Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Има много хубави сирена. Поне това е хубавото, че дават да опитваш и няма застояла стока. два пъти ми се наложи да купя сирене от кварталното и двата пъти беше гадно. А за плодовете да не говорим банани по 3,10лв  ooooh! Да не говорим, че нищо не мога да си харесам.

# 421
  • волно калдъръмче
Не го знам вашия квартален магазин, но нашият е много желан и няма как стоката да се задържи. Взимам вече на доверие неща, препоръчани ми от продавачката и не съм била разочарована.

Хлябът, който купувам от кварталния, се продава и в Кауфланд. Много рядко ще взема кауфландския. Първо, цената му е с 12 стотинки повече. И второ, не  е толкова пресен в сравнение с този в кварталния.

# 422
ДАМИ,купихте ли си вече от Кауфланд епилатора AEG този на промоцията за 25 лв.Споделете мнение,чудя му се ,имам 2,ама за тия пари? newsm78 bouquet

# 423
Нашият квартален си е супер скъп и с малък асортимент и почти не го посещавам . Кауфланд пък ми е далеч и прекалено огромен та и него рядко .

ДАМИ,купихте ли си вече от Кауфланд епилатора AEG този на промоцията за 25 лв.Споделете мнение,чудя му се ,имам 2,ама за тия пари? newsm78 bouquet
Купи си 3-ти за щастие - кво го мислиш - къде не си дала 25лв Grinning

# 424
В Лидл дамските са на 11,99lv,а днес видях детски на намаления щанд,размер28-29.Днес от Кауфланд купих от луканковите пръчици на Бони.Стават за похапване на злоядо дете.Взех от сиренето за миш маш,онова,което е 3.90лв.Предполагам за тази цел е ок.

# 425
Тези пръчици като им прочета състава и ми настръхва косата просто . Не знам точно на Бони как са - но поне на три вида съм чела състава и то не са Е-та -не са чудо.
  Инак и моето дете ги обича много.

# 426
  • Sunshine state
На мен луканковите пръчици ми идват мазни и тежки. И злоядото ми дете не ги харесва, дори не ги е и опитала. Аз съм взимала само 2 пъти за мъжа ми, де. Днес си взех северняшка салатка - много вкусна. За семейството - зелеви сарми на Кенар - също вкусни. Купих за малката от ботите с подплата от 24.99лв . Имаше само бежови останали, но и те са много сладки.  Peace

# 427
Сиренето от 3,90лв/кг. го пробвах на място, беше ужасно - имаше вкус на олио ли, някаква растителна мазнина, незнам...  Взехме Олимпус, което е другата крайност в цената, но него поне мъжът ми го харесва, а и ние купуваме по мн малко количество.

# 428
  • София
То само цената като му чуеш. 3.90/кг. Вътре сигурно и сухо мляко няма.

# 429
  • София
Имате ли представа къде има от албумите на Пиксар?

# 430
  • В градината...
То само цената като му чуеш. 3.90/кг. Вътре сигурно и сухо мляко няма.
вече на сухото мляко пише: "от растителни мазнини".

# 431
Днес рискувах и си взех от северняшката лютика,пак бих взела,въпреки,че състава й хич не е здравословен с това сухо мляко,наблъскано вътре.

# 432
  • София
Някакви отзиви за кухненската везна да има някой? Моята се повреди и имам нужда от нова, но ми се иска да е читава Rolling Eyes

# 433
  • София
Някакви отзиви за кухненската везна да има някой? Моята се повреди и имам нужда от нова, но ми се иска да е читава Rolling Eyes

Аз я имам същата. Доволна съм Simple Smile

# 434
  • 1st floor

Аз я имам същата. Доволна съм Simple Smile
А мери ли малки грамажи от сорта на 5-6 грама?

Общи условия

Активация на акаунт