Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Доволни ли сте от електронните кантари (не кухненските)? Днес ги гледах, но не се реших.

# 451
Благодаря за брошурата!
Много, много неща си харесах, накрая пак ще бъде "голяма сметка и почти нищо за ядене". Предимно от нехранителната част си набелязах неща  Simple Smile

Някой има ли този килим Асана, на Дормео? Пише, че е от мемори пяна и се поддържа лесно. За прохождащо бебе  дали е подходящ? Пързаля ли се отдолу?  newsm78

# 452
  • Сливен
За топ матраците на Тед някави отзиви,всеки път като ги пуснат и им се чудя.

# 453
  • Sofia
Тазседмичната брошура ми спести всякакви харчове, много скучна беше, но новата...  Crazy  как можаха, бре...  Mr. Green
Тъкмо онзи ден ми свърши пестото Дженовезе (на любимата ни пица Маргарита как ни върви...  Crazy) и си рекох, че трябва да си набавя и те ме чули...  Laughing
За чаршафите с ластик - същата работа... ще ги видя какво представляват де.
И от хранителните, и нехранителните набелязах...  Whistling

# 454
  • София
Аз тоалетна хартия ще си взема, и верото Фрош.

# 455
  • Варна
И аз си харесах ел. четката на АЕГ, но не съм виждала да се продават само накрайници Thinking

# 456
Аз се чудя на месомелачката от много време. Гледам сега пак са я пуснали. Дали ще е достатъчно мощна ? newsm78 . И много други нехранителни набелязах

# 457
Чудя се дали да не си взема още една тенджера на Сапир, тази червената, от 14,99лв.....Имам същата и ми върши чудесна работа......

И аз си харесах четката за зъби, мисля, че ще пускат накрайници....или на мен така ми се иска.....

А ОМО-то защо не е прах?

Кауфланд, моля, пуснете на промоция прах ОМО!

# 458
  • Sofia
Аз тоалетна хартия ще си взема, и верото Фрош.
Като Милдето от промоцията, мъж ми донесе преди няколко дни от нейде, пак на промоционална цена.  Иначе и в моя списък е Фроша, ползвам го обичайно. Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 15:56 от Morena

# 459
Чудя се дали да не си взема още една тенджера на Сапир, тази червената, от 14,99лв.....Имам същата и ми върши чудесна работа......

А ОМО-то защо не е прах?

Кауфланд, моля, пуснете на промоция прах ОМО!

Подкрепям! Пуснете ОМО прах, ама да е 2 кг!

# 460
  • В градината...
Аз се чудя на месомелачката от много време. Гледам сега пак са я пуснали. Дали ще е достатъчно мощна ? newsm78 . И много други нехранителни набелязах
колко зимнина сме направили с нея ... малко е нестабилна, ама за тези пари...

# 461
  • Пловдив
За мелене на месо, става ли?

# 462
Някакви отзиви за грил тигана? И в ЛИДЛ ще има, та се чудя кой е по-добър?

# 463
amazon продават накрайници за AEG четките, но не знам точно този модел кой е
доста скъпи са, 16 до 26 паунда за 4 бр

# 464
  • В градината...
За мелене на месо, става ли?
да

Общи условия

Активация на акаунт