Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
amazon продават накрайници за AEG четките, но не знам точно този модел кой е
доста скъпи са, 16 до 26 паунда за 4 бр

Демек купуваш четката евтино,а главите ти излизат солено и са трудни за намиране. Сърбала съм я тая попара и ако не видя в Кауфланд компкект глави,хич няма да взема четката. Sunglasses

# 466
amazon продават накрайници за AEG четките, но не знам точно този модел кой е
доста скъпи са, 16 до 26 паунда за 4 бр

Демек купуваш четката евтино,а главите ти излизат солено и са трудни за намиране. Сърбала съм я тая попара и ако не видя в Кауфланд компкект глави,хич няма да взема четката. Sunglasses

точно
чакам отзиви за четката  Peace

# 467
  • София
мнения за машинката за подстригване  newsm78

новата брошура определено ме разори  ooooh!

а снощи ходихме с мм за някои неща - бяха скрили Чибото... имаше отстрани затрупано с оцет, олио и какво ли не по-високо от мен , а той най-отдолу. Една девойка разтоварваше и я попитах дали евентуално има и другаде или ако може да ми извади (имаше такъв шанс) - отрязаме като кис. краставичка, трябвало да съм я изчакала да оправи целия куп  #Crazy
изчаках я да отиде да си носи оцета и си всех три *две. на касата една девойка от друга каса ме пита дали съм взела последните, че не могла да го намери и й казах, че са го затрупали ... върна се явно и тя да си "краде"
никакво пазаруване в неделя вечер  #2gunfire

# 468
резервни четки за ел. четките за зъби продават в ДМ и всички магазини за ел.уреди. В ДМ са доста евтини - от порядъка на 3лв/бр, но трябва да се види дали ще са съвместими с тези АЕГ.

# 469
Тавата се оказа форма за печене на кекс и я върнах.Говоря за най-горната тава на снимката в брошурата,което те наименуват кръгла тава.На английски е cake moulding form.На мен ми трябва за готвене на картофи на фурна,нещо,което въпросната не става.

# 470
Мнения за Уок тигана?

# 471
И аз се интересувам от килимчето, дали си струва 100те лева?

# 472
Тези, които сте ползвали Омо-то, как е като качество? Аз използвам течен Ариел, но ми свършва опаковката и се чудя дали да взема Омо за проба.

Много приятно ухаят дрехите с новото Омо, дори и след изсъхване. Пере добре, но според мен е по-скоро за светли дрехи - води се универсален, а някъде съм чела, че универсалните прахове имали избелващи съставки. Аз го ползвам за детските дрехи, които са предимно светли цветове. За тъмните дрехи ползвам друг препарат.

# 473
  • Sofia
Тъй, тъй...универсален, универсален, колко да е универсален... или бялото не избелва, или пък цветното избелва.  Crazy
За мен няма "универсален" прах - такъв не купувам. Или е за бяло, или е за цветно.  Crossing Arms

# 474
Връщам се от К.......

Тенджерата не я купих, защото е по-малка от тази, която аз имам. А аз си търся по-големичка.....

Взех си правоъгълна тавичка на Сапир - не е много голяма, но аз си имам големи, понякога ми трябва нещо по-малко. Купихме и банани - хубави са, броколи, гъби, долно бутче. Карфиола и тиквичките в кварталния са по-евтини. От четките за зъби така и не взех......

Хората излизаха с Милде, мопове, най-различни тави, замразени дробчета, кутии морени, във всяка количка имаше банани Mr. Green..Имаше организация след касите за продукти Айко - за гаранционни карти, за духалките. Преди 2 -3 години бях купила същите на родителите ми - работят си, това ме изненадва......Уж отидохме към 14ч., не очаквах да има толкова народ.....

# 475
и при нас беше лудница, ама то е лудница днес навсякъде
явно всеки е хукнал да свърши нещо в хубавото време

# 476
Някой купи ли си тигана Уок? Качеството как е?

Интересувам се и от олекотените завивки от 16,99 лв.? Бива ли ги?

# 477
Не знам дали е за хвалене- купих си омекотител Малиция, златистия, изпрах чаршафите и..щях да се задуша снощи, чак прозорец отварях. Много хубаво ухае, много е траен, стаята още мирише, но ...имайте предвид за чаршафите  Wink

# 478
  • Sunshine state
Не знам дали е за хвалене- купих си омекотител Малиция, златистия, изпрах чаршафите и..щях да се задуша снощи, чак прозорец отварях. Много хубаво ухае, много е траен, стаята още мирише, но ...имайте предвид за чаршафите  Wink
Значи е за хвалене. Аз също ще си го взема. Grinning

# 479
За всички, които се интересуват от четката АЕГ - продават се резервни накрайници точно за този модел в Кауфланд. Аз си взех две четки и комплект от четири накрайника. Не бяха при четките, а по-нататък, така че се оглеждайте внимателно. Струват 15 лв. Peace
Взех си и фритюрник, разглобява се удобно за почистване, но не съм го пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт