Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
За олекотените завивки - взех си големия размер на миналата промоция. Разшиха се конците, с които беше пристегнат по цялата дължина, иначе не се е разпаднала. Ползвам си я  Peace

За накрайници АЕГ - при нас бяха до информация, където има памети разни, но пък не пишеше цена  Peace

# 496
  • Sofia
Е, аз вчера забравих за дамските бодита и днес тези с презрамките почти ги нямаше.
А единия от очните кремове изобщо го нямаше и това още снощи - вторият ден от промоцията им.
Имам чувството, че в един момент им досвидява, да продават с намаление и си прибират стоките или поне не зареждат повече - до изчерпване на количествата... дрън, дрън.  Close
Пък бодитата на редовната (дали) им цена изобщо не бих купила, не струват толкова.

Иначе взех и дневен и нощен от кремовете на К- Класик - жълти.

# 497
  • Варна
днес загледах чугунените тигани, на пръв поглед ми харесаха, но аз тигани вкъщи ползвам предимно за яйца и ме притеснява дали няма да лепнат на чугуна. някой да има отзиви и наблюдения в тая посока... newsm78

# 498
  • Sofia
днес загледах чугунените тигани, на пръв поглед ми харесаха, но аз тигани вкъщи ползвам предимно за яйца и ме притеснява дали няма да лепнат на чугуна. някой да има отзиви и наблюдения в тая посока... newsm78
На етикета им пише, че се препоръчва употреба на мазнина по време на готвене. Иначе още не съм ги изпробвала (тиганите).

# 499
  • Варна
На етикета им пише, че се препоръчва употреба на мазнина по време на готвене. Иначе още не съм ги изпробвала (тиганите).
е аз ползвам краве масло, не е като да не употребявам мазнина, но въпреки това сякаш не пречи да залепнат яйцата  Thinking

# 500
  • Sunshine state
Така,на връщане от София минахме през нашия Кауфланд и попитах за албуми,но няма. Съжалявам,момичета! Sad

# 501
  • Sofia
Е, Pupitka, няма за какво, много ти благодаря за жеста!  Hug

# 502
  • Sofia, Bulgaria
Вчера готвих в чугунения тиган и съм много доволна за сега. Сложих малко мазнина и зеленчуците станаха като задушени. Нищо не залепва и лесно се почиства, дано така е за по-дълго.

# 503
Вчера готвих в чугунения тиган и съм много доволна за сега. Сложих малко мазнина и зеленчуците станаха като задушени. Нищо не залепва и лесно се почиства, дано така е за по-дълго.

За уока ли става въпрос? Все още обмислям покупката му-някой има ли отзиви вече?

# 504
  • Sofia, Bulgaria
Да за уока. Другите са от същия материал, но по-плитки.

# 505
  • с/у ОколоМръсТното
Така,на връщане от София минахме през нашия Кауфланд и попитах за албуми,но няма. Съжалявам,момичета! Sad

мерси за усилието  bouquet

От самия Кауфланд също ми казаха, че няма... Жалко, че късно се сетихме.

# 506
Купих си формичките за крем карамел, не знам цената ок ли е или не (намалена на 1,50), но мъжът ми настоя и взехме 6 броя (3 зелени и 3 жълти), след малко ще ги пробвам  Laughing

Извън темата, но настръхвам всеки път когато мина покрай витрината и гледам как хората си купуват възможно най-евтиното сирене и салам (масово пенсионери, то причината е ясна). Идва ми да се разплача просто, става ми ужасно тегаво и се изнизвам на секундата.

# 507
  • Sunshine state

От самия Кауфланд също ми казаха, че няма... Жалко, че късно се сетихме.
Ако това те успокоява- и ние нямаме албум,понеже на момента 5лв за него ми се видяха множко. Децата от класа ми също масово нямат- събират картите на тесте с ластичка и играят с тях и аз не знам на какво, или ги разменят. Peace

# 508
  • Sofia
Джей, относно дребния текст, иделно те разбирам.
Скрит текст:
Те, пенсионерите са наши родители...
Моята майка (песионерка) обче е на друга маскима - може да е по-рядко (заради високите цени разбира се), но си купува по-качествена храна.

То тия албуми и карти са изключително безмислена работа (затова и късно решихме да го вземем), не като енциклопедичните албуми на Била.  И нито аз, нито щерката страдаме, че го няма. Има повечето карти детето и се порбвахме за албум, но не ни е мъка че го няма. Картите не са нещо, което има стойност и ще пазим.

# 509
На нас албума ни го подари моя приятелка с 15-20 комплекта карти. Ние също имаме, но много се повтарят. Остават ни около 50-60 карти може би за да го попълним.
На мен също ми се вижда доста глупава идея, виж енциклопедиите на Била са друга хава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт