за да оправдаят цената. Иначе ще са на тотална загуба. За много неща ходя до кварталния магазин точно поради тази причина - цената не отговаря на качеството. От Кауфланд купувам определени неща. Много рядко ще взема сирене и кашкавал. И задължително опитвам. Вакуумираното е табу точно поради причината, че няма как да знам какво взимам.

# 410
Днес им гледах саламуреното сирене,абсоютен тебешир.Много харесвам северняшката лютика,но след като два пъти попаднах на вкисната салата,нищо вече не смея да купя от салатната витрина.Иначе детето много хареса тункваните бисквити Яна.Ако продължават да правят такива""интересни"" промоции и да вдигат цените,май скоро ще последват съдбата на Пени и Пикадили.

# 411
  • оттам, откъдето започва България
Ние пък харесахме сирене Старопланинско от витрината им.  newsm78

# 412
Търся кроксове с подпалта, знаете ли къде мога да намеря?

# 413
Някой купи ли си от течния Rex? Да каже дали е разреден, или е добро качество.

# 414
Доскоро имаше в Лидл,а аз си купих чехли с подлата от Руския пазар за 7лв.

# 415
Пропуснала съм ги в Лидл, мерси gitadam , ще тида за всеки случай, може и да има останали бройки.

# 416
  • Sunshine state
Някой купи ли си от течния Rex? Да каже дали е разреден, или е добро качество.
Ще те разочаровам - бая е разреден.  Confused Майка ми си купува от него и ми се оплака. А в магазина до нас е на редовна, подчертавам редовна цена от 6.49лв за същите мл. Е,излъгах се веднъж, но ми свърши по-бързо отколкото пакет от 2кг прахообразен.  Sad Тотално ме загубиха Рекс,явно съвсем за балами ни взимат.

# 417
Благодаря ти за мнението. Ходих аз да видя на място и добре, че не съм поръчала на ММ да купи, че не ми хареса на мирис нито един от видовете за цветно. Отказах се, а преди години само с течен Рекс перях.

# 418
На предната промоция купихме картофките на Сторко, ами .. не ми харесаха. Купували сме и други бланширани, тези бяха с кофти вкус, хвърлихме доста кафяви картофчета  Rolling Eyes . Може би е от партидата. Но съжалихме, че взехме 2 пакета.

# 419
  • София
На предната промоция купихме картофките на Сторко, ами .. не ми харесаха. Купували сме и други бланширани, тези бяха с кофти вкус, хвърлихме доста кафяви картофчета  Rolling Eyes . Може би е от партидата. Но съжалихме, че взехме 2 пакета.

Напоследък съм разочарована от продуктите на Сторко. Влошили са качеството. Sad

Общи условия

Активация на акаунт