Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
За топ матраците на Тед някави отзиви,всеки път като ги пуснат и им се чудя.

Не знам дали още е валидно питането .
Ние имаме от минала промоция, може би преди 2 и повече години беше. Много съм доволна. Ползваше се на дивана в началото и се спеше много хубаво. Сега го ползвам върху матрака. Много е мек, направо се потапям в него.
Имаме и топ матрак на Дормео, но той е по-твърд и на мен не ми е удобно на него.
Ако обичаш да спиш на меко- Тед е за теб  Peace

# 511
  • Сливен
За топ матраците на Тед някави отзиви,всеки път като ги пуснат и им се чудя.

Не знам дали още е валидно питането .
Ние имаме от минала промоция, може би преди 2 и повече години беше. Много съм доволна. Ползваше се на дивана в началото и се спеше много хубаво. Сега го ползвам върху матрака. Много е мек, направо се потапям в него.
Имаме и топ матрак на Дормео, но той е по-твърд и на мен не ми е удобно на него.
Ако обичаш да спиш на меко- Тед е за теб  Peace
благодаря за отговора,май няма да е нашия топ матрак,ще се ориентираме към дормео,предпочитам да е по-твърд,че матрака който имаме на места го усешам леко вдълбнат, а за в момента ,не ми опция да купуваме нов матрак.

# 512
  • София
Каната от 14лв MyDomo - читава ли е? Гледам е цялата от стомана.

# 513
аз я взех,но не съм я пробвала още

# 514
Вентилаторната печка Айко дали е издръжлива - топли ли добре . На баба е изгоряла и мислех да е Дипломат .
  Също ме интересуват отзиви за прахосмукачката Айко.
  Ще се радвам някой да се включи и да мога утре да ида да видя дали ги има още.
 Благодаря.

# 515
Жармен, аз само веднъж се излъгах да купя продукт с тази марка и няма да повторя. И без пари да са, не ги ща.  Confused Не знам ... ако печката излезе нечитава, да не направи някоя беля при старата жена ... Аз не бих рискувала и бих взела нещо по-утвърдено на пазара. Peace

# 516
Скрит текст:
Препоръчайте ми утвърдено на пазара . На Айко и аз нямам вяра - но реших да попитам все пак-

# 517

Ние взехме от предишна прооция, бяхме доволни. Водата, кипната в нея, нямаше онзи особен дъх, който придават някои други такива уреди. Обаче! Използвахме я половин година и изгоря. Върнаха ни парите без проблем. То проблема всъщност аз го създадох като исках да ми я подменят, че се ползва постоянно, но ми отказаха. Според мен за парите си е идеална, още повече като я има и опцията за връщане на сумата при евентуална неизправност.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 19:39 от bacardi

# 518
  • Sofia
Имаме вентилаторна печка/духалка
Скрит текст:
на Мулинекс, купувана преди доста години, та сега не знам има ли ги. Обаче не е мръднала, а колко е ползвана... разнасяли сме я по хотели и насам-натам...

# 519
 bouquet Благодаря  bouquet

# 520
  • Sunshine state
Скрит текст:
Препоръчайте ми утвърдено на пазара . На Айко и аз нямам вяра - но реших да попитам все пак-
Ние имаме на Теси,купихме такава и на моята баба. Карат вече над 6 години и не са мръднали. Peace

# 521
  • София
Скрит текст:
Аз препоръчвам ROWENTA, вертикалния вариант.
Скрит текст:

# 522
  • Русе
И ние имаме ТЕСИ. Може би става да си топлиш кухнята на панелна гарсониера, но за стая в къща - НЕ. 50 лв. дадохме за нея преди 3-4 години #Cussing out

# 523
Баба е в къща и няма да се топли зимата на нея - просто за хладни есенни и пролетни дни .

# 524
  • Русе
Баба е в къща и няма да се топли зимата на нея - посто за хладни есенни и пролетни дни .
Ами и майка е в къща и добре, че имаме друга духалка, която беше подарък към една газова печка и ползва нея. С ТЕСИ бра студове миналата есен.

Общи условия

Активация на акаунт