Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
0,59 лв. 99 % съм сигурна, че днес видях толкова да пише на табелата  Grinning

# 76
Омекотител Малиция имате ли впечатления? Вчера го гледах в нашия Кауфланд на цена 3,60 за 2 л, но не взех.

# 77
  • Варна
купих 4 вида нарязана шунка от витрината, обаче едната мирише и лепне, сега я видях като я отворих вкъщи...та ако ида на информация с пакета и касовия бон ще ми върнат ли парите?

Да, отивай! Успех!
благодаря Simple Smile върнаха ми парите без проблем, дори не отвориха пакета да видят или помиришат  Simple Smile
иначе печената шунка на промоция /на КФМ за 1,55/ е много хубава, купих още половин кило  Simple Smile

# 78
  • В градината...
Мистик, аз съм вземала карловско смес - беше страхотно  Peace

В нашия кауфланд на соевия сос нямаше промоционална цена, но като взех шишето и го чекнах на мястото, където се проверява, ми показа намалената цена. Ако нямах брошура, нямаше да разбера.

Долче миеле, тиквата се обелва и нарязва на парченца, поръсва се със захар и е хубаво да престои така 1 нощ, за да си пусне сок тиквата. На другия ден редя в тава тиква и суров измит ориз /около 1 ч.ч./, накрая наливам сладката вода, добавям още малко и слагам във фурната да се пече. Някои слагат от началото прясно мляко, но вкъщи първо оставяме тиквата да стане полуготова, после наливаме литър мляко  с ванилия. Пече се, докато покафенее. Отгоре наръсвам с още захар да се карамелизира накрая при запичането.

# 79
  • Русе
Омекотител Малиция имате ли впечатления? Вчера го гледах в нашия Кауфланд на цена 3,60 за 2 л, но не взех.
Ползвала съм веднъж-дваж, ако не се лъжа син и бял. Не е лош, но гледай за колко пранета е, а не колко литра, защото, този, който съм ползвала аз не беше концентрат, сипваше се доста и никак не беше на сметка.

# 80
  • София
В Люлинския филиал имат ли щанд за риба или аз не го видях. Иначе замразена риба в хладилните витрини видях.

# 81
didka pitka, да не повярваш къде са забутали соевия сос при вас.... Shocked При нас е веднага след плодовете и зеленчуците- бутилката е доста голяма, очаквах по-малка да е. При все, че знам, че промоцията е за 500 мл бутилка, пак ми се видяха големи. Grinning Утре купувам! Simple Smile
Динята е по 59 стотинки! Peace При нас имаше само от продълговатите дини, имаше няколко нарязани на половини и обвити с прозрачно фолио и със залепена цена- бяха много червени и изглеждаха доста сочни и вкусни... Grinning
Купих халат за баня за дъщеря ми. Взех последния опакован- 134/140, имаше и един 122/128, обаче му липсваха коланчето и опаковката. Всички останали бяха в синьо. Shocked Халатчето е супер, много мекичко и леко, навих ръкавите, че дъщеря ми няма и 4 години, но сега ще си го ползва като дълъг, а като порасне- до коляното. Mr. Green Затова и прежалих 20 лв за него. hahaha
Червеното цвекло е много крехко, поне това което си подбрах се оказа такова. Heart Eyes Купих един ориз който не ни допадна, 1,69 лв струваше, половин кг опаковка.

# 82
  • София
Маслото на промоция става ли? Вече забравих колко крави и колко къщи трябваше да са... Rolling Eyes

# 83
Онези,които бяха на промоция предишната седмица,с много цветове.Доскоро бяха на главната алея до хляба,но днес не ги видях,може да изкупени вече.

# 84
Гитадам, мисля, че просто са ги преместили (мярна ми се нещо подобно докато вървях към касите). А съществуват ли въобще флумастери с бежов или телесен цвят? newsm78 Моята госпожичка като се заинати онзи ден- с какъв цвят да оцветявала кожата- с жълто ли, със светло розово ли..... ooooh!
Когато съм взимала от маслото на промоция е ставало. Не ми е миришело гадно....макар, че предпочитам другото (с многото крави и 1 къщичка).  Peace

# 85
Tatuna59 , забелязвала ли си цената на козето мляко на Маджаров?
Не съм запомнила цените на отделните видове, но довечера като отида, ще ги видя. Утре ще докладвам  Simple Smile
Трите вида краве мляко са на цена 0,99 лв. Съответно проценти 2%, 3,6% и 4,5%. Козето мляко е 3% на цена 1,25 лв. Има овче 6,5% и биволско 7% на цена 1,69 лв. Рапорт даден! Wink

# 86
  • Пловдив
Аз днес пак минах,уж за ориз и мин.вода...ама пак зъбърсах 2 кроасана ooooh!

Ще взема да го пробвам това Карловско сирене Thinking

# 87
Маслото на промоция става ли? Вече забравих колко крави и колко къщи трябваше да са... Rolling Eyes
Хубаво е вчера го ползвах.

# 88
  • Сливен
относно киселото мляко на Маджаров в Билла през целия септември 3.6% на 89ст.

# 89
  • София
Аз пък днес си взех намалено сирене наа Маджаров. Беше изненада за мен. Нямаше го в брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт